Trailer Review: Οι πρώτες εντυπώσεις από το «Logan»

Μετά από εννέα συνολικά εμφανίσεις ως Wolverine / Logan, ο Hugh Jackman ετοιμάζεται να «κρεμάσει τα νύχια» του και να αποσυρθεί, με την 10η και τελευταία ταινία που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017 με τον τίτλο «Logan». Πριν λίγες ημέρες βρήκε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας, και από την στιγμή που το Geek Cyprus ήταν υπό κατασκευή, δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε για το πρώτο δείγμα γραφής της τελευταίας παράστασης του αυστραλού ηθοποιού ως Wolverine. Πλέον ήρθε η στιγμή να αναλύσουμε το όμορφο αυτό τρέιλερ, που έχει μία διαφορετική χροιά από όλες τις υπόλοιπες ταινίες X-Men και Wolverine που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι σήμερα.

To σενάριο του Logan βασίζεται στην ιστορία της σειράς κόμικς της Marvel με τίτλο «Old Man Logan» του Mark Millar, η οποία κυκλοφόρησε το 2010. Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο James Mangold (The Wolverine, Walk the Line, 3:10 to Yuma). Πέραν του Hugh Jackman, στην ταινία θα εμφανιστεί και ο Patrick Steward, στον ρόλο φυσικά του καθηγητή Charles Xavier.

ffzsqum1gvo6

Αξίζει να σημειωθεί πως η ταινία θα είναι η τελευταία παράσταση τόσο για τον Hugh Jackman όσο και για τον Patrick Steward, που μετά από αρκετά χρόνια που υποδύθηκαν τους θρυλικούς «X-Men» ήρθε η ώρα να… συνταξιοδοτηθούν.

Η ιστορία της νέας ταινίας φαίνεται πως τοποθετείται αρκετά χρόνια μετά το X-Men: Days of Future Past, με τον Logan (Wolverine) και τον Xavier να αποτελούν δύο από τους πολύ λίγους επιζώντες μεταλλαγμένους στον κόσμο, οι οποίοι συνεργάζονται ξανά παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, έχοντας ως εχθρό πλέον και τον χρόνο.

Η εξολόθρευση των μεταλλαγμένων σε συνδυασμό με την καταστροφή σε μεγάλο βαθμό του κόσμου οφείλεται στον Nathaniel Essex. Παράλληλα, ο Logan χάνει μεγαλώνοντας την δυνατότητα αυτοΐασης που είχε, ενώ ο Charles Xavier βρίσκεται αντιμέτωπος με την νόσο του Αλτζχάιμερ, που τον κάνει να ξεχνά. Ο Logan καλείται στην τελευταία μάχη του να νικήσει τον Nathaniel Essex και να προστατέψει το νεαρό κορίτσι, την Laura Kinney ή αλλιώς Χ-23. Ένα κορίτσι που αποτελεί κλώνο του Logan.

Ματιά μέσα στο τρέιλερ

Μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα μέσα στο τρέιλερ πως ο Logan έχει σημάδια στο σώμα του, τα οποία δεν θα υπήρχαν αν είχε την δυνατότητα της αυτοΐασης. Παράλληλα η μουσική επένδυση με το Hurt του Johnny Cash δίνει στο τρέιλερ ένα δραματικό τόνο, που ταιριάζει απόλυτα με την ιστορία που αναμένουμε με ανυπομονησία να παρακολουθήσουμε. Το τρέιλερ είναι πολύ καλό, όμως αυτό δεν πρέπει να μας ξεγελάει.

Πολλές φορές στο παρελθόν εξάλλου είδαμε εξαιρετικά τρέιλερ, και στο τέλος οι ταινίες βγήκαν… πατάτες. Ωστόσο είμαστε αισιόδοξοι πως το εξαιρετικό τρέιλερ του «Logan» θα αντικατοπτρίζει την εικόνα της ταινίας.

Η Essex Corporation απ’ ότι φαίνεται λοιπόν κυνηγάει την X-23, με τον Logan και τον Xavier να προσπαθούν να την σώσουν. Είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Xavier να πεθαίνει στην ταινία, κάτι που φαίνεται και από την σκηνή όπου ο Logan κρατάει ένα ξύλο (φτυάρι ίσως), όπου πιθανόν να αποχαιρετά τον καλό του φίλο στο τελευταίο ταξίδι του.

logan-trailer-image

Κάπου εδώ θα ήθελα να συστήσω όπως όσοι δεν είδατε το international τρέιλερ, να το δείτε. Αφού αυτό περιλαμβάνει μία περισσότερη σκηνή από το κανονικό τρέιλερ, η οποία όμως κάνει πραγματικά την διαφορά. Πέραν της σκηνής αυτής, θα δείτε αρκετές άλλες στιγμές με τον Wolverine να… κάνει τα δικά του!

Πρώτα συμπέρασματα:

Το τρέιλερ της ταινίας είναι εξαιρετικό και συγκινητικό, αφού όλοι μας προετοιμαζόμαστε για το δύσκολο αντίο στον Hugh Jackman, αλλά και στον Patrick Steward. Δύο ηθοποιούς με τους οποίους έχουμε δεθεί στα τόσα χρόνια που τους παρακολουθούμε να δίνουν ζωή στους αγαπημένους μας χαρακτήρες. Ευχόμαστε η ταινία να είναι αντάξια του τρέιλερ και των ψηλών προσδοκιών μας, για να πούμε αντίο στον Logan όπως του αξίζει.

gif3

One thought on “Trailer Review: Οι πρώτες εντυπώσεις από το «Logan»

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s