Το 11.22.63 είναι η επόμενη σειρά που πρέπει να δεις

Θέλετε κάτι καινούργιο στη ζωή σας; Μία σύντομη, ας πούμε, σειρά που θα σας κάνει άμεσα να εθιστείτε σε αυτή, και πριν καλά καλά προλάβετε να δεθείτε μαζί της να τελειώνει; Αν ναι, τότε η σειρά 11.22.63 είναι αυτό που ψάχνετε! Εμείς εδώ στο Geek Cultura έχουμε δει την σειρά και θα σας μιλήσουμε γι αυτή, και φυσικά σας προτείνουμε να την δείτε γιατί είναι εξαιρετική!

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Steven King, ο οποίος εκτελεί χρέη παραγωγού στην τηλεοπτική παραγωγή μαζί με τον J.J. Abrams. Η ιστορία της σειράς έχει ως εξής. Ο Τζέικ (James Franco) είναι ένας καθηγητής αγγλικής φιλολογίας από το Μέιν, που πρόσφατα έχει χωρίσει, στον οποίο δίνεται η ευκαιρία από τον φίλο του Αλ Τέμπλτον (Chris Cooper) να ταξιδέψει πίσω στον χρόνο, συγκεκριμένα στο 1960, για να αποτρέψει την δολοφονία του Τζον Κένεντι, η οποία έγινε τον Νοέμβριο του 1963. Η σειρά αποτελείται από 8 επεισόδια (ή 9 αν μετρήσει ως διπλό το πρώτο επεισόδιο) και κυκλοφόρησε από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Απρίλιο του 2016 στο Hulu. Πρόκειται για μία σειρά που συγκαταλέγεται στις κατηγορίες: Μυστήριο, Sci-Fi, Δράμα και Θρίλερ.

11-22-63

Σχόλιο Geek Cultura:

Είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές που έχουμε δει τελευταία. Έγινε πολύ καλή δουλειά στην εικόνα, αφού το μεγαλύτερο μέρος της σειράς διαδραματίζεται στο 1960, και βλέπεις μέσα στην σειρά την ζωή όπως ήταν την τότε εποχή. Παράλληλα, οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών είναι πάρα πολύ καλές και σε κάνουν άμεσα να συνδεθείς με τους ήρωες. Επίσης υπάρχει αρκετό μυστήριο για να σε κρατά σε αγωνία από το πρώτο μέχρι το τελευταίο επεισόδιο. Κάτι που δεν δούλεψε αρκετά στην σειρά, ήταν μερικές μικρό-ιστορίες που έπρεπε να δένουν με την όλη ιστορία, χωρίς να το κάνουν σε μεγάλο βαθμό. Ωστόσο αυτό λίγο ρόλο παίζει στην εξέλιξη της σειράς. Πιστεύουμε πως αξίζει τον κόπο να δείτε αυτή την σειρά. Πρόκειται για μία εξαιρετική παραγωγή που θα σας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό που θα την παρακολουθήσετε.

Spoiler Alert!

Κάπου εδώ θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε για spoilers που θα περιέχει το κείμενο πιο κάτω. Αν δεν έχετε δει την σειρά, τότε μπορείτε να σταματήσετε να διαβάζετε το παρόν κείμενο κάπου εδώ, και να επιστρέψετε για να διαβάσετε την συνέχεια της σειράς αργότερα, όταν δείτε την σειρά. Αλλιώς αν προχωρήσετε με το κείμενο πιο κάτω, θα βρείτε μερικά spoilers.

1122630004

Οι πρωταγωνιστές της σειράς

Δεν θα αναφερθούμε στον κάθε ένα πρωταγωνιστή της σειράς για την ερμηνεία του, πέραν του James Franco, ο οποίος πραγματικά αξίζει ιδιαίτερα συγχαρητήρια γιατί ήταν εντυπωσιακός!  Ο λόγος που δεν θα το κάνουμε είναι γιατί όλο το cast της σειράς έκανε σούπερ δουλειά! Πολύ καλές ερμηνείες από όλους τους βασικούς ηθοποιούς που σε κάνουν άμεσα να συνδεθείς με τους ήρωες της σειράς.

James Franco

Βλέποντας την σειρά καταλαβαίνει κανείς γιατί ο James Franco θεωρείται από πολλούς ως ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς της γενιάς τους. Σίγουρα ο ίδιος αδίκησε τον εαυτό του αρκετές φορές με όχι και τις καλύτερες επιλογές ταινιών, όμως η ερμηνεία του στην σειρά 11.22.63 είναι εντυπωσιακή! Ο James Franco είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς που ταξιδεύει πίσω στον χρόνο για να αποτρέψει την δολοφονία του Τζον Κένεντι. Για να το κάνει αυτό θα πρέπει να παραμείνει τρία χρόνια στο παρελθόν, και να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις όσες προκλήσεις εμφανιστούν μπροστά του.

Sarah Gadon

Η Sarah Gadon αποτελεί το ερωτικό ενδιαφέρον του James Franco στην σειρά, υποδυόμενη την Sandie Dunhil. Μαζί λοιπόν με τον πρωταγωνιστή, είναι οι δύο ήρωες που τράβηξαν τα βλέμματα επάνω τους.

Chris Cooper

Παίζει τον ρόλο του Al Templeton, του ανθρώπου που δείχνει στον πρωταγωνιστή μας (James Franco) τον τρόπο για να ταξιδέψει στο παρελθόν, και ουσιαστικά του βάζει ως αποστολή να σώσει τον πρόεδρο Κένεντι από την δολοφονία.

George MacKay

Στην προσπάθεια του για να αποτρέψει την δολοφονία του JFK, o Τζέικ (James Franco) συνεργάζεται με τον Μπιλ, τον οποίο υποδύεται ο George MacKay. Μαζί λοιπόν με τον Τζέικ, ο Μπιλ θα διεξάγουν τις έρευνες τους με απώτερο σκοπό να διασωθεί ο πρόεδρος Κένεντι.

Daniel Webber

Από την αρχή της σειράς μαθαίνουμε πως ο Lee Harvey Oswald αποτελεί τον βασικό ύποπτο για την δολοφονία του Κένεντι. Ο Daniel Webber λοιπόν υποδύεται τον συγκεκριμένο ρόλο, τον οποίο θα πρέπει οι πρωταγωνιστές μας να ερευνήσουν στην διάρκεια της σειράς για να μάθουν εάν είναι αυτός που σκότωσε τον πρόεδρο JFK, και να αποτρέψουν την δολοφονία του.

gif2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s