Η επιστροφή του Sherlock Holmes!

Για όσους δεν γνωρίζουν η σειρά “Sherlock” είναι μια σύγχρονη εκδοχή των περιπετειών του ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς (τον υποδύεται ο Benedict Cumberbatch).  Γίνεται μια μεταφορά των περιπετειών του, στην Βρετανία του 21ου αιώνα, ενώ παρουσιάζεται ένας Σέρλοκ που είναι εμμονικός με την επίλυση μυστηρίων. Ο πρωταγωνιστής της σειράς φτάνει στις λύσεις με έναν μοναδικό “ψυχοπαθή” τρόπο και η παράλληλη  χρήση της τεχνολογίας, δημιουργούν μια πλοκή που προκαλεί το ενδιαφέρον του κοινού.sherlock

Ο Χολμς παρουσιάζεται ως ένας δύσκολος χαρακτηράς, λιγάκι αντιπαθητικός, αλλά θεωρείται εξαιρετικά εύστροφος και με ιδιαίτερες ικανότητες. Στο πλευρό του Χολμς βρίσκεται πάντα ο φίλος και συγκατοικός του Τζον Γουάτσον (τον υποδύεται ο Martin Freeman), ο οποίος είναι η “φωνή της λογικής” και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Μέχρι σήμερα η σειρά “Sherlock“, αποτελείται απο 3 επιτυχημένες σεζόν, όπου περιλαμβάνουν τρία επεισόδια η κάθεμια. Την 1η Ιανουαρίου 2016 δημιουργήθηκε ένα ξεχωριστό-τρομακτικό επεισόδιο “The Abominable Bride”, αλλά δυστυχώς οι φαν του Σέρλοκ Χολμς, χρειάστηκε να περιμένουν έναν ολόκληρο χρόνο για το επόμενο επεισόδιο.

Η νέα σκοτεινή σεζόν

Μέσα απο επίσημη λοιπόν ανακοίνωση του BBC, το καινούργιο νέο έτος αναμένεται συναρπαστικό εφόσον το νέο επεισόδιο του Σέρλοκ Χολμς αναμένεται την 1η Ιανουαρίου 2017. Ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου είναι “The Six Thatchers”του δεύτερου “The Lying Detective”, ενώ του τρίτου “The Final Problem”.

Η πρώτη επίσημη εικόνα του Σέρλοκ Χολμς  και του Τζον Γουάτσον, παρουσιάζεται με κύρια λεζάντα “Τα αγόρια θα επιστρέψουν σύντομα

p046dqss

 SPOILER ALERT ! !

Το καινούργιο τρέιλερ της σειράς “Sherlock“, παρουσιάζει μια σκοτεινή σεζόν γεμάτη δράση και φαντασία. Το βίντεο ξεκινά με την εμφάνιση του Moriarty (τον υποδύεται ο Andrew Scott), ο οποίος με τον μονάδικό του τρόπο προκαλεί με την φράση “Σας έχω λείψει;”.  Με την ίδια φράση κλείνει και η 3η σεζόν της σειράς.  Μήπως αυτό αφήνει υπονοούμενο πως ο Moriarty είναι ακόμη ζωντανός; Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά, με τους φαν της σειράς αρκετά προβληματισμένους για το τι θα ακολουθήσει. Απολαύστε το τρέιλερ της σειράς πιο κάτω.

 Όσα ακούγονται για το πρώτο επεισόδιο της σειράς “Sherlock” – The Six Thatchers

Το 1ο επεισόδιο της σειράς πιθανόν να συνδέεται με το γνωστό διηγήμα “The Adventure of the Six Napoleons”, του Βρετανού συγγραφέα  Arthur Conan Doyle. Η υπόθεση αφορά μια μυστηριώδη σειρά διαρρήξεων οι οποίες έχουν ως κύριο στόχο την καταστροφή της προτομής του Ναπολέοντα.

Μέσα απο το blog του Τζον Γουάτσον επιβεβαιώνεται η πιο πάνω ιστορία με διάφορες τροποποιήσεις. Συγκεκριμένα, υπάρχουν 3 άτομα (ένα ζευγάρι και ο καλύτερος φίλος του ζευγαριού) που συμμετέχουν στο μυστήριο ενός φόνου, ενώ παράλληλα διάφορα στοιχεία συνδέονται με την προτομή της Μάργκαρετ Θάτσερ.  Επίσης, γίνονται αναφορές για ένα ερωτικό τρίγωνο,  μια ασταθή σχέση και ένα όπλο το οποίο έχει χαραγμένα τα αρχικά του δολοφόνου.

Παρόλα αυτά, καθώς περνάει ο καιρός οι φήμες για το πρώτο επεισόδιο αλλάζουν συνεχώς, με διάφορα στοιχεία να προστίθενται ή να αφαιρούνται. Το μόνο που μένει να κάνετε, είναι ακόμα λίγες μέρες υπομονή και να παρακολουθήσετε τον Benedict Cumberbatch να λύνει το μυστήριο με τον δικό του μοναδικό και αλλόκοτο τρόπο, την 1η Ιανουαρίου 2017.

This slideshow requires JavaScript.

Η σειρά “Sherlock” προτείνεται ανεπιφύλακτα, λόγω του ότι πρωταγωνιστής αναπαλαιώνεται (είναι μοντέρνος, αλλά ταυτόχρονα παραμένει παραδοσιακός) μέσα στον χρόνο. Ο Benedict Cumberbatch έχει την ικανότητα να εισβάλλει με φανταστικό τροπο στις ζωές και στην σκέψη του κάθε ατόμου, λογω του οτι  παρουσιάζει έναν διαφορετικό, αλλά ταυτόχρονα εκκεντρικό Σέρλοκ Χολμς.

gif3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s