Make your own Christmas Geek Decoration

Πλησιάζουν σιγά σιγά τα Χριστούγεννα και μπαίνουμε στο κλίμα των γιορτών. Αρκετοί φίλοι και γνωστοί τρέχουν να αγοράσουν τα γνωστά κλασικά στολίδια από τα διάφορα πολυκαταστήματα.

Τόσο εσείς, όσο και η ομάδα του Geek Cyprus θα θέλαμε να είχαμε κάτι το διαφορετικό. Κάτι πιο Geek που θα μας ταίριαζε καλύτερα. Έτσι ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα με τα πιο ωραία Geek στολίδια για τις γιορτές τα οποία μπορείτε εσείς με πολύ απλές κινήσεις να δημιουργήσετε.
10. Superheroes Cards

ba1d7729d478f53de8e42e233f5c5adc
Ένα έθιμο το οποίο έχουμε τα Χριστούγεννα είναι να δίνουμε Χριστουγεννιάτικες κάρτες. Εσείς μπορείτε να φτιάξετε την δική σας Geek Χριστουγεννιάτικη κάρτα, μέσω ενός απλού προγράμματος photoshop. Στη συνέχεια μπορείτε να προσθέσετε μέσα την φιγούρα που θέλετε και να εύχεται την ευχή που θέλετε.
9. Geek Christmas Cake

3760239d0dd9aa03c1101f8486071b12
Το πιο χαρακτηριστικό έδεσμα των Χριστουγέννων είναι το Christmas Cake. Έτσι σας προτείνουμε να στολίσετε το cake αυτό με μικρές μικρές φιγούρες από τις αγαπημένες σας σειρές. Από μία σκηνή από το Star Wars, στο Civil War και από εκεί στο μαγικό κόσμο του Super Mario. Μπορείτε μάλιστα να κόψετε μία λωρίδα από χαρτί το οποίο θα έχει επάνω τα δικά σας geek σχέδια που σχετίζονται με τα στολίδια που θα βάλετε και να το κολλήσετε σε διαφανή μεμβράνη η οποία θα τοποθετηθεί γύρω γύρω από το cake, δίνοντας έτσι πιο ωραία αισθητική.

 

8. Geek μπισκότα

a93b9349cec8d58e1dfd931954d7e251
Το πιο εύκολο πράγμα για να φτιάξει κάποιος είναι τα μπισκότα. Πολύ απλά θα χρειαστείτε το σχήμα που θέλετε να έχουν τα μπισκότα και τα κόβετε ανάλογα. Αφού ψηθούνε μπορείτε να σχεδιάζετε επάνω τις μικρές λεπτομέρειες που θέλετε.

 

7. Darth Vader Stocking

new-styles-high-quality-45cm-17-7-plush-stain-star-wars-yoda-font-b-darth-b
Όλοι έχουμε λίγο πολύ την κλασική κόκκινη κάλτσα στο τζάκι και περιμένουμε να ξυπνήσουμε για να δούμε τι δώρα θα έχει μέσα. Εμείς σας προτίνουμε την κάλτσα Darth Vader. Ο γνωστός σε όλους κακός του πόλεμου των άστρων, έχει βγει και σε αυτή την περίσταση. Πολύ απλά θα πάρουμε την κόκκινη κάλτσα και θα κολλήσουμε επάνω τις αγαπημένες μας φιγούρες.

 

6. Στολίδια για όλα τα γούστα

superhero
Το να βρει κάποιος στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι το πιο εύκολο πράγμα. Ωστόσο πόσο ωραίο θα ήταν εάν έφτιαχνες ένα δέντρο με στολίδια μόνο από Εκδικητές. Εννοείται ότι το να αγοράσεις κάποια από αυτά είναι πολύ ακριβά. Εμείς σας προτίνουμε να πάρετε μονόχρομα στολίδια και να κολλίσετε επάνω τις αγαπημένες σας φιγούρες ή σήματα. Έτσι θα έχετε το δικό σας αποκλειστικό και μοναδικό Geek χριστουγεννιάτικο δέντρο.

 

5. Χριστουγεννιάτικο στεφάνι από Star Wars

a97284_actionfigurewreath2.jpg
Τα χριστουγεννιάτικα στεφάνια είναι αρκετά της μόδας αυτήν την εποχή. Έτσι καιρός να φτιάξουμε το δικό μας ιδιαίτερο στεφάνι. Πολύ απλά παίρνουμε φιγούρες (κατά προτίμηση, όχι τις συλλεκτικές μας) και τις κολλάμε στο κλασικό χριστουγεννιάτικο στεφάνι. Μπορούμε ακόμη και να τα βάψουμε στο χρώμα που θέλουμε.

 

4. Yoda Santa Hat

sd89720
Τα κόκκινα καπέλα του Άγιου Βασίλη είναι αρκετά συνηθισμένα και τα βρίσκουμε παντού. Αυτό που δεν βρίσκουμε είναι Yoda Santa Hat. Πολύ απλά κολλάμε τα μεγάλα πράσινα αυτιά του Yoda στο μεγάλο κόκκινο καπέλο και έτσι έχουμε ένα φοβερό αποτέλεσμα.

 

3. Χριστουγεννιάτικο Στεφάνι σε σχήμα Batman

batman-wreath-our-nerd-home
Πόσο πολύ ωραίο θα ήταν να δημιουργούσες το δικό σου χριστουγεννιάτικο στεφάνι με το σήμα του Batman.  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε το σήμα με αλουμινένιο σύρμα και στη συνέχεια να περάσετε γύρω γύρω το γνωστό πράσινο χρώμα.

 

2. Κάντε τα δικά σας Geek στολίδια

star-wars-felt-ornaments-2
Δεν είναι και τόσο δύσκολο να κάνεις τα δικά σου στολίδια. Πολύ απλά θα χρειαστείς ένα χοντρό χαρτόνι, ένα τρυπητήρι και λίγη κλωστή. Τυπώνεις το αγαπημένο σου σήμα, στη συνέχεια το κολλάς στο χαρτόνι, ανοίγεις μία τρύπα επάνω στο σήμα, περνάς την κλωστή από την τρύπα και το δίνεις. Στη συνέχεια το κρεμάς στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

 

1. Το πιο Geek Christmas Star

mario-star-christmas-tree-topper-geek-decor-1
Στην κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου μπορούμε να πούμε ότι συνήθως τοποθετείται ένα αστέρι. Ωστόσο εμείς θα μπορούσαμε να φτιάχναμε το δικό μας, με Geek χαρακτήρα. Πολύ απλά τυπώνετε σε χοντρό χαρτί το χαρακτήρα που θέλετε δύο φορές ή πέρνουμε ένα κομμάτι ρούχο και κόβουμε την φιγούρα που θέλουμε. Στη συνέχεια προσπαθούμε να τοποθετήσουμε αντικριστά τα δύο αντίγραφα (οι φιγούρες να βλέπουν προς τα έξω). Κολλάμε με λίγη κόλα ή τα ράβουμε στις πάνω άκρες. Στο κάτω μέρος, το πιέζουμε ελαφρά για να κάνει από μέρα ένα μικρό κύλος (σαν τρύπα). Βάζουμε βαμβάκι μέσα για να γεμίσει. Το κολλάμε και πάλι με δυνατή κόλα στις άκρες για να κλείσει.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s