Οι πιο αναμενόμενες ταινίες του 2017 (Μέρος ΄Β)

Αν δεν είσαστε ακόμη ενθουσιασμένοι για την έλευση του νέου έτους, τότε μόλις διαβάσετε για τις ταινίες που έρχονται στους κινηματογράφους με το νέο έτος, σίγουρα θα αλλάξετε αμέσως διάθεση!

Το αφιέρωμα αυτό αποτελεί συνέχεια του πρώτου μέρους των πιο αναμενόμενων ταινιών για το 2017. Συνεχίζουμε λοιπόν την παρουσίαση για τις υπόλοιπες παραγωγές που αναμένουμε πώς και πώς να έρθουν στους κινηματογράφους.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (Μάιος)

Η ταινία έρχεται 6 χρόνια μετά την τελευταία προσθήκη της σειράς, με τους παραγωγούς να υπόσχονται να επαναφέρουν την ατμόσφαιρα της αγαπημένης και επιτυχημένης πρώτης ταινίας της σειράς Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl. Ο Captain Jack Sparrow επιστρέφει γιατί μαθαίνει ότι τον κυνηγά ο παλιός του εχθρός Captain Salazar με το πλήρωμα του. Μάλιστα σκοπεύουν να σκοτώσουν όλους τους πειρατές. Η μόνη τους σωτηρία είναι η Τρίαινα του Ποσειδώνα η οποία προσφέρει πλήρη έλεγχο των θαλασσών.


Fast & Furious 8 (Απρίλιος)

Μετά τον απροσδόκητο χαμό του Paul Walker ο οποίος συνδέθηκε με τη σειρά, δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε νέα ταινία The Fast and the Furious χωρίς αυτόν. Η ιστορία θα διαδραματίζεται σε Νέα Υόρκη και Κούβα αποτελώντας την πρώτη ταινία του Hollywood που γυρίζεται στο νησί της Καραϊβικής. Ο πρωταγωνιστής μας Dominic Toretto που υποδύεται ο Vin Diesel, μετά που τράβηξε χωριστούς δρόμους με τον Brian O’Conner, έρχεται αντιμέτωπος με έναν απροσδόκητο εχθρό. Η Charlize Theron θα υποδυθεί τον ρόλο της ανταγωνίστριας του.

War for the Planet of the Apes (Ιούλιος)

Μετά τις πρώτες δύο μεγάλες επιτυχίες κυκλοφορεί το τρίτο μέρος του blockbuster, με τον ηγέτη Caesar και τους πιθήκους να έρχονται αντιμέτωποι με επιθέσεις από ανθρώπους και να κινδυνεύει η ύπαρξη του πλανήτη.


Dunkirk (Ιούλιος)

Ο χαρισματικός σκηνοθέτης Christopher Nolan που μας χάρισε τόσα αριστουργήματα επιστρέφει και αυτό από μόνο του μας κάνει να ανυπομονούμε πώς και πώς για την νέα του ταινία χωρίς να δούμε καν το σενάριο. Αυτή τη φορά δοκιμάζει κάτι διαφορετικό αφού η ταινία δεν αποτελεί Sci-Fi ή ταινία με χαρακτήρες από comics. Θα συνεργαστεί και πάλι με τον εκπληκτικό Tom Hardy στον ρόλο του πρωταγωνιστή σε μια δραματική ταινία σκληρής μάχης του ΄Β Παγκοσμίου Πολέμου.


Alien: Covenant (Μάιος)

Αποτελεί την 6η ταινία του Alien Universe σε σκηνοθεσία Ridley Scott όπου υπόσχεται ότι θα είναι ακόμη πιο τρομακτική από τους προκατόχους της. Επιστρέφουμε στα γεγονότα της πρώτης ταινίας ως συνέχεια του Prometheus που αποτέλεσε το πρώτο μέρος των prequel ταινιών και θα μάθουμε τι απέγινε στην προηγούμενη εκστρατευτική ομάδα που είχε μείνει με μόνο ένα επιζώντα. Επίσης θα μας προβληθεί η ανακάλυψη του ανεξερεύνητου, σκοτεινού και επικίνδυνου κόσμου, όπου οι εξερευνητές μας είχαν υπόψη τους ότι θα ήταν κάτι διαφορετικό.

XXX: Return of Xander Cage (Ιανουάριος)

Ο Vin Diesel επιστρέφει στον ρόλο του Xander Cage όπου θα δουλέψει ξανά στο πλευρό της κυβέρνησης. Η ταινία περιλαμβάνει φανταστικά ακροβατικά και δοκιμασίες και ατέλειωτες σκηνές δράσης.


Kong: Skull Island (Μάρτιος)

Ομάδα εξερεύνησης καταφθάνει στο πολύ ενδιαφέρον και ανεξερεύνητο νησί Skull Island. Ωστόσο το νησί αυτό είναι το σπίτι του King Kong και όχι μόνο. Ένα καλό σενάριο που προμηνύεται για την ταινία αυτή, σε συνδυασμό με καλά οπτικά εφέ και ηθοποιούς όπως Samuel L. Jackson, Tom Hiddleston, John Goodman, αποτελούν εγγύηση για μια από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς.


Beauty and the Beast (Μάρτιος)

Η Disney επανακυκλοφορεί έκδοση της διάσημης αυτής ιστορία αγάπης, βαδίζοντας στα χνάρια της πολύ επιτυχημένης animated της ταινίας που είχε κυκλοφορήσει το 1991. Τα οπτικά εφέ φαίνονται φανταστικά.

Blade Runner 2049 (Οκτώβριος)

Αποτελεί sequel του Blade Runner που κυκλοφόρησε πριν 35 ολόκληρα χρόνια! Την σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Denis Villeneuve (Prisoners, Sicario) και ο Harrison Ford επιστρέφει στον ρόλο του Rick Deckard.

World War Z 2 (Ιούνιος)

Το δεύτερο μέρος της (κατά πάσα πιθανότητα) τριλογίας με πρωταγωνιστή και πάλι τον Brad Pitt. Δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής το σενάριο, ούτε ο σκηνοθέτης καθώς ο Juan Antonio Bayona που είχε επιλεχθεί αποχώρησε λόγω υποχρεώσεων.

 Υ.Γ. Οι μήνες προβολής που αναγράφονται στις παρενθέσεις αφορούν τις κινηματογραφικές αίθουσες των Η.Π.Α.

Λόγω του ότι υπήρχαν πάρα πολλές αναμενόμενες ταινίες για το 2017 αφήσαμε κάποιες ταινίες εκτός λίστας που αξίζουν αναφοράς όπως Underworld: Blood Wars (Ιανουάριος), Baywatch (Μάιος), Kingsman: The Golden Circle (Οκτώβριος), Friday the 13th (Οκτώβριος), Despicable Me 3 (Ιούνιος), Amityville: The Awakening (Ιανουάριος), Jumanji (Δεκέμβριος), Resident Evil: The Final Chapter (Ιανουάριος), The Dark Tower (Ιούλιος).

gif

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s