Με Princess Leia το Επεισόδιο 9 ή όχι;

Ο θάνατος της Carrie Fisher σκόρπισε θλίψη στους εκατομμύρια φίλους του Star Wars τις προηγούμενες ημέρες. Άπαντες θρήνησαν τον χαμό της, η οποία έγινε πλέον ένα με την δύναμη. Αφήνοντας πίσω όμως το γεγονότος του χαμού της Carrie Fisher, δεν έχει γίνει γνωστό τι θα απογίνει στην Πριγκίπισσα Λέια στην συνέχεια της σειράς.

Όπως ανέφερε η Disney, όλες οι σκηνές της για το Επεισόδιο 8 έχουν γυριστεί, ωστόσο παραμένει αβέβαιο τι θα γίνει στο Επεισόδιο 9, όπου η Carrie Fisher θα είχε ένα πιο μεγάλο και σημαντικό ρόλο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πηγές από το Hollywood, η Fisher θα είχε το μεγαλύτερο χρόνο της στην νέα τριλογία, στην τρίτη ταινία. Ο σκοπός ήταν ο κάθε ένας από τους τρεις πρωταγωνιστές της Original τριλογίας να έχει τον ρόλο του μέντορα σε μία ταινία από την νέα τριλογία.

Στο The Force Awakens είχαμε τον Harrison Ford να αποτελεί τον μέντορα, ενώ ο Mark Hamill αναμένεται να αποτελεί τον μέντορα στο Επεισόδιο 8, και παράλληλα η Carrie Fisher θα είχε αυτό τον ρόλο στο Επεισόδιο 9.

Όμως τα σχέδια αλλάζουν…

Μετά και την προσθήκη χαρακτήρων μέσω CGI στο Rogue One: A Star Wars Story, ήταν λογικό όπως οι φήμες με την συμμετοχή της Carrie Fisher στο Επεισόδιο 9 μέσω της τεχνολογίας, να έχουν φουντώσει για τα καλά. Ωστόσο η Disney επενέβηκε και με ανακοίνωση της τόνισε πως δεν θα χρησιμοποιηθούν CGI για την επιστροφή της Princess Λέια.

Βέβαια παραμένει αβέβαιο τι θα γίνει με το σενάριο που ήδη υπάρχει, ενώ ανοικτό το ενδεχόμενο να δούμε ένα διαφορετικό στόρι στα Επεισόδια 8 και 9, από αυτό που ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Έχουν γραφτεί αρκετά όσο αφορά δύο σημαντικές σκηνές στο Επεισόδιο 8 όπου η Λέια Οργκάνα θα συναντούσε αρχικά τον αδελφό της, Λουκ Σκάιγουόλκερ, και έπειτα τον γιο της, τον Μπεν Σόλο.

Είναι πιθανόν κάποιες σκηνές της Carrie Fisher που έχουν ήδη γυριστεί για το Επεισόδιο 8, να μείνουν στο… συρτάρι, και να μεταδοθούν στο Επεισόδιο 9. Κανείς δεν ξέρει πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Σίγουρα περιμένουμε με ανυπομονησία τις επόμενες ταινίες Star Wars, με την ευχή να υπάρξει σεβασμός τόσο προς την Carrie Fisher, αλλά και προς την πριγκίπισσα Λέια.

gif2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s