Η Πεντάμορφη Και Το Τέρας!

“Ένα παιδικό παραμύθι που αντέχει στον χρόνο”

Η Disney δίνει ζωή για ακόμα μια φορά σε ένα παραμύθι που λάτρεψαν μικροί και μεγάλοι. Ο μύθος της “Πεντάμορφης Και Του Τέρατος” παίρνει σάρκα και οστά μέσα απο την διασκευή της ταινίας κινουμένων σχεδιών του 1991. Η συγκεκριμένη ιστορία είχε πάντα κάτι το ιδιαίτερο, για αυτό όταν ανακοινώθηκε πως θα γίνει καινούργια κινηματογραφική προβολή, παρατηρήθηκε έντονος ενθουσιασμός και περιέργεια. Έμειναν μόνο τρείς μήνες αναμονής για το Beauty And The Beast, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017.

Στο πιο κάτω βιντεάκι παρατηρείτε τις διαφορές μεταξύ της ταινίας του 1991, με αυτήν του 2017.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Μπιλ Κόντον. Τη Belle θα ενσαρκώσει η Emma Watson η οποία με βεβαιότητα είναι η καλύτερη επιλογή, εφόσον φαίνεται εκπληκτική μέσα απο τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.  Ο  Dan Stevens (από το «Downton Abbey») θα ενσαρκώσει το Τέρας και με μεγάλη αγωνία ανυπομονούμε να τον αγαπήσουμε μέσα απο τον καινούργιο του ρόλο. Μαζί τους θα βρίσκονται ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ για τη φωνή του κεριού και η Εμα Τόμπσον που θα δώσει φωνή της τσαγιέρας.

Οι καινούργιες φωτογραφίες από το «Beauty and the Beast» απλά θα σε μαγέψουν    CyPZd 0VIAAW7Bm

Το βασικό τρέιλερ της ταινίας μπορείτε να το παρακολούθησετε πιο κάτω. Ένα αξιοθαύμαστο γεγονός είναι πως όταν πρωτοκυκλοφόρφησε το teaser της ταινίας έλαβε 91.8 εκατομμύρια views μέσα σε 24 ώρες. Κάτι το οποίο ξεπέρασε και αυτό του Star Wars “The Force Awakens” το οποίο είχε συγκεντρώσει 88 εκατομμύρια views.

Με μια ιστορία τόσο παλιά, όσο ο χρόνος είναι σίγουρο ότι θα επικρατήσει η νοσταλγία και η συγκίνηση.

gif2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s