«Ο τελευταίος άντρας στην Γη» είναι η επόμενη σειρά που πρέπει να δεις

Εσείς τι θα κάνατε εάν ήσασταν ο μοναδικός άντρας στην Γη; Ή εάν ήσασταν γυναίκα με τον μοναδικό άντρα στην Γη και ο οποίος είναι άξεστος και πραγματικά κάνει ότι περάσει από το μυαλό του; Η απάντηση φυσικά είναι στην σειρά του Fox «The Last Man on Earth».

the-last-man-on-earth-will-forte

Ο υποφαινόμενος παρακολουθεί την συγκεκριμένη σειρά και αποφάσισε να δημιουργήσει αυτό το μικρό αφιέρωμα για τον τελευταίο άντρα στην Γη. Η ιστορία είναι απλή. Ο Phil Miller (Will Forte) ξυπνάει μία μέρα και είναι ο μοναδικός άνθρωπος στην Γη. Τουλάχιστον έτσι νόμιζε, μέχρι που γνώρισε την Carol. Κάπου εκεί περιπλέκονται τα πράγματα και η ιστορία αρχίζει να παίρνει ένα πιο κωμικοτραγικό χαρακτήρα.

Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει δύο κύκλοι, ενώ σε εξέλιξη είναι και ο τρίτος κύκλος. Ο πρώτος κύκλος περιέχει 13 επεισόδια, ενώ ο δεύτερος 18. Πρόκειται για μία σειρά Κωμωδίας και Δράματος.

Spoiler Alert

Στην συνέχεια θα κάνουμε μία ανάλυση της σειράς και έτσι θα θέλαμε να σας προειδοποιήσουμε ότι ενδέχεται να υπάρχουν spoilers. Έτσι εάν θέλετε να δείτε την σειρά, τότε θα σας προτρέπαμε να μην προχωρήσετε.

the-last-man-on-earth-will-forte-image

Phil Tandy Miller (Will Forte)      

Η ιστορία μας περιπλέκεται κυρίως στον Phil Tandy Miller. Είναι ο μοναδικός άνθρωπος στην Γη. Στην αρχή ήταν όλα ωραία καθώς έκανε ότι γούσταρε. Ωστόσο οι βιολογικές ανάγκες του τον έκαναν να αναζητήσει σύντροφο. Κάποια στιγμή γνωρίζει την Carol. Η Carol για να συνευρεθεί μαζί του, έπρεπε να παντρευτούνε, κάτι που γίνεται, μέχρι που… γνωρίζει ακόμα μία κοπέλα την Melissa Shart. Μία όμορφη κοπέλα και ο Phil Tandy Miller προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να ξαπλώσει μαζί της. Στην πορεία γνωρίζει και άλλους όπως ο Todd, με τον οποίο γίνονται καλοί φίλοι και τον Phil Stacy Miller με τον οποίο δεν έχουν και καλές σχέσεις. Στην ουσία ο Phil Tandy Miller είναι ένας άντρας που δεν σκέφτεται σωστά, αλλά θέλει να κάνει το καλό και να βοηθά ανθρώπους.

maxresdefault1

Carol Pilbasian (Kristen Schaal)  

Η Carol Pilbasian είναι η πρώτη κοπέλα που γνώρισε ο Phil Tandy Miller. Είναι μία πολύ καλή κοπέλα και προσπαθεί να βοηθήσει του πάντες. Για να κάνει έρωτα πρέπει να την παντρευτεί ο Phil Tandy Miller. Ωστόσο στη συνέχεια παρόλο που γνωρίζει ότι ο άντρας της γουστάρει άλλες κοπέλες, αυτή δεν ζηλεύει. Ακολούθως η Carol Pilbasian γνωρίζει τον Phil Stacy Miller και έχει ερωτικές περιπτύξεις μαζί του. Τον αφήνει όμως καθώς η καρδιά της ανήκει στον Tandy. Έχει μία περίεργη τάση να ντύνεται λίγο άτσαλα ενώ οι μαγειρικές της ικανότητες δεν είναι και οι καλύτερες.

22-last-man-on-earth-w529-h352

Melissa Shart (January Jones)   

Η Melissa Shart είναι η δεύτερη κοπέλα που γνωρίζει ο Tandy. Εκεί που την «έψησε» ο Tandy για να γίνει κάτι το ερωτικό τότε εμφανίζεται ο Todd. Τα πράγματα τότε αλλάζουν και η Melissa συνάγει ερωτική σχέση με τον Todd, κάτι που εξοργίζει τον Tandy. Η Melissa είναι η γυναίκα που όταν δεν συμπαθά κάποιον τότε δεν το κρύβει, πράγμα που γίνεται με τον Tandy.

Phil and Carol are not alone!

Todd (Mel Rodriguez)   

Ο Todd είναι ο κολλητός του Tandy, μέχρι που προσπάθησε να τον σκοτώσει. Παρόλα αυτά γίνονται ξανά φίλοι, μέχρι που ο Tandy κάνει και πάλι άλλη βλακεία. Ο Todd έχει σχέσεις με την Melissa αλλά σε κάποια στιγμή οι σχέσεις τους δεν είναι οι καλύτερες και χωρίζουν. Ο Todd όμως κάνει ερωτικές περιπτύξεις με την Gail και έτσι περιπλέκεται λίγο το όλο θέμα.

the-last-man-on-earth-tv-series-cast-mel-rodriguez

Erica (Cleopatra Coleman)           

Η Erica είναι η τρίτη γυναίκα επιζόντας. Ωστόσο στην αρχή γνωρίζει την Gail και ζούσαν μαζί. Όταν γνώρισαν τον Tandy, τις έπεισε να κάνουμε τρίο αλλά και πάλι κάτι έγινε. Στη συνέχεια κρατούσε μούτρα στον Tandy καθώς ο χαρακτήρας του δεν είναι και ο καλύτερος. Η Erica είχε σχέση με τον Phil Stacy Miller και έμεινε έγκυος από αυτόν.

last-man-on-earth

Gail Klosterman (Mary Steenburgen)    

Η Gail όπως ανάφερα και πιο πάνω αρχικά ζούσε με την Erica. Στη συνέχεια είχε σχέση με κάποιο άλλο άντρα, αλλά έμεινε χήρα καθώς πέθανε… μετά από βλακεία του Tandy. Έχει μία ιδιαίτερη τάση στο κρασί και γενικά είναι η γυναίκα που ζητάει αντρική συντροφιά. Πράγμα που βρίσκει στον Todd.

last-man-on-earth-gail-mary-steenburgen

Mike Miller (Jason Sudeikis)       

Ο Mike Miller είναι ο μεγαλύτερος αδερφός του Tandy. Βρισκόταν στο διάστημα και έτσι διέφυγε από τον κίνδυνο. Ωστόσο η επιστροφή του στη Γη και στον Tandy δεν ήταν η καλύτερη. Οι δύο τους έχουν ανοικτά θέματα και με την πρώτη ευκαιρία προσπαθούν να τα λύσουν.

the_last_man_on_earth_s02e11_still

Phil Stacy Miller (Boris Kodjoe)

Ο Phil Stacy Miller είναι ο άντρας που έφερε τα πάνω κάτω στην παρέα. Είναι ο δουλευταράς και το μοντέλο της παρέας. Βρίσκει λύσεις σε όλα και λύνει τα προβλήματα που δημιουργεί ο Tandy. Μέχρι που μία μέρα διώχνει τον Tandy από την παρέα με την απειλή ότι θα τον σκοτώσει. Στον Phil Stacy Miller αρέσει η Carol και ζηλεύει πάρα πολύ όταν ο Tandy επιστρέφει και προσπαθεί να τα ξαναβρούν με την Carol. Είναι επίσης και ο πατέρας του παιδιού της Erica.

thelastmanonearth_1ayb12_1280x720_434688067983

Σχόλιο Geek Cultura

Η σειρά “The Last Man one Earth” πρόκειται για μία κωμική σειρά για να περάσεις καλά την ώρα σου. Έχει αρκετά καλά αστεία, αλλά για να είμαι ειλικρινής απευθύνεται κυρίως σε ηλικίες 15 και άνω. Τα αστεία δεν είναι και τα πιο κατάλληλα για ανήλικα παιδιά. Μπορείτε να την δείτε τόσο μόνοι σας αλλά και με παρέα. Την συνιστώ να την δείτε και να… τραβάτε τα μαλλιά σας από τις βλακείες που κάνει ο Tandy.

gif01

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s