Ένα ιδιαίτερο anime: Yuri on ice

To Yuri on ice είναι ένα ιδιαίτερο ιαπωνέζικο anime το οποίο έχει ως βασική θεματολογία το πατινάζ. Το πρώτο επεισόδιο κυκλοφόρησε στις 5 Οκτωμβρίου του 2016 και συνολικά μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 10 επεισόδια.  Είναι ένα σχετικά καινούργιο anime που τράβηξε το ενδιαφέρον του κοινού απο την πρώτη στιγμή.  Ο λόγος είναι πως η πλοκή της ιστορίας σε συνδυασμό με το πατινάζ, παροτρύνουν τους λάτρεις των anime, να παρακολουθήσουν κάτι διαφορετικό και με ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για yuri on ice yuri x victor    Αποτέλεσμα εικόνας για yuri on ice

Οι κύριοι χαρακτήρες της σειράς:

Yuri Katsuki:

Ο Yuri είναι ο Σχετική εικόνακύριως πρωταγωνιστής της σειράς και λατρεύει το πατινάζ. Η αγάπη του για το συγκεκριμένο άθλημα ξεκίνησε απο μικρή ηλικία και κυριώς λόγω του θαυμασμού που είχε για τον Victor Nikiforov, ο οποίος ήταν βραβευμένος πατινέρ. Ο Yuri παρουσιάζεται ως ένα ευαίσθητο παιδί που δεν μοιράζεται τα συναισθήματά του με τους γύρω του. Είναι κλειστός χαρακτήρας και όταν χρειάζεται να ξεφύγει απο τους αυτά που τον προβληματίζουν, καταφεύγει στο πατινάζ.

Victor Nikiforov:

Ο Victor Σχετική εικόναείναι ένας 27χρόνος βραβευμένος και πανέξυπνος Ρώσσος πατινέρ. Από τα παιδίκά του χρόνια νίκησε πολύ σημαντικούς αγώνες σκέιτινγκ, με αποτέλεσμα να αποτελεί ένα είδωλο για πολλούς. Η δημοσιότητα που έλαβε το πρόσωπό του δεν οφείλεται μόνο στις διαδοχικές νίκες του, αλλά και στον τρόπο που συμπεριφέρεται στην πίστα του πατινάζ. Πιστεύει πως εάν παρουσιάσει στο κοινό του κάτι που πηγαίνει κόντρα στα δεδομένα ενός διαγωνισμού, θα τον αγαπήσει όλο και περισσότερο κοινό. Ο Victor, παρουσιάζεται ως ένας χαρισματικός χαρακτήρας, είναι ανταγωνιστικός και επίμονος, με αποτέλεσμα να κερδίζει πάντα αυτό που θέλει. 

Τα δύο τρέιλερ πιο κάτω σας δίνουν μια γεύση για το ανατρεπτικό anime: Yuri on ice

Εαν είστε λάτρεις  των anime το μόνο σίγουρο είναι πως θα αγαπήσετε το  Yuri on ice, αλλά και το αθλητικό πατινάζ. Εάν όμως δεν παρακολουθείτε anime, είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψετε αυτόν τον διαφορετικό κόσμο μέσα απο το Yuri on ice. Είναι μια πολύ όμορφη ιστορία που διατηρεί το ενδιαφέρον του κοινού μέσα απο το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Μια σειρά γεγονότων που θα κάνει τον καθένα να πιστέψει στον εαυτό του, στις δυνατότητές του και να μην τα παρατάει στα δύσκολα. 

gif2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s