«Καυτά» αναπάντητα ερωτήματα για το Επεισόδιο 8

Το “The Force Awakens” ήτανε μία εξαιρετική ταινία που κέρδισε το κοινό του Star Wars. Όλοι οι λάτρεις της σειράς πλέον περιμένουμε για την εξέλιξη της ιστορίας, η οποία αναμένεται να είναι συναρπαστική. Σήμερα θα μιλήσουμε για μερικά αναπάντητα ερωτήματα από το Επεισόδιο 7, τα οποία πιθανόν να λάβουμε τις απαντήσεις τους στο Επεισόδιο 8, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2017.

Τι έγινε με τον Κάιλο Ρεν;

Έχουμε μάθει πως ο Μπεν Σόλο είναι γιος του Χαν και της Λέια, ο οποίος εκπαιδεύτηκε από τον θείο του (Λουκ Σκάιγουολκερ) για να γίνει Ιππότης Τζεντάι, όμως ο Σνόουκ τον πήρε στην σκοτεινή πλευρά. Το ερώτημα είναι πως έγινε η μετατροπή του Μπεν Σόλο σε Κάιλο Ρεν, και γιατί πήρε την απόφαση να αλλάξει πλευρά και να πάει στο σκοτάδι; Παράλληλα δεν μας έχει απαντηθεί τι έγινε με το τάγμα των Ρεν, καθώς ούτε έχουμε αρκετές πληροφορίες για τους συγκεκριμένους. Επίσης στο Επεισόδιο 7 η μητέρα του αναφέρθηκε στο φως που υπάρχει ακόμα μέσα του, ενώ ο Σνόουκ θα αναλάβει ο ίδιος (όπως είπε) την εκπαίδευση του. Η εξέλιξη του χαρακτήρα είναι κάτι που αναμένουμε με ανυπομονησία, όπως οι απαντήσεις για την ζωή του.

Πως η Μαζ Κατάνα κρατούσε το φωτόσπαθο του Λουκ;

Την είδαμε να το δίνει στην Ρέι και να την παροτρύνει να το χρησιμοποιήσει, λέγοντας της πως αυτό άνηκε στον Λουκ. Ωστόσο δεν μας εξήγησε πως έφτασε στα χέρια της, αφού αυτό είναι μία άλλη ιστορία, όπως ανέφερε.

Πως επηρέασε την Ρέι το φωτόσπαθο του Λουκ;

Όταν η Μαζ Κατάνα έδωσε το φωτόσπαθο στην Ρέι, με το που το ακούμπησε είχε οράματα. Σκηνές οι οποίες δεν φαινόταν να είναι από την ζωή της, ενώ ακούστηκε η φωνή του Όμπι Ουάν Κενόμπι. Και από αυτή την σκηνή υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά…

Πόσο άσχημα τραυματίστηκαν ο Κάιλο Ρεν και ο Φιν;

Στην μονομαχία που πραγματοποιήθηκε στο τέλος του The Force Awakens είδαμε τον Κάιλο Ρεν να νικάει τον Φιν, και έπειτα να χάνει σε μονομαχία από την Ρέι. Οι δύο άντρες έδειχναν αρκετά τραυματισμένοι, χωρίς όμως να δοθούν περισσότερα στοιχεία για το μέγεθος της ζημιάς που έχουν υποστεί.

Ποιοι είναι οι γονείς της Ρέι;

Δεν γνωρίσαμε καθόλου το παρελθόν της Ρέι, παρά μόνο μερικά στοιχεία για αυτό, στο Επεισόδιο 7. Δεν αποκαλύφθηκε ποιοι είναι οι γονείς της, ούτε γιατί την άφησαν στο Τζακού και έφυγαν. Η ίδια πάντως έδειξε πως θα τους περίμενε να επιστρέψουν. Επίσης ο Κάιλο Ρεν άφησε να νοηθεί πως γνωρίζει για την ύπαρξη της, μόλις άκουσε για αυτή. Το ύφος του όταν είπε «what girl?» έδειχνε πως ο Κάιλο Ρεν γνώριζε για την ύπαρξη της. Μήπως η Ρεν είναι μία Σκάιγουολκερ; Μήπως έχει συγγένεια με άλλους Τζεντάι που γνωρίσαμε σε προηγούμενα Επεισόδια;

Τι θα απογίνει ο Τσουμπάκα;

Ο αγαπημένος Τσουμπάκα χρωστούσε την ζωή του στον Χαν Σόλο, τον οποίο ακολούθησε πιστά στο παρελθόν σε πολλές περιπέτειες. Μετά τον χαμό του τελευταίου, δεν είναι ξεκάθαρο τι θα απογίνει ο Τσουμπάκα. Θα ακολουθήσει την Ρέι και τους νέους μας πρωταγωνιστές σε νέες περιπέτειες; Θα αποσυρθεί; Ανυπομονούμε να δούμε την συνέχεια και στην δική του ιστορία.

Ποιος είναι ο Σνόουκ;

Δεν θα ασχοληθούμε με θεωρίες που ακούγονται δεξιά και αριστερά σχετικά με την πραγματική ταυτότητα του Σνόουκ, όμως θέλουμε να μάθουμε περισσότερα για αυτόν! Είναι αρκετά πιθανόν να είναι γνωστό το παρελθόν του σε εμάς, ή να έχουν γίνει αναφορές σε προηγούμενα Επεισόδια για αυτόν, με διαφορετική φυσικά ονομασία. Είναι το αφεντικό του Πρώτου Τάγματος, κάτι που σημαίνει πως κάποιο ρόλο θα είχε και στην Αυτοκρατορία. Επίσης ανέφερε ότι θα εκπαιδεύσει τον Κάιλο Ρεν, συνεπώς μιλάμε για κάποιο Σιθ. Μήπως είναι ο Νταρθ Πλαγκέις, ο δάσκαλος του Πάλπατιν; Ελπίζουμε πως θα το μάθουμε στο Επεισόδιο 8.

Θα επιστρέψουν τα Force Ghosts;

Στην original τριλογία τα Force Ghosts έπαιξαν αρκετά σημαντικό ρόλο. Μάλιστα στο τέλος του Επεισοδίου 6 είδαμε και τον Ανακίν Σκάιγουολκερ να γίνεται Force Ghost. Αν είχε αυτή την δυνατότητα, τότε γιατί δεν πήγε να μιλήσει του Κάιλο Ρεν και να τον πείσει να μην πάει στην σκοτεινή πλευρά; Επίσης, ο Λουκ είχε επικοινωνία μαζί τους; Αν ναι, τότε θα έχουν συμμετοχή στο Επεισόδιο 8;

Τι έκανε ο Λουκ στην εξορία;

Ο Λουκ πήρε κατάκαρδα το γεγονός ότι ο Μπεν Σόλο έγινε ο Κάιλο Ρεν και αυτοεξορίστηκε. Όσο καιρό ήταν μακριά τι έμαθε ο Λουκ; Είχε επικοινωνία με τα Force Ghosts; Ας μην ξεχνάμε πως σε σχέση με άλλους Τζεντάι, ο Λουκ είχε εκπαιδευτεί πολύ λίγο. Μήπως συνέχισε την εκπαίδευση του όσο ήταν μακριά; Θα έχει άλλες δυνάμεις σε σχέση με την original τριλογία;

gif2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s