Φήμες για αποχώρηση του Ben Affleck από το «The Batman»

Τις τελευταίες βδομάδες αρκετά νέα που αφορούν την επερχόμενη σόλο ταινία του Μπάτμαν, δίνουν και παίρνουν. Αρχικά ήταν η ανακοίνωση του Ben Affleck ότι αποχωρεί από το πόστο του σκηνοθέτη, για να μπορέσει να αφοσιωθεί στο υποκριτικό κομμάτι.

Στην συνέχεια κυκλοφόρησαν νέες φήμες για αλλαγή του σεναρίου, το οποίο είχε επιμεληθεί ο ίδιος ο Affleck, ενώ κανείς από την DC ή την Warner Bros δεν ξεκαθάρισε τι ακριβώς γίνεται με το όλο project. Αργότερα μάθαμε πως το σενάριο του Ben Affleck, δέχθηκε ένα «λίφτινγκ» από τον Chris Terrio, με τις αλλαγές να μην έχουν ολοκληρωθεί, ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει και ολοκληρωτική αλλαγή του σεναρίου.

Έπειτα μάθαμε πως προσλήφθηκε στο πόστο του σκηνοθέτη ο Matt Reeves. Μία –κατά πολλούς– εξαιρετική επιλογή για την συγκεκριμένη θέση. Και τώρα φθάνουμε στα τελευταία νέα που ρίχνουν ακόμα περισσότερα μαύρα σύννεφα πάνω από το «The Batman».

Πιο συγκεκριμένα οι νέες πληροφορίες θέλουν τον Ben Affleck να είναι… ξενερωμένος, από την όλη κατάσταση που έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής, θέλοντας να αποχωρήσει και ως ηθοποιός από το project. Ο John Campea, εκπροσωπώντας την γνωστή ιστοσελίδα Collider, ανέφερε πως έμαθε μέσα από τρεις διαφορετικές πηγές πως ο Ben Affleck ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει, αναφέροντας πως δεν θέλει να είναι ο Μπάτμαν πλέον.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο οι πιο πάνω πληροφορίες θα επαληθευτούν, όμως επειδή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, είναι ολοφάνερο πως η Warner Bros και η DC αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με την δημιουργία του «The Batman» και καλούνται να ανατρέψουν το αρνητικό κλίμα.

Ο Ben Affleck σίγουρα θα δεσμεύεται με συμβόλαιο για την σόλο ταινία του Σκοτεινού Ιππότη, όμως και στην περίπτωση που αυτή πραγματοποιηθεί, θα είναι δύσκολο να τον δούμε να φοράει ξανά την στολή του Μπάτμαν.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν θα σκηνοθετήσει την ταινία Batman o Ben Affleck

“Μαύρα σύννεφα” στο project “The Batman”;

Το «The Batman» βρήκε σκηνοθέτη

gif04

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s