Αυτά που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν για τον Hugh Jackman

Η ταινία “Logan” είναι μια πολυαναμενόμενη αμερικανική ταινία superhero που χαρακτηρίζει την Marvel Comics, όπου βασικός χαρακτήρας είναι ο Wolverine.  Με αφορμή λοιπόν την έλευση της ταινίας, το Geek Cultura, σας παρουσιάζει 10 πληροφορίες που πιθανόν να μην γνωρίζατε για τον Hugh Jackman.

10

Ήταν “επιλογή” της τελευταίας στιγμής για το cast στο X-Men (2000).  O Dougray Scott καθορίστηκε αρχικά ως Wolverine, αλλά το Mission: Impossible II (2000) είχε δύο επιπλέον μήνες γυρισμάτων.

Σχετική εικόνα

9

Σύμφωνα με διάφορα κόμικς o Wolverine βρίσκεται στα 5 πόδια και 3 ίντσες στο ύψος. Ο Hugh Jackman ο οποίος παίζει τον Wolverine, βρίσκεται ένα πόδι ψηλότερος από τον χαρακτήρα του.

Σχετική εικόνα

8

Παραδέχθηκε ότι μετά  τα X-Men ήταν δύσκολο να προβάλει προς τα έξω την οργή και το σκοτάδι που είναι απαραίτητα στοιχεία για τον χαρακτήρα του Logan / Wolverine και χρειάστηκαν αρκετές εβδομάδες εργασίας με τον Bryan Singer για να βρεί το σωστό τόνο. Μετά από αυτό, ήταν σχετικά εύκολο για αυτόν να παίξει το θυμό του χαρακτήρα.

7

Είχε αργότερα προτάσεις για ρόλους  που βασίζονται σε κόμικς. Κάποιοι απο αυτούς είναι:  Daredevil (2003), Hulk (2003), Iron Man (2008),  Fantastic Four (2005), και ως Jonathan Kent στο Superman Returms (2006).

Αποτέλεσμα εικόνας για comics

6

Του προσφέρθηκε ο ρόλος του James Bond στο Casino Royale του 2006, αλλά επικεντρώθηκε στο ρόλο του στο X-Men Origins: Wolverine. 

5

Συμμετείχε σε έναν πραγματικό WWE Αγώνα!

4

Ο Jackman κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ για τις περισσότερες εμφανίσεις ταινία superhero για το ρόλο του ως Logan / Wolverine. Είναι επίσης ο μοναδικός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε όλα τα κεφάλαια του franchise X-Men.

3

Για να χτίσει το σώμα του για το The Wolverine, ακολούθησε ένα δύσκολο πλάνο διατροφής. Εκτός από την έντονη προπόνηση, έπρεπε να καταναλώνει 6.000 θερμίδες ανά ημέρα. Ως σύγκριση, ο μέσος όρος καθιστική άνδρες πρέπει μεταξύ 2.000 έως 2.600 θερμίδες ανά ημέρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για hugh jackman eating

2

Ο Jackman έφτασε πολύ κοντά σε έναν μοναδικό ρόλο ενός περίφημο χαρακτήρα: Harvey Dent, γνωστός και ως Two-Face, το 2008, “The Dark Knight”.

1

Πριν να γίνει από τα πιο δημοφιλέστερα αστέρια του Χόλιγουντ, εργάστηκε σε βενζινάδικο και ως κλόουν σε πάρτι γενεθλίων.

Αποτέλεσμα εικόνας για hugh jackman clown job

Διαβάστε ακόμα:

10 κρυμμένες πληροφορίες για τον Γούλβεριν

X-MEN: Η ταινία που έχτισε το franchise

10 πράγματα που δεν ξέρατε για την πρώτη ταινία X-Men

gif01

2 thoughts on “Αυτά που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν για τον Hugh Jackman

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s