Οι καλύτερες πλατφόρμες για να μπείτε στον κόσμο του VR

Virtual reality headsets: Ένα από τα πιο cool gadgets που μας έχει προσφέρει η τεχνολογία τα τελευταία χρόνια. Έχει δίκαια κατακτήσει τους απανταχού geeks και όχι μόνο, αφού πλέον είναι αρκετά προσιτό, μικρό και πανεύκολο στην χρήση. Από απλή παρακολούθηση βίντεο μέχρι gaming, μπορεί άνετα να αντικαταστήσει τις μεγάλες οθόνες που ξέρουμε.

https://i.ytimg.com/vi/6GA5oIy9ONo/maxresdefault.jpg

Πόσο εύκολο είναι όμως είναι στην πραγματικότητα να βρεις υλικό για VR; Όπως είδαμε στην πράξη, καθόλου! Χρειάστηκαν εβδομάδες ψαξίματος μέχρι τελικά να βρούμε μερικές καλές VR πλατφόρμες. Πλατφόρμες που σήμερα θα σας παρουσιάσουμε για να δοκιμάσετε κι εσείς (αν δεν το έχετε κάνει ήδη).

 • YouTube
  https://geekcyprus.files.wordpress.com/2017/03/80333-ytvr-io-mock-updated.png
  Ίσως η πιο εύκολα προσβάσιμη Vr πλατγόρμα. Απλά γράψτε στην μπάρα αναζήτησης «Vr Videos» και θα μπείτε αμέσως σε μια διαφορετική πραγματικότιτα!
 • Google Cardboard
  https://lh3.googleusercontent.com/UP95FJ2hihrqSngLtO2_vAwibKc7mSSHW4PPMahJq2qzi4jPBd8FDz8ZrN8RtI8CGQ=h900
  Μπορεί το Vr headset της Google να είναι κατασκευασμένο από χαρτόνι, αλλά είναι και από τα πρώτα Vr apps που κατεβάσαμε. Μπαίνοντας στο app θα βρείς μερικά προεγκατεστημένα demos, και φυσικά μπορείς να κατεβάσεις ό,τι εσύ φανταστείς από εκει
 • VRSE
  https://i0.wp.com/mms.businesswire.com/media/20151001006755/en/488999/5/Vrse_VRInterface.jpg
  Αν είστε στον χώρο απλώς για να πειραματιστείτε, να ταξιδέψετε εικονικά σε άλλες χώρες, ή να δείτε ένα πιο «ζωντανό ντοκιμαντέρ, κάντε μια στάση στο VRSE.
 • Fulldive
  https://i0.wp.com/etcandroid.com/wp-content/uploads/images/in/fulldive/shell/thumbs/fulldive-vr-virtual-reality-1.png
  Το Fulldive, προσφέρει μια αρκετά καλή Vr εμπειρία, με αρκετό υλικό σε 360° βίντεο και πρόσβαση στα υπόλοιπα Vr apps που έχετε στο κινητό σας, απ’ ευθείας από τον χώρο του Fulldive, για μεγαλύτερη ευκολία. Και ναι, είναι από τα πιο τέλεια χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης πλατφόρμας!
 • GoPro VR
  https://i0.wp.com/vrscout.com/wp-content/uploads/2016/04/gopro-vr-platform-app-1024x567.png
  Παραδόξως, ένα από τα καλύτερα! Me υλικό από αθλητισμό, συναυλίες, εκπαιδευτικό υλικό, τοπία, extreme sports, εδώ θα βρείς πραγματικά τα πάντα!
 • Jaunt Vr
  https://i0.wp.com/1u88jj3r4db2x4txp44yqfj1.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2016/12/jaunt-930x508.jpg
  Αρκετά παρόμοιο με το VRSE, εδώ θα βρείς online υλικό από εκπομπές, τρέιλερς, μουσικά βίντεοκλίπ και γενικά ό,τι πιο hot παίζει αυτή την στιγμή στην Vr πραγματικότητα.

Αν λοιπόν είσαι καινούριος στο σύμπαν της εικονικής πραγματικότητας, αυτά είναι οι πιο ενδιαφέρον πλατφόρμες για να αρχίσεις το ταξίδι σου. Και φυσικά αν ανακαλύψετε κάτι πιο ενδιαφέρον, νιώστε άνετα ννα το μοιραστείτε μαζί μας!

gif01

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s