Τα επόμενα Star Wars Stories που θέλουμε να δούμε

Μετά την αγορά του Star Wars από την Disney έγινε γνωστό πως ο σκοπός της εταιρείας είναι κάθε χρόνο να κυκλοφοράει και ένα καινούργιο φιλμ από τον κόσμο του Star Wars. Όμως δεν θα είναι όλα στην συνέχεια της ιστορίας, αλλά μερικές ταινίες θα είναι περισσότερο stand alone films.

Η πρώτη εξ αυτών κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες, το Rogue One: A Star Wars Story, και όλοι οι λάτρεις της σειράς έμειναν ευχαριστημένοι από το τελικό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα έχει ανακοινωθεί και η επόμενη stand alone ταινία, η οποία θα αφορά τις περιπέτειες ενός νεότερου Χαν Σόλο.

Το Geek Cultura μάζεψε μερικές ιδέες για νέες ταινίες Star Wars, οι οποίες θα μπορέσουν να κυκλοφορήσουν στο μέλλον και να αποτελέσουν μέρος του «A Star Wars Story». Οι ιδέες ωστόσο για δημιουργία stand alone ταινιών είναι άπειρες. Θα κάνουμε αναφορά σε μερικές από αυτές. Αν έχετε και εσείς την δική σας ιδέα, μπορείτε να μας στείλετε!

Kenobi: A Star Wars Story

Οι φήμες για stand alone ταινία (ή ταινίες) σχετικά με τον Obi Wan Kenoby, ξεκίνησαν από την ημέρα που η Disney αγόρασε τα δικαιώματα της σειράς. Μπορεί η prequel τριλογία να μην απέσπασε και τις καλύτερες κριτικές, όμως ο Ewan McGregor ήταν εξαιρετικός στον ρόλο του και κέρδισε τον σεβασμό από τους fans. Μάλιστα η –έστω και πολύ μικρή– συμμετοχή του στο The Force Awakens, δείχνει πως η Disney έχει ήδη έρθει σε επαφή μαζί του. Ο ίδιος δήλωσε στο παρελθόν πως του αρέσει η ιδέα να ενσαρκώσει ξανά τον Obi Wan Kenoby, ενώ υπάρχουν αρκετές ιστορίες του αγαπημένου Ιππότη Τζεντάι οι οποίες μπορούν να αναλυθούν σε επερχόμενες ταινίες. Αν γίνει ταινία φυσικά θα περιμένουμε να δούμε την ιστορία του από το τέλος του Επεισοδίου 3 μέχρι και την αρχή του Επεισοδίου 4.

Yoda Tales: A Star Wars Story

Ο αγαπημένος δάσκαλος Τζεντάι, έζησε 900 χρόνια. Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο; Πάρα πολλές στιγμές από τα 900 χρόνια του Yoda μπορούν να μεταφερθούν στην μεγάλη οθόνη και να δημιουργήσουν όμορφες ταινίες. Από το origin story του και του είδους του, στην ένταξη του στο τάγμα των Τζεντάι, αλλά και στις μεγάλες μάχες ενάντια στην σκοτεινή πλευρά που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια, μέχρι και την πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση.

The Rise and Fall of Dooku: A Star Wars Story

Γνωρίσαμε τον Count Dooku στην prequel τριλογία, όπου έγινε αναφορά πως ήταν Ιππότης Τζεντάι όμως τον παρέσυρε η σκοτεινή πλευρά και ακολούθως έγινε Sith και μαθητής του Darth Sidious. Ήταν μάλιστα ο άνθρωπος που εκπαίδευσε τον Qui Gon Jinn. Θα ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία να δούμε την ιστορία του, πως έγινε Τζεντάι αλλά και τι τον έκανε να πάρει την απόφαση και να προσχωρήσει στην σκοτεινή πλευρά.

Boba Fett: A Star Wars Story

Μία ακόμα ταινία που ακούστηκαν αρκετές φήμες για τις διεργασίες σχετικά με την παραγωγή της είναι αυτή για τον Boba Fett. Είναι πολύ πιθανόν συνεπώς να είναι μία από τις επόμενες stand alone ταινίες που θα δούμε να είναι η ιστορία του Boba Fett.

Vader Chronicles: A Star Wars Story

Μετά και την εντυπωσιακή σκηνή που είδαμε στο Rogue One, είμαι σίγουρος πως η Disney θα πήρε το μήνυμα, από την αντίδραση του κόσμου, και θα έχει ξεκινήσει ήδη τα πλάνα της για ταινία (ή ταινίες) που να εξιστορούν ιστορίες του Darth Vader. Υπάρχουν άπειρες ιστορίες που μπορούν να γραφτούν, είτε με κυνήγι για να εξαφανιστούν οι εναπομείναντες Τζεντάι, είτε με μυστική εκπαίδευση του δικού του μαθητευόμενου (πχ κάτι σαν την ιστορία του The Force Unleashed). Βέβαια μία τέτοια ιστορία, θα μπορούσε να σταθεί από μόνη της σαν stand alone ταινία, με πρωταγωνιστή τον νεαρό μαθητευόμενο, και μέντορα τον Darth Vader. Όμως οι ιστορίες για τον Darth Vader είναι πάρα πολλές και σίγουρα θα μπορούσαν να δημιουργήσουν εξαιρετικές ταινίες.

Διαβάστε ακόμα:

Οι -νέες- επιλογές για μαραθώνιους Star Wars!

«Υπέροχο συναίσθημα να συμμετέχεις σε παραγωγή Star Wars»

Ένας νέος, διαφορετικός και ελληνικός κόσμος του Star Wars

«Καυτά» αναπάντητα ερωτήματα για το Επεισόδιο 8«Καυτά» αναπάντητα ερωτήματα για το Επεισόδιο 8

10+1 κακοί του Star Wars (Part 1)

10+1 κακοί του Star Wars (Part 2)

10 σπουδαία αποφθέγματα από το Star Wars

Rogue One: Ο CGI χαρακτήρας του Grand Moff Tarkin

Δεν είναι αστείο, οι Jedi είναι θρησκεία!

Με Princess Leia το Επεισόδιο 9 ή όχι;

gif01

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s