10 λόγοι που πρέπει να δείτε το Star Wars: The Clone Wars

Εννοείται πως δεν είναι μόνο 10 οι λόγοι για τους οποίους πρέπει ένας φαν του franchise να παραλείψει αυτό το φοβερό animation που ο σκοπός του ήταν να καλύψει το «κενό» ανάμεσα στο Attack of The Clones και το Revenge of the Sith.

Με 6 σεζόν και 121 επεισόδια το Clone Wars μπορεί να γεμίσει τον ελεύθερο μας χρόνο με φανταστικές ιστορίες από τον αγαπημένο μας κόσμο και να μα δείξει την πλευρά των “prequels” που οι περισσότεροι φαν ήθελαν να δουν.

10. Το animation


To animation έχει να δώσει αρκετά στην αίσθηση της σειράς αφού είναι λεπτομερείς και τα backgrounds είναι πολύ σωστά, βγαλμένα από τις ταινίες και έχουν κινηματογραφική αίσθηση. Από την τεχνική που χρησιμοποιούν νιώθεις πως δεν παρακολουθείς μια παιδική ιστορία του Star Wars, αλλά κάτι ανάλογα δυναμικό με τις ταινίες.

9.Εξερεύνηση στον γαλαξία


Στη σειρά επίσης παρακολουθούμε τους ήρωες να ταξιδεύουν και να πολεμούν με πλανήτες και πλάσματα που ίσως να ακούσαμε απλά αναφορικά στις ταινίες, έτσι αποκτούμε μια πιο μεγάλη εικόνα για το γαλαξία και το σύμπαν του Star Wars.

8.Μικρά arcs


Αντιθέτως με τις περισσότερες σειρές, το Clone Wars  έχει διαφορετικό τρόπο παρουσίασης της ιστορίας αφού είναι σε μικρά arcs, με λίγα επεισόδια το κάθε ένα και έτσι δημιουργούνται πιο γρήγορα πολλές ιστορίες και δεν υπάρχουν παρατραβήγματα σε stories. Το αρνητικό σε αυτό είναι πως τα επεισόδια δεν γίνονταν release σε σωστή χρονολογική σειρά, όμως υπάρχει ένας online επίσημος οδηγός που γράφει ακριβώς την σωστή σειρά για να παρακολουθήσεις τα επεισόδια.

7.Νέοι χαρακτήρες


Οι νέοι χαρακτήρες που παρουσιάζονται στη σειρά μπορούν γρήγορα να γίνουν οι αγαπημένοι σου και να επιθυμείς να τους δεις και στις ταινίες. Νέοι Jedi, νέοι villains που γεμίζουν και ανανεώνουν την ιστορία.

6.Οι ιστορίες δεν είναι μόνο για παιδιά


Η σειρά δεν απευθύνεται μόνο στους μικρούς φαν του franchise αλλά σε όλους που θέλουν να εξερευνήσουν κι άλλες πτυχές του σύμπαντος του Star Wars. Επίσης οι ιστορίες που παρουσιάζονται συχνά αναδεικνύουν μηνύματα για το πώς η δύναμη επηρεάζει και αλλάζει τους ανθρώπους καθώς και μια πιο ρεαλιστική εικόνα και παρουσίαση των χαρακτήρων.

5.Darth Maul


Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, ένας από τους πιο ενδιαφέρον χαρακτήρες των prequels ο οποίος δεν αξιοποιήθηκε σωστά επιστρέφει στο Clone Wars με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο που δεν περιμέναμε και έρχεται για να δείξει ποιος πραγματικά είναι.

4. Anakin Skywalker


Ο Anakin έχει πολύ λίγες ομοιότητες με αυτόν που γνωρίσαμε στις ταινίες, στο Clone Wars είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλαμε να δούμε: ένα δυναμικό Jedi που δε φοβάται να πει τη γνώμη του και να δείξει τη δύναμη του. Επίσης με την μαθήτρια του Ahsoka, που γνωρίζουμε στη σειρά βλέπουμε μια νέα δυναμική μεταξύ τους.

3. Obi-Wan Kenobi


Ο χαρακτήρας που παρουσιάστηκε πιο δίκαια στο Clone Wars, κατά τη δική μου γνώμη είναι ο Obi-Wan Kenobi. Εκτός από το φοβερό back story που παρουσιάζεται στη σειρά, έχει ένα διαφορετικό τόνο στο χαρακτήρα του καθώς είναι πιο δυναμικός και badass. Οι ιστορίες του είναι αυτές που μπορούν να σε πωρώσουν και να σε κρατήσουν σε αγωνία αφού βλέπεις μια πλευρά του αρκετά πιο μυστήρια που δεν είχες σκεφτεί ποτέ.

2. Μάχες και μυθολογία


Οι μάχες στο animation είναι εκπληκτικές και πραγματικά σε κάνουν να θυμηθείς γιατί ήθελες να γίνεις Jedi όταν ήσουν μικρός και γιατί είναι τόσο cool. Η μυθολογία επίσης της σειράς προσθέτει αρκετά στοιχεία στο σύμπαν του Star Wars και γεμίζει κενά πολλές φορές.

1.Είναι ακόμα Star Wars


Είναι Star Wars! Ποιος λόγος μπορεί να είναι καλύτερος από αυτόν; Όσοι από εσάς δεν το έχετε παρακολουθήσει ακόμα φανταστείτε πως έχετε να δείτε ακόμα 44 ώρες περίπου με νέες περιπέτειες των αγαπημένων σας ηρώων.

Διαβάστε ακόμα:

gif01

Star Wars Themed Party στις 4 Μαΐου 2017 στην Λευκωσία. Πατήστε εδώ για περισσότερα

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s