Οι καλύτερες παρωδίες για το Game of Thrones

Όσοι από εμάς αγαπήσαμε την σειρά “Game Of Thrones” περιμένουμε με ανυπομονησία τον ερχομό της έβδομης σεζόν. Η εταιρεία ΗΒΟ ανακοίνωσε επίσημα πώς τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και είναι προγραμματισμένα να κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι του 2017.

Επιπλέον έγινε γνωστό πως θα έχουμε συνολικά επτά νέα επεισόδια! Αρκετοί θαυμαστές βλέποντας τη έκτη σεζόν αναγνωρίζουν πως σιγά – σιγά η σειρά φτάνει προς το τέλος της, έχει όμως ακόμα αρκετό… ζουμί!

Η σειρά γενικότερα θεωρείται αυτήν την στιγμή από τις δημοφιλέστερες όλων των εποχών. Δεν είναι τυχαίο που είναι τόσο πετυχημένη και δημοφιλής. Καθ’ όλη την διάρκεια της σειράς αγαπήσαμε, κλάψαμε, αγχωθήκαμε, αντιπαθήσαμε διάφορους χαρακτήρες.

Και όσοι από τους αγαπημένους μας έχουν κατορθώσει να επιβιώσουν, ανυπομονούμε να τους παρακολουθήσουμε το συντομότερο δυνατό αλλά μέχρι τότε κάνουμε υπομονή.

Σήμερα στο Geek Cultura θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε μερικές από τις αγαπημένες μας παρωδίες της σειράς, που σίγουρα θα σας φέρουν αναμνήσεις και σίγουρα θα σας ανεβάσουν σίγουρα την διάθεση καθώς κάνουμε υπομονή για την έναρξη της νέας σεζόν!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s