Αποχωρεί ο Zack Snyder από το Justice League λόγω οικογενειακής τραγωδίας

Δυστυχώς στην ζωή τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα περιμένουμε, αφού μία οικογενειακή τραγωδία ανάγκασε τον Zack Snyder να αποχωρήσει από την σκηνοθεσία της Justice League, λίγο πριν την ολοκλήρωση της.

Τον προηγούμενο Μάρτιο η κόρη του Zack Snyder, η Autumn, είχε αυτοκτονήσει. Ήταν μόλις 20 ετών. Η είδηση δεν είχε γίνει γνωστή μέχρι σήμερα, με τον ίδιο και την οικογένεια του να προσπαθούν να το κρατήσουν σε στενό κύκλο. Ωστόσο ο Zack Snyder σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο γεγονός, τονίζοντας πως δεν μπορεί να ολοκληρώσει την ταινία, η οποία έχει γυριστεί σε μεγάλο βαθμό.

Θυμίζουμε πως και η γυναίκα του Zack, η Deborah Snyder, ήταν παραγωγός στην ταινία της Justice League, αλλά και στο Batman v Superman. Φυσικά και η ίδια έχει εγκαταλείψει τα καθήκοντα της το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πίστεψα μέσα από τη δουλειά μου θα μπορέσω να νιώσω κάθαρση. Όμως είναι μία πολύ απαιτητική ταινία. Τους τελευταίους δυο μήνες κατάλαβα πως πρέπει να κάνω ένα βήμα πίσω, για να βρεθώ με την οικογένεια μου. Που με έχουν ανάγκη τόσο πολύ. Περνάνε δύσκολες στιγμές. Εγώ ο ίδιος, περνάω δύσκολες στιγμές».

Η Warner Bros στέκεται στο πλευρό του Jack Snyder, στηρίζοντας τον στην απόφαση του, αφού η ταινία έχει σε πολύ μεγάλο βαθμό ολοκληρωθεί. Η αρχική ιδέα της εταιρείας ήταν να αλλάξει η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας, για να δοθεί χρόνος στον Jack Snyder να ξεπεράσει το δράμα που περνάει, και να επιστρέψει, όμως αυτό ήταν κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε.

Αντικαταστάτης του θα είναι ο Joss Whedon, πολύ γνωστός από τις τελευταίες του επιτυχίες όπως τα δύο Avengers. Ο Whedon έχει μάλιστα αναλάβει ως σκηνοθέτης της επερχόμενης ταινίας της DC με πρωταγωνίστρια την Batgirl. Οι τελευταίες σκηνές του Justice League έχουν γραφτεί και θα γυριστούν μέσα στο καλοκαίρι, ενώ η ταινία θα κυκλοφορήσει στα μέσα Νοεμβρίου.

Εμείς ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στη οικογένεια του Zack και της Deborah, σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές που περνάνε.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s