Οι ταινίες που πρέπει να γίνουν reboot άμεσα!

Πόσες φορές πήγες στον κινηματογράφο, ή είδες μία ταινία στο σαλόνι σου, την οποία περίμενες πως και πως και τελικά βγήκε πατάτα; Πόσες φορές αναρωτήθηκες αγαπητέ αναγνώστη, πως μπόρεσαν να καταστρέψουν μία ταινία με τόση μεγάλη προοπτική για επιτυχία; Σήμερα στο Geek Cultura θα προσπαθήσουμε να σας παραθέσουμε μερικές από τις ταινίες (ή franchises) που θα θέλαμε να δούμε τα επόμενα χρόνια να γίνουν reboot.

Daredevil

Μπορεί η τηλεοπτική σειρά να τα σπάει, όμως στην μεγάλη οθόνη δεν είχαμε κάτι αξιόλογο. Φυσικά έγινε προσπάθεια, πίσω στο 2003, με τον Μπεν Άφλεκ να υποδύεται τον ήρωα, η οποία όμως δεν είχε και την καλύτερη κατάληξη. Τα δικαιώματα του Daredevil ανήκουν αυτή την στιγμή στην FOX, και δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι στον ορίζοντα όσο αφορά ένα reboot της ταινίας. Ας ελπίσουμε πως η Marvel θα επιδιώξει να πάρει τα δικαιώματα του ήρωα και να τον δούμε άμεσα στο MCU, παρέα με τους υπόλοιπους ήρωες.

Punisher

Εδώ έχουμε αρκετά κοινά με τον Daredevil, με τον Punisher να τα πάει αρκετά καλά στην μικρή οθόνη και στο Netflix. Ωστόσο κινηματογραφικά δεν γίνεται κάτι. Η ταινία του 2004 ήταν διασκεδαστική, και παρά τις αρνητικές κριτικές προσωπικά μου άρεσε και πέρασα ωραία βλέποντας την. Αυτή του 2008 δεν με ενθουσίασε η αλήθεια και εκ τότε δεν είχαμε κάτι άλλο κινηματογραφικά. Υπήρχε φυσικά και η ταινία του 1989, όμως καλύτερα ας μην το συζητήσουμε. Δεν ξέρουμε εάν υπάρχει περίπτωση να δούμε σύντομα τον Punisher σε μία κινηματογραφική ταινία, όμως θα γουστάραμε τρελά μία βίαιη και γεμάτη δράση ταινία, με τον Frank Castle να θερίζει τους εγκληματίες!

Highlander

Εδώ δεν μιλάμε για μία ταινία, αλλά για την αναγέννηση ενός ολόκληρου franchise. Μέχρι στιγμής είδαμε πέντε ταινίες και αρκετές άλλες παραγωγές σε τηλεόραση, animation κλπ. Όμως αναμένουμε με ανυπομονησία το υψηλού μπάτζετ reboot, που θα μας προσφέρει τον Highlander που εδώ και χρόνια περιμένουμε! Η αλήθεια είναι πως από το 2008 γίνονται συζητήσεις για την αναγέννηση του… θρύλου, και περιμένουμε με αγωνία τις ανακοινώσεις για την έναρξη των γυρισμάτων, όπου ευελπιστούμε να ξεκινήσουν σύντομα!

Judge Dredd

Είχαμε δύο ταινίες μέχρι στιγμής, του 1995 και του 2012. Η τελευταία απέσπασε καλές κριτικές, όμως και η πρώτη του 1995 με τον Συλβέστερ Σταλλόνε είναι τουλάχιστον διασκεδαστική. Παράλληλα ετοιμάζεται τηλεοπτική σειρά με τον ήρωα. Εμείς θα θέλαμε να δούμε τον Δικαστή να παίρνει ένα καλό reboot σε μία σοβαρή προσπάθεια. Ή τουλάχιστον ας το συνεχίσουν από το 2012.

Spawn

Ακόμα ένας ήρωας που θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα μεγάλο blockbuster και να σημειώσει τεράστια επιτυχία. Η ταινία του 1997 ήταν κακή, και από τότε περιμένουμε να δούμε ένα reboot, αντάξιο του Spawn!

Robocop

Η πρώτη ταινία του 1987 ήταν διασκεδαστική και έδειξε πόσο μεγάλο potential είχε το franchise. Οι επόμενες ταινίες που ακολούθησαν ήταν μέτριες έως και απογοητευτικές. Μαζί και το reboot του 2014. Ελπίζουμε πως τα επόμενα χρόνια θα δούμε ένα σοβαρό reboot που θα μας προσφέρει ταινίες αντάξιες με αυτή του 1987.

Fantastic Four

Οι πρώτες δύο ταινίες ήταν μέτριες, όμως τουλάχιστον μπορούσες να της δεις. Το τελευταίο reboot απέσπασε τα χειρότερα σχόλια από όλους, και όχι άδικα, αφού ήταν μία πολύ κακή ταινία. Και είναι κρίμα γιατί πρόκειται για μερικούς ήρωες που μπορούσαν να έχουν μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο. Ευχόμαστε πως με το τελευταίο στραπάτσο, η FOX να δώσει τα δικαιώματα στην Marvel και να δούμε άμεσα την αναγέννηση του franchise.

Blade

Είχαμε μέχρι στιγμής τρεις ταινίες του Blade, με την τελευταία να είχε κυκλοφορήσει πίσω στο 2004. Οι πρώτες δύο ταινίες ήταν αξιοπρεπέστατες, ή τρίτη όχι και τόσο…  Τον Μάιο του 2013 η Marvel πήρε πίσω τα δικαιώματα του ήρωα και είχε γνωστοποιηθεί η πρόθεση για νέες ταινίες. Μάλιστα το 2015 ο Wesley Snipes ανέφερε σε δηλώσεις του πως είναι σε διαπραγματεύσεις με την Marvel για την επιστροφή του ήρωα.

Διαβάστε ακόμα:

Το μέλλον που μας επιφυλάσσει το DC Extended Universe δείχνει… εντυπωσιακό!

Οι χειρότερες superhero ταινίες από το 2000 και μετά

Σκοτώνουν τις σειρές όταν γεράσουν;

Τότε VS Τώρα: Τα αστέρια του σινεμά στα 80s

Οι 80s ταινίες που αγαπήσαμε όσο λίγες (Μέρος Ά)

Οι 80s ταινίες που αγαπήσαμε όσο λίγες (Μέρος ΄Β)

Τηλεοπτικές σειρές των 80’s που άφησαν εποχή

gif-02

2 thoughts on “Οι ταινίες που πρέπει να γίνουν reboot άμεσα!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s