X-MEN: Το κινηματογραφικό μέλλον των μεταλλαγμένων υπερηρώων

X-men, η μοναδική ομάδα ηρώων που ήρθε για πρώτη φορά στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2000, σε σκηνοθεσία του μεγίστου Bryan Singer ο οποίος ουσιαστικά «έκτισε» το franchise από την αρχή.

Σήμερα, 17 χρόνια μετά από την πρώτη επιτυχία των ηρώων στη μεγάλη οθόνη το franchise μετρά 10 ταινίες και πλέον με το Logan ένας κύκλος έχει ολοκληρωθεί και ετοιμαζόμαστε για μια νέα μεγάλη περιπέτεια! Σας παρουσιάζουμε εδώ μαζεμένα όλα τα επόμενα σχέδια για τους X-Men:

ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ:

NEW MUTANTS (2018)

Μια ταινία η οποία είναι αρκετά χρόνια στα σκαριά και είναι φυσικά εμπνευσμένη από το ομώνυμο κόμικς, βρίσκεται ήδη σε διαδικασίες γυρισμάτων ενώ φαίνεται πως ήδη έχει καθοριστεί να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2018. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Josh Boone ενώ θα περιλαμβάνει χαρακτήρες όπως: Magik, Wolfsbane, Mirage,Cannonball, Warlock. Σε πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρεθεί και η γνωστή Maise Wiliams (Game of Thrones) ως Wolfsbane και o Charlie Ross Heaton (Stranger Things) ως Cannonball. Η υπόθεση περιλαμβάνει αρκετούς νέους μεταλλαγμένους που κρατιούνται ενάντια στη θέληση τους σε ένα ίδρυμα και προσπαθούν να αποδράσουν.

DEADPOOL 2 (2018)

Δεν μπορεί κανείς να πει πολλά για την τεράστια επιτυχία που είσπραξε η προκάτοχος ταινία αυτού του ήρωα καθώς ήταν η έκπληξη για πολλούς φαν και ευτυχία που ακόμα μπορούν να δημιουργηθούν ανεξάρτητες ταινίες αυτού του είδους. Η επιστροφή του Deadpool ήταν σίγουρη και ο Ryan Reynolds επιστρέφει για να δώσει κι άλλο στο λαό! Με σκηνοθέτη πλέον τον David Leitch και ορισμένη ημερομηνία πρεμιέρας τον Ιούνιο του 2018 δεν έχουμε παρά να αναμένουμε! Δυστυχώς δεν υπάρχουν ακόμα έγκυρες πληροφορίες για την υπόθεση της ταινίας.

X-Men: The Dark Phoenix (2018)

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα storylines στα κόμις που λάτρεψαν αρκετοί φαν επιστρέφει για δεύτερη φορά στο κινηματογραφικό σύμπαν των X-men. Η αρχή έγινε με την προσθήκη της Sophie Turner (Phoenix) στο X-men: Apocalypse και η αρχή της ιστορίας της Jean Grey μας ξαναέφερε το ενδιαφέρον να δούμε αυτή τη πλευρά της. Η ταινία θα είναι η τέταρτη προσθήκη για το First Class Saga και όλη η ομάδα των μεταλλαγμένων επιστρέφει για ακόμα μια φορά. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Simon Kinberg και η ημερομηνία πρεμιέρας είναι για το Νοέμβριο του 2018.

 

ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ:

XFORCE

To spin off των X-men έχει ήδη μπει σε διαδικασίες για να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη με σενάριο του Simon Kinberg και σκηνοθεσία του Joe Carnahan. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως σίγουρα στην ταινία θα έχουμε πέντε καινούργιους πρωταγωνιστές, ενώ η εμπλοκή του Reynolds θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένη, όχι μόνο ως ηθοποιός αλλά και σαν σεναριογράφος.

GAMBIT

Μια ταινία αφιερωμένη στον Remy Lebau/ Gambit τον οποίο θα ενσαρκώσει ο  Channing Tatum βρίσκεται στην αρχή της παραγωγής της με σκοπό να ξεκινήσει ακόμα ένα μικρό κεφάλαιο ενός ήρωα των X-men. Πρόκειται για ένα project τα οποίο επεξεργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες ακόμα παρά μόνο πως η παραγωγή θα μπει δυναμικά στα τέλη του 2017.

Αυτές είναι λοιπόν οι επίσημες προσθήκες στο franchise  των X-men που έτσι όπως φαίνεται δεν λένε να πάνε σπίτι τους! Είστε έτοιμοι για ένα 2018 με τρεις νέες προσθήκες της σειράς; Πως σας φαίνονται τα μελλοντικά σχέδια τώρα χωρίς την παρουσία του Logan;

Διαβάστε ακόμα:

gif01

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s