Οι υπερήρωες που για κανένα λόγο δεν θέλουμε να τους μοιάσουμε!

Όλοι μας πιστεύω πω λίγο-πολύ έχουμε μία τρέλα για τους υπερήρωες. Άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Και σίγουρα οι περισσότεροι από μικρά παιδιά θα θέλαμε να μοιάσουμε με κάποιον από αυτούς και να είχαμε τις δυνάμεις τους. Ωστόσο ακόμα και στον υπέροχο κόσμο των σούπερ ηρώων δεν είναι όλα ρόδινα. Σίγουρα μπορείτε και μόνοι σας να σκεφτείτε κάποιους υπερήρωες, στους οποίους δεν θα θέλατε και τόσο να τους μοιάσετε. Εμείς εδώ στο Geek Cultura ετοιμάσαμε για εσάς μία λίστα με τους υπερήρωες που δεν θα θέλαμε να τους μοιάσουμε με τίποτα!

Mr Fantastic (Fantastic Four)

Ελάτε τώρα… ποιός θα ήθελε να ήταν σαν μαστίχα ή πλαστελίνη που να απλώνεται παντού; Αηδία!

Cyclops (X-Men)

Εδώ που τα λέμε δεν είναι και ο χειρότερος. Αλλά το να φοράς συνέχεια μια κάσκα στο κεφάλι ή γυαλιά και να έχεις το άγχος να μην γκρεμίσεις κανά κτίριο καταλάθος, ούτε αυτό είναι ότι καλύτερο. Άσε που δεν μπορείς να κλείσεις το μάτι και σε κανένα γκομενάκι…

Hulk

Πολύ δυνατός και αθάνατος! Αλλά να μεταμορφώνεσαι σε έναν πράσινο ανεγκέφαλο γίγαντα και να τα κάνεις όλα γης μαδιάμ, είναι κάτι που τουλάχιστον προσωπικά δεν θα το ήθελα. Δεν ξέρω για εσάς. Άσε που πάντα τα ρούχα σου θα σκίζονται και θα πρέπει να αγοράζεις καινούργια…

Beast (Χ-Μen)

Εντάξει δεν είναι Hulk. Δεν είναι πράσινος… Είναι μπλε! Και είναι συνέχεια, χωρίς μεταμόρφωση… Να μας λείπει!

Ghost Rider

Εντάξει εντυπωσιακός δεν λέω! Έτοιμος πάντα για το halloween με τις φωτιές να ξεπετάγονται έξω από το κοκάλινο σώμα του! Αλλά θεωρώ πολύ επίπονη και βαρετή την μεταμόρφωση του… Η μηχανή του πάντως δεν θα με χαλούσε!

Spawn

Ακόμα ένας εντυπωσιακός υπερήρωας! Εντυπωσιακός αλλά… καμένος. Άσε που και το να τριγυρνάω στα λημέρια τις κόλασης δεν με εμπνέει και ιδιαίτερα.

Deadpool

Όταν μιλάμε για καμένο τύπο, δεν θα μπορούσαμε παρά να αναφερθούμε στον υπέρτατο καμένο! Μεταφορικά και… κυριολεκτικά! Πολύ χιούμορ μπλα-μπλά μπλα-μπλά, χιούμορ μπλα-μπλά μπλα-μπλά, αλλά δεν θα ήθελα να είχα… την φάτσα του! Την έχετε δει πως είναι; Εξάλλου το πολύ γέλιο φέρνει κλάμα, έλεγε η γιαγιά μου.

Thing (Fantastic Four)

Ένας βράχος που κινείται και μιλάει… Τι να πεις…

Δεν ξέρουμε εάν συμφωνείτε ή εάν διαφωνείτε με την πιο πάνω λίστα. Έχουμε αφήσει πίσω κάποιο ήρωα που κανείς από εμάς δεν θα ήθελε να του μοιάσει; Στείλτε μας τα δικά σας σχόλια σε μήνυμα.

Διαβάστε ακόμα:

gif04

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s