Τελειώνει ο Steve Rogers ως Captain America;

Μες στο σαββατοκύριακο που πέρασε, πραγματοποιήθηκε το DisneyD23 Expo 2017, όπου οι Disney, Pixar, Marvel και Lucasfilm ανακοίνωσαν τα κινηματογραφικά τους σχέδια. Στην εκδήλωση προβλήθηκε κι ένα trailer για το Avengers: Inifinity War, στο οποίο μεταξύ πολλών αλλαγών, ο Steve Rogers έχει ένα νέο παρουσιαστικό. Δυστυχώς το βίντεο δεν έχει γίνει ακόμα διαθέσιμο στο υπόλοιπο κοινό και όσα σας μεταδίδουμε είναι από σχετικά άρθρα κι ανταποκρίσεις. Λογικά θα το δούμε στο Comic Con, που θα διεξαχθεί στο San Diego μες στη βδομάδα.

Στο εν λόγω trailer, παρουσιάζεται ο Chris Evans ως Steve Rogers με μούσι και δίχως την συνηθισμένη του στολή. Αυτό επιβεβαιώνει κατά πάσα πιθανότητα τις εικασίες και φήμες γύρω από το τέλος του ως Captain America. Σε συνδυασμό δε με τα γεγονότα του Captain America: Civil War, και σχετικές δηλώσεις από τους σκηνοθέτες της ταινίας, τους αδερφούς Russo, o Steve Rogers φαίνεται πως θα αφήσει πίσω του την ταυτότητα του Captain America. Μια πιθανή κατάληξη του είναι να γίνεται ο Nomad, ο ήρωας δίχως πατρίδα ή έστω μια πιο αφηρημένη εκδοχή του.  Αρκετά πιθανό είναι να δούμε τελικά τον Captain America να βάζει στο τέλος την στολή του, να πάψει να είναι φυγάς και να σώζει την ημέρα.

Βέβαια έντονη είναι η φημολογία τα τελευταία χρόνια πως ο Chris Evans σκέφτεται να αποχωρήσει οριστικά από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Ο ίδιος έχει δηλώσει παλιότερα πως θέλει, να αφήσει στην άκρη την υπερηρωική του ασπίδα και να ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία. Το συμβόλαιο του λήγει μετά την τέταρτη ταινία των Avengers το 2019, η οποία μαζί με το Infinity War υπόσχονται να κλείσουν αρκετά κεφάλαια για το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Φήμες θέλουν στα σκαριά και ένα γενικότερο reboot για το MCU σε κάποιο σημείο, αλλά παραμένουν φήμες και έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας. Δεν είναι καθόλου απίθανο λοιπόν ο Evansνα αποχωρήσει τελείως από τις ταινίες της Marvel με το σενάριο του θανάτου του Steve Rogers στις επόμενες ταινίες, ή να περιοριστεί σε κάποιες συμμετοχές, σε «ομαδικές» ταινίες τύπου Avengers.

Μια εκδοχή που ίσως δούμε και για τον Robert Downey Jr ως Iron Man, που δήλωσε πρόσφατα, πως θα αποχωρήσει από τον ρόλο πριν καταντήσει γελοίο. Υπομονή λοιπόν πρέπει να κάνουν οι φίλοι της Marvel και λοιποί θεατές, μέχρι να ησυχάσουν οι φήμες και ξεκαθαρίσει το τοπίο τις επόμενες μέρες ή και τους επόμενους μήνες.

Διαβάστε ακόμα:

gif01

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s