Οι σημαντικότερες ειδήσεις για τον κόσμο της DC από το San Diego Comic Con 2017

Δυο τρεις μέρες τώρα τα νέα έρχονται απανωτά από όλα τα μέτωπα και fandoms, δίχως να προλάβουμε να πάρουμε ανάσα. Συγκεντρώσαμε λοιπόν τις σημαντικότερες ειδήσεις/ανακοινώσεις της DC, για έναν σύντομο απολογισμό. Με εξαίρεση τα trailers για τις τηλεοπτικές σειρές, που καλύπτονται εδώcomics, νέες animated σειρές και ταινίες, νέοι DCEU τίτλοι και νεώτερα για το μέλλον του Ben Affleck είναι όλα εδώ! Υπάρχει αρκετό υλικό κρατηθείτε γερά!

Dark Nights: Metal και η DC γίνεται ακόμα σκοτεινότερη!

Προτού προλάβει να καταλαγιάσει ο χαμός με το ολοκληρωτικό relaunch που έγινε με το DC Rebirth το 2016, η DC φέρνει στρατιές νέων ιστοριών και χαρακτήρων υπό το λάβαρο του Dark Matter στα comics της. Με πολύ απλά λόγια υπάρχει το DC Multiverse, εντός του οποίου υπάρχουν παράλληλα σύμπαντα/διαστάσεις, όπως για παράδειγμα αυτή των Watchmen. Μέρος του DC Multiverse, είναι και το Dark Universe εμπνευσμένο από τη σκοτεινή ύλη, που θα έρθει αντιμέτωπο με το mainstream σύμπαν της DC. Το σύμπαν δηλαδή, που έχουμε τη γνώριμη εκδοχή του Justice League. Ο Batman θα είναι αυτός που θα ανοίξει την πύλη μεταξύ των δυο αυτών διαστάσεων, αναζητώντας τι κρύβεται πίσω από ένα μεγάλο μυστήριο, όπως είδαμε στα Dark Days τεύχη. Το όλο event έρχεται τον Αύγουστο με τους Dark Knights, έξι εφιαλτικές και διεστραμένες εκδοχές του Batman. Ο κάθε Dark Knight/Evil Batman είναι η  κατάληξη του Batman, αν στο αντίστοιχο σημείο ή στόχο στη ζωή του είχε χάσει τον έλεγχο και είχε πάει τέρμα dark side. Η κάθε εκδοχή έχει και μια αντιστοιχία σε γνωστούς χαρακτήρες από το σύμπαν της DC. Δηλαδή οι Dark Knights είναι The Murder Machine (Cyborg), The Red Death (Flash), Τhe Devastator (Doomsday), The Merciless (Ares), The Drowned (Aquaman) και The Dawnbreaker (Green Lantern). Ενώ υπάρχει κι ένας έβδομος, που δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα, είναι ο “the Batman who laughs”…

Young Justice: Outsiders

Η εξαιρετική animated teen σειρά της DC Young Justice, που έπειτα από δυο κύκλους διακόπηκε το 2013, επιστρέφει  με νέα μέλη μες στο 2018. Παραπάνω βλέπετε τους Static, Kid Flash, Robin, Wonder Girl, Spoiler, Blue Beetle, Thirteen, Arrowette, Arsenal και Beast Boy  δίχως φυσικά να λείψουν και τα ιδρυτικά μέλη Artemis, Nightwing, Aqualad και Superboy κι ας μην είναι στη φωτογραφία. Η σειρά θα επιστρέψει με έναν πλήρη κύκλο 26 επεισοδίων.

Τέσσερις νέες animated ταινίες

Τέσσερις παρακαλώ ταινίες κινουμένων σχεδίων περιμένουμε μες στο 2018 και αρχές του  2019 από την DC.  Πρώτη θα είναι μια ακόμα ιστορία του σκοτεινού ιππότη, το Batman: Gotham by Gaslight. Θα είναι μια διασκευή και επέκταση του ομώνυμου comic του 1989. Ακολουθεί το Suicide Squad: Hell to Pay. Θα αποτελέσει την πρώτη Suicide Squad ταινία, που θα συμμετέχει στην συνοχή του σύμπαντος των animated ταινιών της DC των τελευταίων ετών. Το έτος κλείνει η ιστορία της επικής μάχης του Superman με τον Doomsday και ο θάνατος του ανθρώπου από ατσάλι. Η ταινία δεν θα είναι άλλη από το Death of Superman, το οποίο θα είναι το πρώτο από τα δυο μέρη της ιστορίας. Το δεύτερο μέρος είναι το Reign of Supermen, όπου θα δούμε άλλους ήρωες όπως οι Steel, Cyborg Superman, Superboy κτλ να προσπαθούν να καλύψουν το κενό του Superman.

Οι προγραμματισμένες ταινίες του DCEU

Μετά το Aquaman που περιμένουμε τον Δεκέμβρη του 2018, έρχεται ο Shazam! Τον Απρίλιο του 2019 θα έχουμε λοιπόν την επόμενη ταινία της DC όπως όλα δείχνουν, στην οποία δεν θα δούμε τον Dwayne “The Rock” Johnson ως Black Adam.Το Shazam θα ακολουθηθεί από άλλες επτά ταινίες μες στην επόμενη τριετία. Ναι καλά υπολογίζετε, έχουμε να περιμένουμε εννιά ταινίες DC… Οι ταινίες αυτές θα είναι Aquaman, Shazam!, Suicide Squad 2, The Batman, Justice League Dark, Flash/Flashpoint, Wonder Woman 2, Green Lantern Corpse και Batgirl. Ενώ για τα Gotham City Sirens, Nightwing και Black Adam, που ακούστηκαν τους προηγούμενους μήνες, δεν είχαμε κάποια σίγουρη και επίσημη είδηση δυστυχώς. Να σημειωθεί πως στο SDCC προβλήθηκε σύντομο βίντεο από το Aquaman αλλά δεν έχει γίνει διαθέσιμο ακόμα στο υπόλοιπο κοινό.

Νέο trailer έπος για το Justice League και το μέλλον του Ben Affleck

Το καλύτερο έμεινε για το τέλος. Βγήκε το νέο trailer για το Justice League και είναι  επικό. Φυσικά μπορείτε να το βρείτε στη σελίδα μας εδώ. Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν! Δυο μέρες τώρα κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο ένα δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, που σας μεταφέραμε κι εμείς στο Geek Cultura αντίστοιχα για το αβέβαιο μέλλον του Affleck ως ο Batman του DCEU. Η πηγή και οι εκ των έσω πληροφορίες του THR εν τέλει αποδείχθηκαν φιάσκο. Σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του ίδιου του ηθοποιού, ο Affleck μένει στο DCEU! Ο ηθοποιός δηλώνει χαρακτηριστικά «Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο. Ο Batman είναι η καλύτερη δουλειά» και όσον αφορά τη επερχόμενη συνεργασία του με τον Matt Reeves για την τριλογία όπως όλα δείχνουν Batman είπε αστειευόμενος «Θα έκανα κι έναν πίθηκο κάπου στο βάθος για τον Reeves». Γενικότερα ο ηθοποιός εξήγησε πως όσο τον θέλουν στη DC αυτός θα παραμείνει στον ρόλο του σκοτεινού ιππότη και ότι η αποχώρηση του από τη σκηνοθετική καρέκλα του The Batman, έγινε λόγω των πάρα πολύ υψηλών απαιτήσεων. Αποχώρησε δηλαδή, ώστε να αποφύγει ένα κακό αποτέλεσμα και για να μπορέσει να δώσει την καλύτερη του ερμηνεία. Αρνήθηκε εν τέλει κάθε υπόνοια αδιαφορίας για τον ρόλο και ότι αυτή ήταν μια παρεξηγημένη εντύπωση που δημιουργήθηκε στο κοινό και τον τύπο. Τέλος ακολουθεί η νέα επίσημη αφίσα που δημοσιεύθηκε πριν λίγες μέρες για το Justice League.

Honorable mentions: Το Νοέμβριο έχουμε το Doomsday clock στα comics, όπου πλέον επιβεβαιώθηκε η ανάμειξη του Dr. Manhattan στα δρώμενα του Rebirth Universe.

Διαβάστε ακόμα:

gif01

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s