Επιστροφή του Ivan Drago στο Creed II;

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε επέστρεψε στον ρόλο που τον καταξίωσε πριν δύο χρόνια, ενσαρκώνοντας για ακόμα μία φορά τον Ρίκο Μπαλμπόα, στο Creed.

Η ταινία ως γνωστό είχε τεράστια επιτυχία, με τον Σταλόνε να διεκδικεί το Όσκαρ, το οποίο όμως τελικά δεν κέρδισε. Άλλωστε ο Ρόκι δεν κέρδιζε πάντα, όμως ήταν πάντοτε ο πρωταθλητής της καρδιάς μας.

Πριν λίγο διάστημα ο Sly δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μία εικόνα προϊόν photoshop, που δείχνει τον Ivan Drago στο ρινγκ μαζί με τον Adonis Creed. Δείτε την πιο κάτω:

Μετά τα έντονα σχόλια που απέσπασε αυτή η φωτογραφία, την οποία σημειώνουμε πως έκανε share και ο Dolph Lundgren, ήρθε η σειρά για μία νέα δημοσίευση από τον Σταλόνε, με ένα δείγμα του σεναρίου του Creed II. Ωστόσο το πιο περίεργο, είναι ότι στα hashtags υπήρχε και το #drago.

Το γεγονός αυτό έφερε έντονες συζητήσεις στους λάτρεις του Ρόκι, που περιμένουν πως και πως τα νεότερα σχετικά με την επερχόμενη νέα ταινία του franchise. Θα επιστρέψει ο Ivan Drago; Θα δούμε στο ρινγκ τον γιο του Drago μαζί με τον γιο του Apollo; Πάντως ο Dolph Ludgren βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, αν και 59 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί πως και στο παρελθόν όταν ο Σταλόνε δημιουργούσε το Rocky Balboa, είχε αναφέρει πως ήθελε να επαναφέρει τον Ivan Drago στην σειρά. Βέβαια τότε η σκέψη ήταν να είναι βαριά άρρωστος στο νοσοκομείο, λόγω των αναβολικών που κατανάλωνε, με τον Ρόκι να τον επισκέπτεται.

Εμείς πλέον μένουμε εδώ να περιμένουμε, και ελπίζουμε πως σύντομα θα έχουμε την επίσημη πλοκή του νέου Creed. Και μακάρι να δούμε την μεγάλη επιστροφή του Drago!

Διαβάστε ακόμα:

gif03

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s