Υπερηρωικό update για τον Ιούλιο

Έπειτα απο την τρέλα του San Diego Comic Con ο κόσμος των υπερηρώων σε μικρή και μεγάλη οθόνη ηρέμησε κάπως. Για αυτό, συγκεντρώσαμε όσες από τις είδήσεις των τελευταίων ημερών του Ιουλίου κρίναμε αξιοσημείωτες και σας τις παρουσιάζουμε.

Ξεκινώντας από τον κόσμο της Marvel:

X – MEN: Dark Phoenix: Η Jessica Chastain, θα υποδυθεί την Lilandra την αυτοκράτειρα της εξωγήινης αυτοκρατορίας των Shi’ar, που θα προσπαθήσει να αιχμαλωτίσει και εκτελέσει την Dark Phoenix.

Hellboy Reboot: Στην επαναφορά του Hellboy στη μεγάλη οθόνη με πιθανό τίτλο “Hellboy: Rise of the Blood Queen”, έρχεται ο μεγάλος Ian Mcshane στον ρόλο του θετού πατέρα του Hellboy. Κι αυτή η ταινία θα είναι βασισμένη στο Dark Horse κόμικ του Mike Mignola  και προβλέπεται αρκετά σκοτεινή και R- Rated με σκηνοθέτη τον Guillermo del Toro .

Deadpool 2: Η Zazie Beetz, θα υποδυθεί την μεταλλαγμένη Domino, στη δεύτερη ταινία του Deadpool. Η Domino έχει δυνάμεις που επηρεάζουν τον νόμο των πιθανοτήτων/ τις πιθανές εκβάσεις κάποιου πράγματος.  Για όους δεν γνωρίζουν στο Deadpool 2 θα έχουμε και τον Josh Brolin στο ρόλο του Cable, που είναι ο γιος των Scott Summers/Cyclops και Jean Grey.

Λοιπές ειδήσεις: Ξεκίνησε επίσημα η παραγωγή για τη δεύτερη ταινία Ant-Man, με τίτλο “Ant-Man and Τhe Wasp”. Η παραγωγή του Avengers 4 θα πραγματοποιηθεί στην Ιαπωνία.

Συνεχίζοντας στον κόσμο της DC:

Legends Of Tomorrow: Η Jes Macallan θα υποδυθεί την Special Agent Ava Sharpe στον τρίτο της σειράς. Ο χαρακτήρας της θα είναι επαναλαμβανόμενος. Επίσης έχουμε και την άφιξη της Tala Ashe  ως Zari Adrianna Tomaz/Isis στο βασικό cast.

The Flash: Ο Hartley Sawyer  έρχεται στον επαναλαμβόμενο ρόλο του Elongated Man, αποτελώντας μια ακόμα προσθήκη στους νέους χαρακτήρες του τέταρτου κύκλου της σειράς. Οι υποόλοιποι είναι: ο Neil Sandilands ως ο “κακός” του κύκλου Clifford Devoe/The Thinker, με τον οποίο θα έρθει αντιμέτωπος ο Flash. Ακόμα έχουμε τον Kim Engelbrecht στον ρόλο του The Mechanic μηχανικού και βοηθού του Thinker και τον εικονικό Danny Trejo (Machete)  που θα υποδυθεί τον The Breacher, έναν κυνηγό κεφαλών από το Earth – 19 και πατέρα της Gypsy. Τέλος είχαμε και μια δήλωση του Grant Gustin, που υποδύεται τον Flash, που λέει ότι ο στόχος της σειράς  σε βάθος χρόνου είναι να ακολουθήσει/παρουσιάσει μια εκδοχή του θρυλικού Crisis On Infinite Earth story line της DC.

Gotham: Η έναρξη του νέου κύκλου της σειράς μεταφέρθηκε μια εβδομάδα νωρίτερα και θα προβληθεί στις 21/9.

gif01

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s