The Flash: Τι να περιμένουμε στην τέταρτη σεζόν;

Κι ενώ το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του και περνάει ο καιρός, ήρθε η ώρα οι αγαπημένες μας τηλεοπτικές παραγωγές να ξεκινήσουν να βγάζουν τις πρώτες πληροφορίες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και η αρχή έγινε πρόσφατα στο μεγάλο SDCC. Ανάμεσα τους και ο πιο γρήγορος άνθρωπος στο κόσμο που έρχεται για τέταρτη χρονιά να μας χαρίσει άφθονη περιπέτεια αλλά και συγκινήσεις!

Περισσότερα νέα από τον κόσμο της DC

Κάπου εδώ θέλουμε να σας προειδοποιήσουμε πως στο παρακάτω κείμενο υπάρχουν spoiler που αφορούν την 3η σεζόν του The Flash, η οποία ολοκληρώθηκε πριν μερικούς μήνες. Εάν λοιπόν δεν θέλετε να βρείτε μπροστά σας τα Spoilers, καλό θα ήταν να σταματήσετε κάπου εδώ την ανάγνωση του κειμένου. Εμείς σας προειδοποιήσαμε!

Στο τέλος της τρίτης σεζόν που επικεντρώθηκε στο Flashpoint και τα αποτελέσματα που είχε στον σύμπαν των ηρώων και τη νίκη τους απέναντι στο «Θεό της Ταχύτητας», Savitar αντιμετωπίσαμε ένα παράδοξο πρόβλημα που ήταν η ανισορροπία στο speedforce αφού κανένας από τους speedsters δεν έμενα στη φυλακή της. Έτσι ο Barry αποφάσισε να διορθώσει το λάθος που δημιούργησε στο flashpoint, το οποίο και άλλαξε τα δεδομένα και θυσιάστηκε για να σώσει τον κόσμο φυλακίζοντας τον εαυτό του στα δεσμά του speedforce.

Από το τέλος κιόλας της 3ης σεζόν είχαμε ακούσει διάφορες φήμες για την επιστροφή του ερυθρού ήρωα της DCκαι οι πρώτες ήταν για τον μεγάλο αντίπαλο της νέας χρονιάς καθώς και για άλλους νέους χαρακτήρες.

Αρχικά, επιβεβαιώσαμε πως ο metahuman με τον οποίο θα κοντραριστεί ο ήρωας μας είναι ο Thinkerο οποίος χαρακτηρίζεται και ως “The Fastest Mind Alive” ο οποίος έχει φυσικά το δικό του σχέδιο που είναι να διορθώσει την ανθρωπότητα. Ο νέος κακός είναι ο πρώτος μεγάλος villain της σειράς που δεν είναι speedster άρα αμέσως καταλαβαίνουμε ως ο νέος κύκλος θα έχει αρκετές διαφορές από τους προηγούμενους. Ήδη έχει μπει στο cast και έχει ξεκινήσει γυρίσματα ο ηθοποιός Neil Sandilands  ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Thinker.

Επίσης στο castθα βρίσκεται ο μεγάλος bounty hunter Breacher (Danny Trejo) ο οποίος κυνηγάει επικηρυγμένους σε όλα τα σύμπαντα και τυχαίνει να είναι και ο πατέρας της Gypsy.

Για τους γνώριμους χαρακτήρες της σειράς έπεσαν αρκετές συζητήσεις στο panelτους στο Comic Con και ερωτήσεις από φαν όμως δεν υπήρχαν κάποιες απαντήσεις που να έφεραν στο φως πληροφορίες για το που θα βρούμε τους ήρωες με το ξεκίνημα της σεζόν. Γνωρίζουμε πως θα βρούμε το Team Flash να παλεύει να προστατέψει τη Central City και παράλληλα να προσπαθεί να αποδεχτεί την αποχώρηση του Barry και της Caitlyn Snow από την ομάδα.

Πρόσφατα μάθαμε και τον τίτλο του πρώτου επεισοδίου ο οποίος είναι “The Flash: Reborn” που απ’ ότι φαίνεται παραπέμπει κυρίως στο comic Flash: Rebirth το οποίο έφερε πίσω τον Barry Allen στη ζωή οπότε πιστεύεται πως με κάποιο παρόμοιο τρόπο θα έρθει πίσω και στη σειρά.

Ακόμα οι showrunners της σειράς μίλησαν για μια σεζόν πολύ πιο ανάλαφρη σε σχέση με την προηγούμενη η οποία είχε μια πιο δραματική εξέλιξη αφού τόνισαν πως θα γυρίσουμε στη διασκεδαστική πλευρά μιας comic book σειράς.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το πρώτο teaser της νέας σεζόν στο SDCC που φανερώνει νέες σκηνές και την ημερομηνία της πρεμιέρας που είναι την Τρίτη 10 Οκτωμβρίου.

Διαβάστε ακόμα:

gif01

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s