Τα καλύτερα όπλα των σούπερ ηρώων!

Πολλές φορές οι ήρωες των κόμικς ορίζονται από τα όπλα τα οποία χρησιμοποιούν, τα οποία τους δίνουν δυνάμεις και τους βοηθούν να εκπληρώσουν τους στόχους τους. Σήμερα στο Geek Cultura θα σας μιλήσουμε για τα κορυφαία όπλα τα οποία χρησιμοποιούν οι ήρωες, από τον φανταστικό κόσμο των κόμικς! Ετοιμάσαμε για εσάς την πιο κάτω λίστα, τοποθετώντας τα πιο σπουδαία όπλα όλων των υπερηρώων. Φυσικά αν δεν συμφωνείτε με την λίστα μας, μπορείτε να μας στείλετε στα σχόλια τα όπλα τα οποία έχουμε ξεχάσει, ή ποια πιστεύετε εσείς πως θα άξιζαν μία θέση στην λίστα. Ας ξεκινήσουμε!

Η ασπίδα του Captain America

Πρόκειται για μία αλεξίσφαιρη ασπίδα, η οποία πολλές φορές χρησιμοποιείται και ως όπλο από τον Captain, ρίχνοντας νοκ άουτ τους αντιπάλους του! Σε χρωματισμούς της σημαίας της Αμερικής για να ταιριάζει με την ταυτότητα του ήρωα, είναι σχεδόν άθραυστη. Ένα από τα σπουδαιότερα της χαρακτηριστικά, είναι ότι όταν την ρίχνει ο Captain, αυτή επιστρέφει πίσω!

Η καυτή αλυσίδα του Ghost Rider

Μπορεί ο συγκεκριμένος ήρωας να μην είναι από τους αγαπημένους μου προσωπικά, ωστόσο η αλυσίδα του τα σπάει! Καταρχάς ταιριάζει γάντι με την πέτσινη στολή του και την μοτοσυκλέτα. Στην συνέχεια μετατρέπεται σε φονικό φλεγόμενο όπλο, το οποίο ο Ghost Rider μπορεί να χρησιμοποιήσει ποικιλοτρόπως για να νικήσει τους αντιπάλους του.

Το όπλο του Judge Dredd

Δεν θα σας μιλήσουμε πολύ για όπλα στην συγκεκριμένη λίστα, όμως το Lawgiver του Δικαστή, είναι must για το σημερινό μας αφιέρωμα! Το συγκεκριμένο όπλο το χειρίζονται μόνο οι δικαστές του δρόμου, το οποίο δέχεται φωνητικές εντολές, για να χρησιμοποιεί διαφορετικά ήδη οπλισμού κάθε φορά. Τέλος, το συγκεκριμένο όπλο έχει ειδική ασφάλεια, όταν πέσει στα λάθος χέρια να… αυτοκαταστρέφεται και να κάνει κυριολεκτικά… κομμάτια, αυτόν που το κρατάει! Εντυπωσιακό!

Τα νύχια του Wolverine

Μπορεί να μην είναι και το πιο χρήσιμο όπλο, σε σχέση με τα υπόλοιπα της λίστας, όμως είναι σίγουρα ένα από τα πιο εντυπωσιακά. Τα νύχια του Wolverine από αδαμάντιο, είναι μέρος ουσιαστικά του σκελετού του Logan, και μπορούν να κόψουν ή να διαμελίσουν οτιδήποτε. Βέβαια ο Magneto όποτε έβρισκε τον Wolverine του έκανε πλάκα, όμως και πάλι τα συγκεκριμένα νύχια είναι εντυπωσιακά!

Το σφυρί του Thor

Όπλο των Θεών! Τι άλλο να πεις; Καταστρέφει τα πάντα στο διάβα του, είναι smart σφυρί, κάνει ανεμοστρόβιλους, ρίχνει κεραυνούς. Το απόλυτο καταστροφικό γκάτζετ με λίγα λόγια.

Τα web shooter του Spider-Man

Γνωρίζουμε πως σε κάποιες εκδοχές του ήρωα παράγει το ίδιο του το σώμα τον ιστό, όμως στις περισσότερες ο ιστός προέρχεται από τα web shooters που κατασκεύασε ο ίδιος ο Πήτερ Πάρκερ. Με αυτά μπορεί να πετάγεται από κτήριο σε κτήριο, να μετακινείται, να σταματάει τους εγκληματίες και να κάνει πολλές άλλες δουλειές! Είναι ουσιαστικά το πιο σημαντικό όπλο του Spidey.

To δακτυλίδι του Green Lantern

Ίσως το πιο σπουδαίο όπλο της συγκεκριμένης λίστας. Καταρχάς μιλάμε για το απόλυτο γκάτζετ τσέπης. Είναι δακτυλίδι! Το κουβαλάς πανεύκολα παντού. Κατά δεύτερο, σου γίνει ότι δύναμη θες και μπορείς να φανταστείς! Κάνει τα πάντα με λίγα λόγια. Μπορεί να γίνει από σπαθί, μέχρι τρένο, σε τεράστια μπουνιά ή ακόμα και γιγάντια φράουλα! Δεν ξέρω πως θα χρησίμευε το τελευταίο, όμως anyway καταλάβατε το νόημα. Γίνεται ΟΤΙ ΘΕΣ! Στα αρνητικά του είναι ότι χρειάζεται γέμισμα η μπαταρία του που και που.

Η στολή του Iron Man

Είναι αλήθεια πως χωρίς την στολή ο Iron Man θα ήταν απλώς ο… Tony Stark. Μιλάμε για την απόλυτη τεχνολογική ανακάλυψη, αφού είναι μία smart στολή που μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα. Το πιο σπουδαίο ότι παίζει ACDC μέσα στο κράνος της. Στην συνέχεια έχουμε τα εξής: πετάει, δίνει υπερδυνάμεις, μπορείς να της μιλάς, κάνει επιθέσεις με κύματα, στέλνει πυραυλάκια και πολλά άλλα!

Διαβάστε ακόμα:

gif04

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s