Doomsday clock ενημέρωση

Η παρακάτω είδηση πιστεύουμε ότι θα ενδιαφέρει πολλούς από τους fans της DC και των comics γενικότερα, είτε ασχολείστε ήδη είτε θέλετε να ασχοληθείτε με τη συλλογή comics.

Το κατάστημα Relax your Soul Comic Shop εξασφάλισε για όλους όσους επιθυμούν  να γίνουν συνδρομητές στο αναμενόμενο δωδεκάτευχο maxi Series της DC “Doomsday Clock”, έστω και τελευταία στιγμή, να το παραγγείλουν μέχρι και τις 18 Οκτωβρίου με μια έξτρα επιλογή.

Για όλους εσάς που θα γίνετε συνδρομητές έως και τις 18 Οκτωβρίου, μέσω του Relax, μπορείτε να επιλέξετε είτε το απλό εξώφυλλο είτε το Special Edition lenticular cover. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να έρθετε σε επικοινωνία με το κατάστημα, είτε μέσω mail είτε μέσω τηλεφώνου (καλύτερα να πάτε να το δείτε από κοντά) να γίνετε συνδρομητές σε δυο μηνιαίες σειρές της επιλογής σας (τη μια την έχετε- σας μένει άλλη μια) ώστε να μην χάσετε κανένα τεύχος, αλλά να έρθει στα χέρια σας και το Special Edition lenticular cover.

Το Geek Cultura  σας προτείνει κάποια αγαπημένα του monthly και Limited Series comics για να επιλέξετε:

 Marvel-logo.png

Marvel two in one: Με ήρωες τους Fantastic 4 ή μάλλον καλύτερα τους 2. Ήρωες σε αυτό το μηνιαίο series, είναι ο Human Torch και ο Think που προσπαθούν να νικήσουν τον Doom.

Tales of Suspence: Η Black Widow είναι νεκρή, κάποιος έχει βάλει στο στόχαστρο να εξολόθρευσει όλους της τους εχθρούς και ο μόνος που μπορεί να βρει λύση είναι ο Hawkeye.

DC

Damage: Ο Ethan είναι ένας πατριώτης που θα έκανε τα πάντα για την πατρίδα του, ακόμα και να μεταμορφωθεί σε τέρας για χάρη της. Το τέρας όμως που μεταμορφώνεται αναλαμβάνει τον έλεγχο μια ώρα την ημέρα  και σιγά σιγά έχει αρχίσει να παίρνει τον έλεγχο ολοκληρωτικά.

The immortal men: Υπάρχει ένας άλλος κόσμος πίσω από τον κόσμο της DC και μαίνεται η μάχη ανάμεσα σε δυο ομάδες, τους Immortal men και το House of Conquest. Όταν οι πρώτοι δέχονται επίθεση στο αρχηγείο τους πρέπει να βρουν έναν μετά – άνθρωπο ονόματι Caden Park για να τους βοηθήσει.

The Silencer: Η Silencer είναι μια άψογη δολοφονική μηχανή που δεν έχει ξαναεμφανιστεί. Για δεκαετίες ήταν επικεφαλής των ομάδων δολοφονίας της οργάνωσης Leviathan (Βλ. Batman Incorporated) και μετά την διάλυση της ομάδας αποφάσισε να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Όμως το παρελθόν την βρήκε και λέγεται Talia Al Ghul και η συγκεκριμένη δε δέχεται το “όχι” για απάντηση.

brand

Back to the Future Tales from the time train: Ο Δόκτωρ Μπράουν τηρεί την υπόσχεση του στην πολυαγαπημένη του Κλάρα και τελειώνει την κατασκευή μιας χρονομηχανής για να την πάει σε μέρη και εποχές πέρα από κάθε φαντασία. Όμως σε τι μπελάδες θα οδηγήσει η περιπέτεια αυτή την οικογένεια Μπράουν;

Scarlet’s Strike Force: Οι G.I. Joe έχοντας γυρίσει τον γαλαξία (όχι με ωτοστόπ) επιστρέφουν στη Γή όπου συναντούν έναν ανανεωμένο Cobra Commander. Η μόνη που μπορεί να τον εμποδίσει να καταστρέψει ή να κυριαρχήσει την Γη είναι η Σκάρλετ με την ομάδα κρούσης της.

Και κάποια Limited Series:

30 Days of Night (L.S. of 6)

Rom and the Micronauts (L.S. of 5)

Transformers VS. The Visionaries  (L.S. of 5)

Amazing Spiderman/Venom: Venom INC. Alpha (one shot)

X-men: Grant Design (one shot)

Star Wars: The Last Jedi – storms of crait (one shot)

Batman/Teenage Mutant Ninja Turtles II (L.S. of 6)

DC Universe Holiday Special 2017 (one shot)

Στοιχεία επικοινωνίας Relax your Soul Comic Shop

komixadika215-6_73823_46254M

Relax your Soul Comic Shop

http://www.relaxcomics.com

ΣΟΛΩΜΟΥ 5α
106 83 ΕΞΑΡΧΕΙΑ
ΑΘΗΝΑ
Email: relaxcomics@yahoo.gr
Τηλ.: 210 38 44 994

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ:
Δευτέρα-Τετάρτη-Σαββάτο: 10:30 έως 16:00

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 10:30 έως 20:00

Διαβάστε ακόμα:

gif04

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s