Ο νόμος του Μάιλο Μέρφι

Το Milo Murphy’s Law, γνωστό πιο πριν ως Mikey Murphy’s Law, είναι αμερικανική σειρά κινουμένων σχεδίων με δημιουργούς τους γνωστούς από το Phineas and Ferb, Dan Povenmire και Jeff “Swampy” Marsh, και έκανε πρεμιέρα στις 3 Οκτωβρίου του 2016 στο Disney XD. Η σειρά ακολουθεί τον Milo Murphy, απόγονο του Edward A. Murphy Jr., ο οποίος ευθύνεται στο Murphy’s law, που σημαίνει ότι είναι να πάει λάθος, θα πάει λάθος.Λαμβάνει χώρα στο ίδιο σύμπαν με τους  Phineas and Ferb
με αρκετές αναφορές που γίνονται στο ένα show να εμφανίζονται στο άλλο.
-Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη ιδέα απ’το τρέιλερ

Βασικοί Χαρακτήρες:

Μάιλο Μέρφι,ο κεντρικός χαρακτήρας της σειράς.Έχει τη φήμη της εξαιρετικής “κακοτυχίας”,ωστόσο παραμένει πάντα αισιόδοξος και βρίσκει τον τρόπο να επανέλθει απο τις διάφορες αναποδιές που του εμφανίζονται,πάντα με σύμμαχο το πιστό του σακίδιο πλάτης.Το συγκεκριμένο σακίδιο του δώθηκε απο την παλιά του νταντά,Βερόνικα,η οποία ήταν και η μόνη που μπορούσε να “διαχειριστει” το νόμο του Μέρφι.

Μελίσα Τσέιζ, η καλύτερη και πιο παλιά φίλη του Μάιλο,η οποία συνεχίζει να βρίσκει ευχάριστη την παρέα του,παρόλες τις αναποδιές που προκύπτουν κάθε φορά που είναι μαζί του.Ο πατέρας της είναι ο αρχηγός της πυροσβεστικής της πόλης.Έχει μια φοβία για τα τρενάκια του λούνα παρκ καθώς μικρή είχε κινδυνεύσει να πέσει απο ένα,ωστόσο δεν το έχει εκμυστηρευτεί σε κανένα.

Ζακ Άντεργουντ,το νέο παιδί στην πόλη Swamp ο οποίος στην πορεία γίνεται φίλος με το Μάιλο και τη Μελίσα,αποδεχόμενος την κακοτυχία που ακολουθεί το Μάιλο.Είναι μέλος της ομάδας ποδοσφαίρου του γυμνασίου του και πρίν μετακομίσει στη swamp City ήταν ο πρώτος τραγουδιστής ενός boy band που λεγόταν “οι ξυλοκόποι”.

Οικογένεια Μέρφι:

Μάρτιν Μέρφι
,ο πατέρας του Μάιλο.Όπως και ο γιος του,είναι επηρεασμένος απ’το bloodline της οικογένειας Μέρφι με μεγάλη κακοτυχία.Εργάζεται ως επιθεωρητής ασφαλείας στην Swamp City κυρίως λόγω του οτι η ασφάλεια της πόλης κάθε άλλο παρά δεδομένη είναι όταν είναι εκείνος παρών σε κάποιο μέρος.

Μπριζίτ Μέρφι,η μητέρα του Μάιλο,η οποία δουλεύει ως αρχιτέκτονας.

Σάρα Μέρφι,η μεγάλη αδελφή του Μάιλο,η οποία υπεραγαπά τον αδελφό της παρόλη την κακοτυχία του.

Ντιότζι Μέρφι,ο πιστός σκύλος του Μάιλο.Ακολουθεί το Μάιλο,όπου και αν πηγαίνει,με το Μάιλο να του ζητάει να πάει σπίτι ώστε να μην επηρεαστεί απ’την κακοτυχία του.Στο τέλος συνήθως καταλήγει να σώζει την κατάσταση αγνοώντας την οδηγία του αφεντικού του.


Χρονοταξιδιώτες-Πράκτορες:

O Βίνι Ντακότα και ο Μπαλτάζαρ Καβέντις,οι ταξιδιώτες που ταξίδευαν στο χρόνο για να αποτρέψουν την εξαφάνιση των φιστικιών. Θεωρούνται αστείοι από τους συναδέλφους τους, επειδή η δουλειά τους θεωρείται ασήμαντη και τους δόθηκε μόνο επειδή το αφεντικό τους έχει αδυναμία στα φιστίκια. Ο Ντακότα έχει στυλ δεκαετίας του 1970 Disco, ενώ ο Καβέντις επίσημο ντύσιμο του 1870. Στο επισόδειο “Missing Milo”, αποκαλύπτεται ότι ήταν οι εμπνεύσεις για το Time Ape και το Zone Doctor, αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα:

gif04

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s