Η πανεύκολη συνταγή για φαγώσιμα dragon balls!

The Dragon Balls were intended to be a thing of extraordinary magic and power, something to be revered, not for the ease of their method, but for the dream of never having to use them.
— “Until We Meet Again

Αποτέλεσμα εικόνας για dragon balls gif

Dragonball – Anime

O Son Goku με την βοήθεια του παππού του Gohan προσπαθεί να προστατέψει τον πλανήτη απο το κακό και να γίνει ο καλύτερος πολεμιστής πολεμικών τεχνών όλου του κόσμου.

Τι είναι οι dragonballs:

Οι dragonballs είναι το ομώνυμο τεχνούργημα της σειράς Dragon Ball. Συνολικά υπάρχουν 7 γήινες dragonballs (χρώματος πορτοκαλί) και αριθμητικά ξεκινούν απο το πρώτο αστέρι μέχρι και το έβδομο. Είναι κρυσταλλικές σφαίρες με την ικανότητα να εκπληρώνουν τρεις ευχές. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται να μαζευτούν οι 7 dragonballs και να γίνει επίκληση στον Shenron, ο οποίος είναι ο δράκος που θα εκπληρώσει τις 3 αυτές ευχές. Όταν οι dragonballs χρησιμοποιηθούν στην συνέχεια γίνονται πέτρα. Επίσης, αξίζει να αναφερθούμε στο οι dragonballs μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν απο τον οποιοδήποτε χρειαζόταν την βοήθειά τους.

Πως δημιουργήθηκαν οι dragonballs:

Οι dragonballs δημιουργήθηκαν απο τον έκτοτε προστάτη της γης, ο οποίος ήταν απο τον πλανήτη Namek.

Γιατί είναι 7 σε αριθμό:

Ο συγγραφέας του dragonball, Akira Toriyama εξήγησε πως υπάρχουν 7 dragonballs λόγω του ότι σε ενα διάσημο ιαπωνικό μυθιστόρημα το “Hakken-Den”, υπάρχουν 8 dragonballs.  Εάν ο Akira επέλεγε τον αριθμό 8, τότε το πιο πιθανόν θα δημιουργούσε μια σχέση μίσους μεταξύ αυτού και του συγγραφέα του ιαπωνικού μυθιστορήματος.

Βρώσιμες dragonballs

Οι βρώσιμες μπάλες του Δράκου έχουν γίνει αρκετά διάσημες σε όλο τον κόσμο τον τελευταίο καιρό. Για να σας ικανοποιήσουμε λοιπόν αυτή την επιθυμία ήρθε η ώρα για μια εύκολη και νόστιμη συνταγή DragonBalls που μπορείτε να κάνετε στην άνεση του σπιτιού σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά απλά συστατικά. Η συνταγή αυτή είναι ιδανική για ένα θεματικό πάρτι DragonBall ή μπορείτε πολύ απλά να κρατήσετε και τις επτά για τον εαυτό σας.
Αυτές οι Βρώσιμες dragonballs είναι φτιαγμένες απο ζελέ και έχουν την τέλεια υφή έτσι ώστε να διατηρούνται για αρκετή ώρα έξω απο το ψυγείο. Μπορείτε να δείτε την πανεύκολη συνταγή πιο κάτω:

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
10 κεράσια
3 μικρά κουτιά ζελέ σε γεύση πορτοκάλι
4 φακελάκια ζελατίνη
4 φλιτζάνια βραστό νερό

  • Πλαστικό σχέδιο κοπής σε σχήμα μικρού αστεριού
  • Πλαστική θήκη σε σχήμα σφαίρας (για την δημιουγία των DragonBalls)

Κόβετε τα κεράσια σε λεπτές λωρίδες. Στην συνέχεια χρησιμοποιείτε το πλαστικό κοπής σε σχήμα αστεριού και κόβετε τα ανάλογα αστέρια. Ακολουθείτε την συνταγή που αναγράφεται στην συσκευασία για την δημιουργία του ζελέ και ενσωματώνετε στο μείγμα τα φακελάκια ζελατίνης. Σε μετέπειτα στάδιο πάρτε τις πλαστικές σφαίρες όπου θα τις γεμίσετε με το μείγμα του ζελέ, ενώ παράλληλα θα βάλετε μέσα σε κάθε ζελέ τα ανάλογα αστέρια απο κεράσι για την κάθε φορά.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

 

 

gif03

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s