Ο J.J. Abrams ετοιμάζει την μεταφορά του anime “Your Name” σε live action ταινία

Ο σκηνοθέτης της απίστευτης ταινίας anime Your Name Makoto Shinkai, ετοιμάζει μια προσαρμογή live-action στην Paramount Pictures και ο J.J. Abrams είναι έτοιμος για την παραγωγή.

Όσον αφορά την υπόθεση αφορά ένα νεαρό αγόρι από το Τόκιο που ονομάζεται Taki και ένα νεαρό κορίτσι από την ύπαιθρο που ονομάζεται Mitsuha μυστηριωδώς αλλάζουν σώματα ξανά και ξανά σε μια χρονική περίοδο, και το καθένα καταλήγει σε μια κατανόηση της ζωής του άλλου σε μια άλλη ζωή μέσω των εμπειριών τους.

 

Η Toho Co. συνεργάζεται με την Paramount και την Bad Robot για να παρουσιαστεί η ταινία σε όλο τον κόσμο. Ο Eric Heisserer, σεναριογράφος του Arrival, λέγεται οτι γράφει το σενάριο.

Ο Shinkai εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την προσαρμογή σε live-action, λέγοντας: ” Όταν ένα τέτοιο έργο είναι γεμάτο με κινηματογραφική δράση τύπου Χόλιγουντ, μπορούμε να δούμε νέες δυνατότητες που δεν υπήρχαν πριν – περιμένω την ταινία με ενθουσιασμένη προσμονή . ”

Ο Abrams, ο οποίος σκηνοθέτησε το Star Wars: The Force Awakens θα είναι μαζί με τον Lindsey Weber για την εταιρία παραγωγής Bad Robot. Ο παραγωγός της αρχικής ταινίας Genki Kawamura θα είναι επίσης εκεί. Η Toho θα χειριστεί τη διανομή της ταινίας στην Ιαπωνία.

Διαβάστε περισσότερα:

gif04

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s