Παρουσίαση του “South Park: Phone Destroyer”

Σήμερα στο Geek Cultura θα μιλήσουμε για το παιχνίδι “South Park: Phone Destroyer” το οποίο φυσικά αφορά το σύμπαν του South Park, και πρόκειται για ένα παιχνίδι με κάρτες που μπορείτε να το κατεβάσετε στο smart phone ή το tablet σας. Υποθέτω ότι όποιος ξενερώνει με κάτι από τα τα πιο πάνω καλύτερα να μην το κατεβάσει.

Ο τίτλος αυτός έρχεται μέσα από την εμπειρία που έχουν οι δημιουργοί του παιχνιδιού. Μέσα από συνεντεύξεις που παραχώρησα, έκαναν αφορές σε προηγούμενα βιντεοπαιχνίδια, τονίζοντας πως την έχουν πατήσει στο παρελθόν, στο κομμάτι των τίτλων.

Το παιχνίδι είναι δωρεάν αλλά άμα θέλεις να προχωρήσεις γρήγορα πρέπει να πληρώσεις.

Ήδη από το opening screen ακούγεται η κλασσική 80ς φωνή να «τραγουδά» phoooonee destroyyyyeeeer και εκεί δεν μπορείς παρα υποψιαστείς ότι είναι καλό … ή τουλάχιστον προσδοκείς ότι είναι καλό, γιατί έχεις αυτό το γελάκι να ζωγραφίζεται.

Υπάρχει story mode και υπάρχει person versus person PVP mode

Και στα δύο υπάρχουν καταστήματα που μπορείς να αγοράσεις είτε κάρτες είτε χρήμα είτε upgrades είτε πακέτα.

Το story mode είναι πάρα πολύ ωραίο γιατί έχει αρκετό διάλογο και αλληλοεπίδραση με πρωταγωνιστές και εσένα (τον παίχτη) που είσαι φυσικά το the new kid και δυσκολεύει ανα πίστα και ανα βαθμό δυσκολίας ακόμη και η πρώτη πίστα κάποια στιγμή απλά δεν είναι εύκολο να την βγάλεις. Και αυτό γιατί πρώτα σκοτώνεις οτιδήποτε έρχεται καταπάνω σου και στο τέλος έχει τελικό κακό που αν και δεν φαίνεται να δυσκολεύει  ιδιαίτερα ανα επανάληψη η διαδικασία με το στρατό δυσκολεύει αρκετά. Κάτι που χάρηκα όσο τίποτε άλλο είναι ότι κάποιές φορές σε παίρνουν τηλέφωνο οι χαρακτήρες και κάνετε video chat μαζί τους και πολύ απλά that’s fucking awesome γιατί είναι και στο τηλέφωνο και είναι σχεδιασμένο σαν μενού και προοπτική σαν να σου μιλάνε κανονικά.

Στο PVP mode απλά διαλέγει ο υπολογιστής το match up και αρχίζει κατευθείαν μάχη. Είναι σοκ καμιά φορά να καταλαβαίνεις ότι κάποιος έχει χώσει χρήμα, πολύ χρήμα (σπάνιες και επικές κάρτες) και τον κερδίζεις παρόλα αυτά.

Ο τρόπος παιχνιδιού είναι Βασικά ότι βάζοντας κάρτες- χαρακτήρες στο battle field προσπαθείς να φας την ενέργεια του άλλου είτε τελικού boss είτε άλλου ανθρώπου.

Οι πίστες σαν γραφικά και ήχος είναι πάρα πολύ προσεγμένα!

Υπάρχουν spells, διάφορες τάξεις μαχητών που οκ πάνω κάτω έχουμε συνηθίσει από action rpg….

Είναι πάρα πολύ καλά φτιαγμένο. Είναι πολύ ωραία να βλέπεις σε διάφορες παρωδίες fantasy και sci-fi όλους τους χαρακτήρες από την σειρά.

Προσφέρει αρκετή διασκέδαση ειδικά εάν σκεφτεί κανείς ότι είναι ένα παιχνίδι για κινητό. Το μόνο αρνητικό ότι ακόμη και το story mode δεν λειτουργεί χωρίς ιντερνέτ , με άλλα λόγια offline δεν υπάρχει παιχνίδι…

Οκ και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια θα βάλω μερικές εικόνες και ελπίζω να λειτουργήσει σαν μικρό guide για το παιχνίδι…. ή μάλλον μια επεξήγηση του περιβάλλοντος

south park game map

Διαβάστε ακόμα:

gif04

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s