Οι καλύτερες ταινίες που αναμένουμε τον Μάρτιο του 2018

TOMB RAIDER

click for larger (if applicable) ALICIA VIKANDER as Lara Croft in Warner Bros. Pictures and Metro-Goldwyn-Mayer Pictures’ action adventure “TOMB RAIDER,” opening March 16, 2018. Photo by Graham Bortholomew

Η Lara Croft, μια νεαρή γυναίκα 21 ετών χωρίς πραγματικό ενδιαφέρον ή σκοπό, που περιηγείται στα χαοτικά δρομάκια του μοντέρνου Λονδίνου ως courier. Αποφασισμένη να φτιάξει το δικό της μονοπάτι, αρνείται να πάρει τα ηνία της παγκόσμιας αυτοκρατορίας του πατέρα της, ο οποίος έχει ήδη φύγει απο τη ζωή. Μετά από επτά χρόνια χωρίς αυτόν, ακόμα και η Λάρα δεν καταλαβαίνει τι την οδηγεί να λύσει επιτέλους το παζλ του μυστηριώδους θανάτου του.

ALPHA – Leaders are born from survival

click for larger (if applicable)

Μια επική περιπέτεια στην τελευταία εποχή των παγετώνων. Ευρώπη, πριν από 20.000 χρόνια. Ο πρωταγωνιστής, στο πρώτο του κυνήγι με την πιο ελίτ ομάδα της φυλής του,  τραυματίζεται και αφήνεται για νεκρός. Όταν επιτέλους ξυπνά και συνηδητοποιεί ότι βρίσκεται μόνος, αποφασίζει ότι πρέπει να μάθει να επιβιώνει στην σκληρή και αδιάκριτη έρημο. Εξημερώνοντας έναν μοναχικό λύκο και υπομένοντας αμέτρητους κινδύνους, προσπαθεί να βρει καταφύγιο πριν φτάσει ο θανατηφόρος χειμώνας.

A WRINKLE IN TIME

click for larger (if applicable)

Ένα νεαρό κορίτσι πληγωμένο από την εξαφάνιση του επιστήμονα πατέρα της (Pine) χρόνια πριν, βρίσκεται σε ένα διαπλανητικό ταξίδι με έναν συμμαθητή της και τον μικρότερο αδελφό της για να βρει τον πατέρα της. Σε αυτή τους τη περιπέτεια θα τους βοηθήσουν τα υπερφυσικά όντα: η κα. Whatsit (Witherspoon), η κυρία Who (Kaling) και η κυρία Who (Winfrey).

READY PLAYER ONE

click for larger (if applicable)

Ο Watts δραπετεύει από την καθημερινή του αδικοπραξία όταν συνδέεται σε ένα online παιχνίδι με τίτλο ‘The Oasis’. Όταν ο ιδρυτής του δισεκατομμυριούχου του παιχνιδιού πεθαίνει, προσφέρει στους παίκτες την τύχη του ως έπαθλο στο εικονικό κυνήγι του θησαυρού. Ο Watts εισέρχεται στη δράση, αλλά σύντομα βρίσκει τον εαυτό του αντιμέτωπο με τους εχθρούς των εταιρειών οι οποίοι θα πάνε να πάρουν τα χρήματα – τόσο στον πραγματικό κόσμο όσο και στην «Όαση».

Διαβάστε ακόμα:

gif04

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s