Πέντε χαρακτήρες που λατρεύουμε στο Arrowverse

Το Arrowverse είναι το κοινό σύμπαν που διαδραματίζονται οι σουπερ-ηρωικές σειρές του τηλεοπτικού καναλιού CW. Η τεράστια επιτυχία που έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια βασίζεται στους πολλούς επιτυχημένους χαρακτήρες που  υπάρχουν και ανανεώνουν το ενδιαφέρον με το πέρασμα των χρόνων. Σήμερα στο Geek Cultura θα μιλήσουμε για το Arrowverse, και συγκεκριμένα για τους πέντε κορυφαίους χαρακτήρες του σύμπαντος, σύμφωνα πάντα με την γνώμη του υποφαινόμενου.

5) Cisco Ramon/Vibe

Ο Cisco είναι μέλος της ομάδας του Flash από την αρχή της σειράς. Αρχικά παρουσιάζεται ως μηχανικός και δημιουργός πολλών gadget και στολών, ενώ στην συνέχεια ανακαλύπτει τις δυνάμεις  του ως Vibe. Τα έξυπνα geeky t-shirt που φοράει σε κάθε επεισόδιο αλλά και η πλέον ιερή διαδικασία ονομασίας των Villain της σειράς,  προσφέρει διασκέδαση και τον απαραίτητο τόνο γέλιου σε κάθε επεισόδιο του Flash ή και των υπόλοιπων σειρών που εμφανίζεται περιστασιακά.

4) Harry/Harrison/H.R.

Ένας ακόμα πρωταγωνιστής της σειράς The Flash. Ο Harrison Wells ήταν ο μέντορας και όπως αποδείχτηκε αργότερα, ο σημαντικότερος εχθρός του Barry. Ίσως ο πιο ταλαντούχος ηθοποιός που έχει εμφανιστεί σε όλο το universe συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τους διαφορετικούς χαρακτήρες που καλείται να αναπαραστήσει με αποκορύφωμα το συμβούλιο των Wells, μια σκηνή που θεωρείτε πλέον από τις fan-favorite της σειράς.

 

3) John Constantine

Βασικός χαρακτήρας του  comic Hellblazer από την Vertigo, θυγατρική εταιρεία της DC Comics. Στην αρχή έκανε το ντεμπούτο του στην μικρή οθόνη μέσω της σειράς Constantine που προβλήθηκε στο NBC. Λόγω της μικρής τηλεθέασης η σειρά δεν ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν αλλά η επιτυχία του χαρακτήρα και η ομοιότητα του ηθοποιού οδήγησε πολλούς οπαδούς του να ζητάνε από το CW να πάρει τα δικαιώματα της σειράς και να συνεχίσει με την δεύτερη σεζόν. Παρόλο που αυτό δεν έγινε, ο χαρακτήρας έκανε αρκετές εμφανίσεις στις υπόλοιπες σειρές μέχρι να οδηγηθεί στο Legends of Tomorrow, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί στην 4η σεζόν αν αυτή ανανεωθεί.

2) Oliver Queen / Green Arrow

Ο λόγος που ξεκίνησε όλο αυτό το universe δεν είναι άλλος από τον Arrow. Παρά τις δυσκολίες που υπήρξαν την χρονική περίοδο που δημιουργήθηκε η σειρά  λόγω του θέματος στο οποίο βασιζόταν (ήρωες από comics)  και το αρκετά χαμηλό budget που διέθεταν αλλά και με βασικό πρωταγωνιστή  έναν όχι και τόσο γνωστό ηρώα από τα comics της DC, η σειρά γνώρισε μεγάλη επιτυχία και συνεχίζει να έχει. Ο Oliver Queen εκτός από Green Arrow είναι και ο δήμαρχος της πόλης του, προσπαθώντας να την σώσει από την διαφθορά και από τους villains. Επίσης λειτουργεί ως μέντορας πολλών ηρώων και ως ο συνδετικός κρίκος όλων των σειρών αφού μέσω αυτού έχουν παρουσιαστεί στο κοινό μεταξύ άλλων χαρακτήρες όπως Flash, White Canary, The Atom, Vixen (Mari), οι οποίοι πρωταγωνιστούν πλέον σε άλλα show.

 1) Barry Allen / The Flash

Βασισμένος στα comics της DC, ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους ήρωες, o Barry Allen πρωταγωνιστεί στην σειρά The Flash. Μεγαλωμένος μέσα στην δυστυχία από ένα τραγικό συμβάν που είχε συμβεί όταν ήταν σε παιδική ηλικία και αφού μεγάλωσε εργαζόταν ως αναλυτής στο αστυνομικό τμήμα της Central City, μέχρι να την στιγμή που τον χτύπησε κεραυνός και έγινε o The Fastest Man Alive. Αν και οι δυστυχίες και τα προβλήματα συνεχίζουν να έρχονται, ο Barry  και η ομάδα του αντιμετωπίζουν τα πάντα με όποιο τρόπο μπορούν. Πάντα έτοιμος να θυσιάσει τον εαυτό του, δίνει ελπίδα στους ανθρώπους της Central αλλά και των υπόλοιπων ανθρώπων.

Σε ένα σύμπαν με πέντε live action σειρές και δύο animated, το οποίο φαίνεται ότι θα συνεχίσει να μας χαροποιεί με την παρουσία του, υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι χαρακτήρες και έχουμε πολλούς ακόμα να γνωρίσουμε στην συνέχεια! Αν έχετε και εσείς κάποιο αγαπημένο χαρακτήρα από το Arrowverse, στείλτε τον σε εμάς σε μήνυμα.

Διαβάστε ακόμα:

gif03

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s