Αυτός είναι ο νέος Πλοίαρχος Pike

Ανακοινώθηκε και επίσημα από το CBS ότι ο Anson Mount (γνωστός για την συμμετοχή του στα inhumans, Hell on Wheels, Safe κ.α.) θα είναι στην καρέκλα του πλοιάρχου του Enterprise για την δεύτερη σεζόν του Star Trek: Discovery που θα ξεκινήσει τα γυρίσματα μέσα στο 2018.

MV5BNjk5ODY0NTkzMV5BMl5BanBnXkFtZTgwNjY3Mzc5NzE@._V1_UY317_CR130,0,214,317_AL_

Στο Discovery είχε γίνει αναφορά για τον πλοίαρχο Pike στο επισόδειο πέντε της πρώτης σεζόν με τίτλο Choose your pain. Σε αυτό το επισόδειο ο Saru έμεινε σαν acting Captain στο Discovery μετά την απαγωγή του πλοιάρχου Λόρκα (Jason Isaacs) από τους Klingon για να του αποσπάσουν τα μυστικά του Discovery. Ο Saru μη ώντας βέβαιως εαν είχε ότι χρειαζόταν για να είναι Πλοίαρχος ενώς αστρόπλοιου, έκανε την ερώτηση στον υπολογιστή του σκάφους για τους πιο αναγνωρισμένους πλοιάρχους του αστροστόλου, ο υπολογιστής ανέφερε τους Jonathan Archer, Robert April, Christopher Pike, Matthew Decker και Philippa Georgiou.

Discovery-Decorated-Captain

Μετά ακούσαμε το όνομα του Pike στο τελευταίο επισόδειο της σεζόν (σεζόν 1 επισόδειο 15) με τίτλο Will you take my hand, όπου το Discovery κατευθείνετε στον Vulcan για να παραλάβει τον καινούργιο του πλοίαρχο, έλαβε σήμα εκτάκτου ανάγκης από τον πλοίαρχο Pike. Η Αντιπλοίαρχος Burnham, έσπευσε να δηλώσει ότι το Enterprise έδωσε το σήμα εκτάκτου ανάγκης (με την φράση: “It’s the Enterprise”).

O Pike σαν χαρακτήρας στον κόσμο του Star Trek ήταν σχετικά ασήμαντος καθώς είχε εμφανιστεί στο Original Series στο επισόδειο “The Cage” (Jeffrey Hunter) και αργότερα στα επισόδεια “The Menagerie, Part I and II.” (Sean Kenney) ώντας πλήρως παραμορφωμένος και χωρίς καμία ικανότητα κίνησης ή επικοινωνίας (λόγω του ατυχήματος που είχε στον διαστημικό σταθμό Βαβέλ) παρά με μονοτονικούς ήχους – μπίπ – που έβγαζε η μηχανή κίνησης που επέβαινε. μετά βγήκε πάλι στο προσκύνιο στις νέες ταινίες του Star Trek (2009) και Star Trek: Into Darkness (υποδιόμενος από τον Bruce Greenwood).

Τέλος δεν έχουμε ακόμα επίσημη ανακοίνωση για το πότε θα δούμε την δεύτερη σεζόν του Discovery στην μικρή μας οθόνη αν και οι επίσημες πληροφορίες λένε αρχές του 2019, βάση κάποιων άλλων πηγων μπορεί να είμαστε τυχεροί και να την δούμε το φθινώπορο του 2018. Μέχρι τότε την πρώτη σεζόν μπορείτε να δείτε στο Netflix.

Διαβάστε ακόμα:

 

gif04

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s