Οι ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε αυτόν τον Μάϊο

Έφυγε ο Απρίλιος δυναμικά με τη ταινία Avengers Infinity War και κάνει εισαγωγή ο Μάϊος με καινούργιες, ανατρεπτικές ταινίες που θα μας μείνουν για άλλη μια φορά αξέχαστες. Το κοινό περιμένει με αγωνία την ολοκαίνουργια ταινία Deadpool 2, αλλά και την πολυαναμενόμενη ταινία Solo: A Star Wars Story. 
 
Πέρα απο αυτές τις δύο ταινίες, ο Mάϊος θα τους ικανοποιήσει όλους. Θα δούμε thriller με ιδιαίτερο περιεχόμενο, θα αγαπήσουμε τα ζώα ακόμη πιο πολύ και θα γελάσουμε με τη ψυχή μας.
Κάντε τη δική σας επιλογή μέσα απο τις ταινίες που σας προτείνει η ομάδα του Geek Cultura:

MAY 11

  • Breaking In 

Η Gabrielle Union είναι μια γυναίκα που δεν θα τη σταματήσει τίποτα απο το να σώσει τα δύο παιδιά της που κρατούνται όμηροι σε ένα σπίτι. Καμία παγίδα και κανένα τέχνασμα  δεν μπορεί να ταυτιστεί με μια μητέρα σε αποστολή, όταν αυτή είναι αποφασισμένη για…..Breaking In.

  • Terminal 

Σε μια σκοτεινή ανώνυμη πόλη, δύο δολοφόνοι πραγματοποιούν μια απειλητική αποστολή (Max Irons και Dexter Fletcher), ένας δάσκαλος που πάσχει από μια θανατηφόρα ασθένεια (Simon Pegg), ένας σερβιτόρος (Mike Myers) και μια σερβιτόρα που έχει διπλή ζωή (Margot Robbie). Οι ζωές τους βρίσκονται στα χέρια ενός μυστηριώδους εγκληματικού εγκέφαλου που αναζητά την εκδίκηση.

 

MAY 18

  • The Untitled Deadpool Sequel 

Αφού επέζησε μια σχεδόν μοιραία βομβιστική επίθεση, ένας παραμορφωμένος σεφ αγωνίζεται να εκπληρώσει το όνειρό του και να γίνει ο πιο καυτός μπάρμαν του Mayberry. Το βασικό του πρόβλημα είναι πως έχει χάσει την αίσθηση της γεύσης. Ενώ προσπαθεί να ξανακερδίσει την όρεξη για ζωή, μάχεται ως νίντζα και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να ανακαλύψει τη σημασία της οικογένειας, της φιλίας και να κερδίσει τον πολυπόθητο τίτλο του Καλύτερου Εραστή στο κόσμο.

  • Show Dogs 

Ο Max και ο συνεργάτης του, ερευνούν την απαγωγή ενός μωρού panda από ένα υπόγειο δίκτυο παράνομων εμπόρων ζώων. Ο Max πρέπει να υποβληθεί σε ένα makeover με τη βοήθεια ενός έμπειρου εκπαιδευτή έτσι ώστε να πάει ως μυστικός πράκτορας και να ανατρέψει την πλοκή. Ο Max έρχεται σε επαφή με έναν σκύλο και δείχνει ότι η εμπιστοσύνη στους άλλους μπορεί μερικές φορές να είναι πιο ικανοποιητική από το να δουλεύεις μόνος σου.

  • Pope Francis – A Man of His Word 

Ο Πάπας Φράνσις – Ένα προσωπικό ταξίδι με τον Πάπα Φραγκίσκο, το οποίο θέλει να παρουσιάζει το έργο μεταρρύθμισης και τις απαντήσεις του στις σημερινές παγκόσμιες ερωτήσεις.

 

MAY 25

  • Solo: A Star Wars Story

Μέσα από μια σειρά από τολμηρές αποδράσεις σε ένα σκοτεινό και επικίνδυνο εγκληματικό υπόκοσμο, ο Χαν Σόλο συναντά τον πανίσχυρο Copilot Chewbacca και τον περιβόητο παίκτη Lando Calrissian. Ένα ταξίδι που θα καθορίσει την πορεία ενός από τους πιο απίθανους ήρωες του Star Wars.

 

gif01

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s