Origin Stories: All-New Hawkeye

Μετά από μια ακόμα επιτυχημένη ταινία το MCU συνεχίζει την πορεία του για το τέλος του Phase 3 και το Untitled Avengers 4. Με τις τελευταίες φήμες για την παρουσία ενός βασικού μέλους των Young Avengers, Cassie Lang ( Stature), οι πιθανότητες να εμφανιστούν και άλλα μέλη της νεανικής ομάδας αυξάνονται ραγδαία. Ο πιο πιθανός χαρακτήρας να εμφανιστεί στο Avengers 4 ή σε κάποια μελλοντική ταινία της Marvel είναι η Kate Bishop ή όπως έγινε ευρέως γνωστή All-New Hawkeye.

hawkeye.jpg

Πρώτη της εμφάνιση είναι στο Young Avengers #1 το 2005 και υιοθέτησε το όνομα Hawkeye στο τελευταίο τεύχος της σειράς μετά από πρόταση του Captain America. Στην πρώτη της συνάντηση με τους μελλοντικούς της συνεργάτες πέφτει θύμα ληστείας στο γάμο της αδερφής της και αυτοί αποφασίζουν να επέμβουν. Ενώ αυτοί δυσκολεύονται να ελέγξουν την κατάσταση η Kate καταφέρνει και αφοπλίζει τον έναν μόνη της και βοηθάει τους πάντες να ξεφύγουν από τους ληστές και την αστυνομία.

Αργότερα, μετά από έναν έντονο τσακωμό με τον Clint μετακομίζει στο Λος Άντζελες. Ο πατέρας της αποφασίζει να σταματήσει να της δίνει την οικονομική ενίσχυση για τις σούπερ περιπέτειες τις, και έτσι αποφασίζει να εργαστεί ως ιδιωτικός ντετέκτιβ.

Ο επίσης Young Avenger Patriot, είναι ένα πρόσωπο με το οποίο εμπλέκεται ερωτικά , παρόλο που η σχέση τους δεν είναι ακριβώς σταθερή

Εκτός από τους συνεργάτες της, έχει εξαιρετική σχέση με την Jessica Jones, που την οδηγεί στο να μοιραστεί μαζί της το γεγονός ότι πριν χρόνια είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης κάτι που ξέρει μόνο ο ψυχολόγος της. Στην συνέχεια δημιουργεί μια στενή σχέση με τον πρώτο Hawkeye, Clint Barton, αφού πρώτα βρίσκονται αντιμέτωποι σε δυο περιπτώσεις. Στην πρώτη ο Clint φοράει την στολή του Captain America και στην δεύτερη έχει πλέον υιοθετήσει τον ρόλο του Ronin. Αφού λύνονται οι παρεξηγήσεις και αρχίζουν να συνεργάζονται η Kate προσφέρεται να αφήσει το όνομα Hawkeye για αυτόν, αλλά ο Clint προτείνει να το κρατήσει αφού το κέρδισε και ο κόσμος είναι αρκετά μεγάλος για να χωρέσει δύο Hawkeye.

a53e3b14ac6ad9b242b44db59b4d414d-e1525249366211.jpg

Οι λόγοι που θεωρούμε πιθανόν να εμφανιστεί η Kate είναι οι παρακάτω:

Πρώτα από όλα η εμφάνιση της στα κόμικ είναι παράλληλη με την απόφαση του Clint να υιοθετήσει το κωδικό όνομα Ronin. Σύμφωνα με τις φήμες και μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Avengers 4 αυτός είναι ο δρόμος που φαίνεται ότι θα ακολουθήσει. Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται ο ηθοποιός που υποδύεται τον Clint, ο Jeremy Renner, να φοράει μια στολή που μοιάζει αρκετά με την στολή του Ronin από τα κόμικς.

ronin

Επίσης σημαντικό στοιχείο είναι η παρουσία της Cassandra Lang, γνώστη ως Stature, κόρη του Scott Lang, στην τέταρτη ταινία των Avengers, με την οποία στα κόμικ γνωρίζονται και συνεργάζονται, για να βοηθήσουν τους πρώτους τέσσερις Young Avengers να αποδράσουν από τον Captain America.

Επίσης θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως στοιχείο και τα σχέδια της Marvel για ένα ανανεωμένο roster των Avengers, με νέους ήρωες για να ηγηθεί ο Spider-Man και ένας χαρακτήρας όπως η Kate ταιριάζει εξαιρετικά.

Καλύτερα comic της είναι:

  • Young Avengers vol #1 (2005)
  • Hawkeye (2012)

Παραθέτουμε επίσης ένα fan-made πόστερ που θέτει ως υποψήφια για τον ρόλο (άμα υπάρξει ποτέ) την ηθοποιό Crystal Reed. Γνωστή από τον ρόλο της ως Alicon,  στην σειρά Teen Wolf, όπου χειριζόταν και πάλι τόξο ως βασικό της όπλο.

Διαβάστε ακόμα:

gif03

One thought on “Origin Stories: All-New Hawkeye

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s