Akihabara: Η περιοχή που θα ήθελε να ζει ο κάθε οπαδός των anime και manga

Η περιοχή Akihabara, είναι μια ιδιαίτερη πόλη που εκτιμάται ιδιαίτερα απο τους λάτρεις των anime, manga και αυτούς που λατρεύουν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Βρίσκεται μόνο πέντε λεπτά από τον σταθμό του Τόκιο, που οδηγεί στον εικονικό αυτόν παράδεισο. Καταστήματα που είναι ανάκτορα ηλεκτρονικών παιχνιδιών, διακοσμημένα κτίρια, ολοζώντανοι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων και μια τεράστια περιπέτεια σας περιμένει. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι καλή διάθεση και……..αρκετά χρήματα που θα ξοδέψετε σε ότι επιθυμείτε.

Περιηγηθείτε στο Anime DVD & Manga Stores
Αποτέλεσμα εικόνας για akihabara anime stores

Επισκεφθείτε τα anime μαγαζιά και θα εντυπωσιαστείτε από τις ψηφιακές και τυπωμένες τέχνες. Υπάρχουν πολλά καταστήματα που πωλούν τις τελευταίες εκδόσεις που υπάρχουν στην αγορά και υπάρχουν άλλα τόσα που ανακυκλώνουν κλασικά ευρήματα. Εάν υπάρχουν manga ή anime που θέλετε να αγοράσετε θα βρίσκεστε στη κατάληλη περιοχή.

Κυνήγι Ρετρό Παιχνίδιων στο Super Potato

Αποτέλεσμα εικόνας για akihabara retro game shop

Το Super Potato είναι ο παράδεισος για τους ρετρό παίκτες. Οι τεράστιες συλλογές παλαιών παιχνιδιών, ξεκινούν από τη Nintendo Famicom μέχρι την εποχή του Dreamcast. Πολλοί το επισκέπτονται και ως μουσείο τυχερών παιχνιδιών ή για να παρατηρήσουν σπάνια αντικείμενα που δεν είναι διαθέσιμα πλέον στην αγορά.

Café Gundam 

Αποτέλεσμα εικόνας για akihabara Café Gundam entrance

Όποιος λατρεύει το mecha-anime από το 1979 μέχρι σήμερα, πρέπει να πάει μια επίσκεψη σε αυτό το καφέ. Ρομπότ, τρισδιάσταστοι χαρακτήρες, λαμπερές αίθουσες και μια περίεργη τουαλέτα που θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστη. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί της εισόδου και οι εκπλήξεις που σας περιμένουν θα είναι ανεπανάληπτες.

Προϊόντα Anime 

Αποτέλεσμα εικόνας για akihabara anime

Όλοι γνωρίζουμε ότι ένα από τα βασικά συστατικά μιας σειράς anime ή manga είναι το τεράστιο ποσό των εμπορευμάτων που κυκλοφορούν κατά ή μετά τη σειρά. Πολλά από τα καταστήματα ασχολούνται αποκλειστικά με αφίσες, μπλουζάκια, λουριά τηλεφώνου, κούπες καφέ, φιγούρες, χαρτικά……φροντίστε μόνο να έχετε αρκετό χώρο στη βαλίτσα.

Κέντρα Arcade

Αποτέλεσμα εικόνας για akihabara arcade games

Το Sega Arcade και ο σταθμός Taito προσφέρουν μια μεγάλη διάταξη απο arcade video games. Αυτές οι συλλογές παλαιότερων κλασσικών τίτλων θα προσφέρουν κάτι μοναδικό σε εσάς, αλλά και στη παρέα σας.

 Αυτοκίνητα Anime

Αποτέλεσμα εικόνας για akihabara anime cars

Οι οπαδοί anime της περιοχής έχουν διακοσμήσει τα αυτοκίνητά τους με αγαπημένους  anime χαρακτήρες. Τα αυτοκίνητά αυτά που ονομάζονται Itasha, καλύπτονται εντελώς με χρώματα και αυτοκόλλητα για να επιδείξουν την αφοσίωσή των ιδιοκτητών τους. Στην περιοχή Akihabara θα εντοπίσετε πολλά από αυτά τα φανταχτερά οχήματα.

Κυνήγι Θησαυρών για τον ηλεκτρονικό υπολογιστή

Αποτέλεσμα εικόνας για akihabara pc parts

Υπάρχουν καταστήματα που πωλούν κομμάτια ηλεκτρονικών υπολογιστών σε φθηνές τιμές που είναι συγκρίσιμες με την ποιότητα προϊόντων που βρίσκονται σε μεγάλα καταστήματα. Ειδικά αν ψάχνετε για ένα καλό ποντίκι ή πληκτρολόγιο, αναζητήστε γύρω  και θα βρείτε πολύτιμους θησαυρούς, με το ελάχιστο κόστος.

 

gif03

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s