Η Warner Bros ανακοίνωσε νέα ταινία Τζόκερ με τον Jared Leto

Από αλλού το περιμέναμε, από αλλού μας ήρθε. Η DC μπορεί να υστερεί σε επιτυχία από την Marvel αλλά αυτό δεν τη εμποδίζει από την επέκταση των ταινιών της.

Το πρόβλημα είναι ότι η τακτική της WB/DC μας έχει μπερδέψει λίγο, καθώς από τη μία ακούγονται φήμες για reboot ολόκληρου του σύμπαντος (μέσω της προσωπικής ταινίας του Flash), ενώ από την αλλή ετοιμάζει ταινίες που θα εξελίσσονται στο ήδη υπάρχον.

Επίσης ετοιμάζονται και ταινίες που δεν θα είναι καν στο ίδιο σύμπαν αλλά θα έχουν αυτόνομο χαρακτήρα. Η πιο έντονη φημολογία αφορά την ταινία Joker με παραγωγό τον Martin Scorsese και σκηνοθέτη τον Todd Phillips (Hangover). Η συγκεκριμένη ταινία θα ασχολείται με το origin του Joker και έχουν προσεγγιστεί σπουδαίοι ηθοποιοί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο όπως οι Leonardo Di Caprio και Joaquin Phoenix.

Αλλά, όπως είπαμε και πριν, η DC μας μπερδεύει για άλλη μια φορά ανακοινώνοντας προσωπική ταινία Joker με πρωταγωνιστή τον  Jared Leto με τις πρώτες φήμες να λένε ότι η ταινία θα διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα του Suicide Squad. Η απόφαση πάρθηκε με σκόπο να δημιουργηθεί ένα πιο μικρό σύμπαν πάνω στο οποίο θα είναι το Birds of Prey και η προσωπική ταινία της Harley Quinn και λογικά και οι υπόλοιποι κακοί του Batman.

Η αλήθεια είναι ότι είδαμε πολύ λίγο τον Leto σαν Joker και θα θέλαμε να δούμε αν μπορεί όντως να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις αυτού του ρόλου. Από την αλλή η ύπαρξη δύο προσωπικών ταινίων Joker θα δημιουργήσει σύγχυση στον κόσμο και δεν νομίζουμε ότι θα βοηθήσει την DC εφόσον θέλει να συνεχίσει το σύμπαν της.

Όπως και να ‘χει μακάρι η ταινία να είναι καλή και να δούμε επιτέλους την DC να ξεφεύγει από την μετριότητα.

Διαβάστε ακόμα:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s