Οι καλύτερες ταινίες για τον μήνα Ιούνιο

JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM

22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που το πολυτελές θέρετρο Jurassic World καταστράφηκε από τους δεινόσαυρους. Όταν το αδρανές ηφαίστειο του νησιού αρχίζει να ζωντανεύει και πάλι, ο Owen (Chris Pratt) και η Claire (Bryce Dallas Howard) διοργανώνουν εκστρατεία διάσωσης των υπόλοιπων δεινοσαύρων που έχουν απομείνει. Η περιπέτεια και η συγκίνηση είναι συνώνυμα για μια από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου, που βασίζεται στην επιστροφή  των αγαπημένων μας χαρακτήρων. Καλώς ήρθατε στο Jurassic World: Fallen Kingdom.

THE INCREDIBLES 2

15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Η αγαπημένη οικογένεια υπερήρωων επιστρέφει στο “Incredibles 2” και εξακολουθεί ακόμη να αγνοεί τις αναδυόμενες υπερδυνάμεις του μωρού Jack-Jack. Όταν ένας νέος κακοποιός τους απασχολεί με μια λαμπρή και επικίνδυνη υπόθεση, η οικογένεια πρέπει να βρει έναν τρόπο να δουλέψει ξανά μαζί – κάτι που δεν είναι τόσο ευκολό να γίνει, ακόμα και όταν όλοι είναι “ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ”.

UPGRADE

1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Η ταινία αυτή επικεντρώνεται σε ένα ουτοπικό μέλλον, όπου οι υπολογιστές ελέγχουν σχεδόν τα πάντα. Η ιστορία βασίζεται σε έναν τεχνολόγο δισεκατομμυριούχο που ασχολείται με μια πειραματική θεραπεία παράλυσης – ένα εμφυτευμένο τσιπ υπολογιστών που ονομάζεται STEM. Μια ταινία που θα σας καθηλώσει, ιδιαίτερα εάν είστε λάτρης της τεχνολογίας.

OCEAN’S EIGHT

8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Η Debbie Ocean (Sandra Bullock), επιχειρεί την ηθοποιία του αιώνα στο ετήσιο Met Gala της Νέας Υόρκης. Ο στόχος της είναι να δημιουργήσει το τέλειο γυναικείο πλήρωμα, που θα απαρτίζεται απο τις: Lou (Cate Blanchett); Nine Ball (Rihanna); Amita (Mindy Kaling); Constance (Awkwafina); Rose (Helena Bonham Carter); Daphne Kluger (Anne Hathaway); και Tammy (Sarah Paulson).

GOTTI

15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Το “Gotti” είναι μια ταινία που αφορά τη περίφημη άνοδο και πτώση του μαφιόζου, John Gotti, ενώ η ιστορία διαδραματίζεται γύρω απο τον Gotti που φαίνεται πως έχει αρκετά προβλήματα με τη μαφία και με άτομα του υποκόσμου. Μια ταινία που θα σας καθηλώσει, με τον John Travolta να δίνει “ρέστα”, στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

TAG 

15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Κάθε μήνα, τον ίδιο χρόνο, πέντε άκρως ανταγωνιστικοί φίλοι παίζουν ένα περίεργο παιχνίδι που έπαιζαν από την πρώτη τάξη – διακινδυνεύοντας τις δουλειές τους και τις σχέσεις τους. Φέτος, το παιχνίδι συμπίπτει με το γάμο του μοναδικού αήττητου παίκτη. Τη συνέχεια δεν θα την αποκαλύψουμε γιατί είναι μια ταινία που αξίζει τη προσοχή σας….χωρίς spoilers.

gif-02

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s