Το Swamp Thing έρχεται στην τηλεόραση δια χειρός James Wan

Ο James Wan (Conjuring, Insidious) φαίνεται ότι αποκτά ακόμα πιο ενεργό ρόλο στην DC. Μετά το Aquaman στο οποίο θα είναι ο σκηνοθέτης, θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού στην νέα σειρά της DC, Swamp Thing.

Το Swamp Thing είναι χαρακτήρας που δημιουργήθηκε την δεκαετία του 1970 από την φαντασία του Len Wein. Πρόκειται για την ιστορία του βοτανολόγου Alec Holland, ο οποίος βρίσκει τραγικό θάνατο σε ένα βάλτο, έχοντας μόλις εφεύρει μία επανασταστική φόρμουλα αναζωογόνησης των φυτών. Ο χαρακτήρας έχει παρά πολλές εμφανίσεις στην στην μακροχρόνια πορεία του στην DC, με τελευταία και πιο δημοφιλής να είναι η παρουσία του στην Justice League Dark.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο χαρακτήρας θα μεταφερθεί στην οθόνη. Έχει ήδη γυριστεί ταινία το 1982 από τον Wes Craven, ακολουθόμενο από μία πολύ κακή συνέχεια καθώς και τηλεοπτική σειρά το 1990.

Το Swamp Thing θα προβληθεί από την νέα τηλεοπτική πλατφόρμα της DC μαζί με άλλους τίτλους όπως το Titans και την animation σειρά Young Justice: Outriders και υπάρχουν σκέψεις για σύνδεση στο ευρύτερο σύμπαν της τηλεοπτικής DC.

Ο James Wan θα είναι παραγωγός και θα σκηνοθετήσει και το πρώτο επεισόδιο της σειράς μαζί με τον Deran Sarafian. Το Swamp Thing αναμένεται να προβληθεί μέσα στο 2019 και εμείς ανυπομονούμε για το νέο πόνημα της τηλεοπτικής DC.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s