Η Sony ετοιμάζει νέο spin-off του Spiderman

Το σύμπαν της Sony με τους κακούς του Spiderman συνεχίζει να αναπτύσσεται με την Silk να ετοιμάζεται για την προσωπική της ταινία.

Μετά την συμφωνία της Marvel με την Sony κανείς δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς γίνεται. Ο Spiderman είναι πλέον ενεργό μέλος του MCU με το sequel του να μπαίνει στην διαδικασία των γυρισμάτων σε λίγο καιρό. Από την αλλή η Sony θα κυκλοφορήσει το Venom με τον Tom Hardy στον πρωταγωνιστικό ρόλο, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου του 2018 και έχει ήδη στα σκαριά τα Silver and Black, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα αν θα λαμβάνουν μέρος στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Στη λίστα με τις επερχόμενες spin-off ταινίες προστέθηκε χθες και το Silk, σύμφωνα με δημοσίευμα της Deadline. Η Silk είναι μία νέα ηρωίδα από τον κόσμο του Spiderman, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στα κόμικ το 2014. Πρόκειται για την ιστορία της Αμερικανο – Κορεάτισσας Cindy Moon, συμμαθήτρια του Peter Parker, η οποία αποκτά παρόμοιες δυνάμεις με τον Spiderman ύστερα από τσίμπημα της ίδιας ραδιενεργής αράχνης.

Ο χαρακτήρας της εμφανίστηκε στη σειρά Original Sin και είχε μεγάλη επιτυχία κάτι που οδήγησε και σε solo τεύχη. Η επιλογή της συγκεκριμένης ηρωίδας μπορεί να φαίνεται περίεργη σε πολλούς αλλά δεδομένης της λογικής της πολιτικής ορθότητας στο Hollywood, η κίνηση αυτή έχει βάση. Αν τελικά γυριστεί η ταινία θα είναι η πρώτη κόμικ ταινία με πρωταγωνιστρία μία ασιάτισσα γυναίκα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο χαρακτήρας της Cindy Moon υπάρχει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, κάνοντας την εμφάνισή της στο Spiderman: Homecoming ως μέλος της ομάδας δέκαθλου του σχολείου του Peter Parker. Tον χαρακτήρα υποδύθηκε η Tiffany Espensen.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα την υποδυθεί η ίδια στη solo ταινία, καθώς τα πράγματα έχουν γίνει περίπλοκα με τα κινηματογραφικά σύμπαντα. Εμείς θα θέλαμε πάντως μία ένωση με το MCU, εφόσον είναι καλή η ταινία.

Διαβάστε ακόμα:

gif01

2 thoughts on “Η Sony ετοιμάζει νέο spin-off του Spiderman

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s