Η DC δίνει απάντηση στο ποιος είναι ο πιο γρήγορος υπερήρωας

Ένα από τα μεγαλύτερα debate της geek κοινότητας απαντήθηκε επιτέλους από την DC.

Στον κόσμο των κόμικ υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Ποιος είναι ο πιο δυνατός υπερήρωας, σε μία μάχη Superman εναντίον Thor ποιος θα ήταν ο νικητής και άλλα σενάρια που βάζουν σε κόντρα τους απανταχού geeks για το ποιος έχει δίκιο.

Ένα από τα πιο δημοφιλή ερωτήματα εδώ και δεκαετίες είναι ότι, αν σε έναν αγώνα ταχύτητας τρέχανε οι Superman και Flash, ποιος θα έβγαινε νικητής. Από τη μία έχουμε τον Superman, ίσως τον πιο παντοδύναμο χαρακτήρα της 9ης τέχνης και από την άλλη έχουμε τον ”fastest man alive” στο πρόσωπο του Flash.

Το ερώτημα αυτό αποτυπώθηκε και στη σκηνή μετά τους τίτλους τέλους του Justice League, όπου οι δύο ήρωες βάζουν στοίχημα, για το ποιος θα βγει κερδισμένος στη μεταξύ τους κούρσα, χωρίς όμως να δούμε ποιος τερματίζει πρώτος.

Ήρθε λοιπόν η μεγάλη στιγμή για να μάθουμε το τελικό αποτέλεσμα στο τελευταίο τεύχος του Flash. Στο Flash #49, οι δύο Flash μπλέκονται σε ένα κυνηγητό μεταξύ τους, οι συνέπειες του οποίου βάζουν σε κίνδυνο την ίδια την ύπαρξη. 

Για να αποτρέψουν τα σχέδια της Amanda Waller και της ARGUS, οι οποίοι σχεδιάζουν να τους σκοτώσουν, η Justice League συμμαχεί με τους Titans για να σταματήσουν το επικίνδυνο για την ανθρωπότητα κυνηγητό των δύο Flash και να τους σώσουν τη ζωή.

Ο μόνος ήρωας που δείχνει ικανός να τους σταματήσει είναι ο Superman, ο οποίος σπεύδει με τη μία να τους φτάσει.

Superman-Flash-Faster-DC-Comics

Μέσα όμως σε μερικά δευτερόλεπτα βλέπουμε τον Άνθρωπο από Ατσάλι να επιστρέφει στους συμμάχους του εξαντλημένος και να προσπαθεί να ανακτήσει την ανάσα του για να τους πει τελικά ότι τρέχουν υπερβολικά γρήγορα.

Το μεγάλο ερώτημα λοιπόν απαντήθηκε. Ο Flash είναι πιο γρήγορος από τον Superman και επομένως και ο πιο γρήγορος υπερήρωας στον κόσμο της DC. Το νέο μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι το ποιος Flash είναι ο πιο γρήγορος, Barry Allen ή Wally West; Την απάντηση θα μάθουμε σύντομα στα επόμενα τεύχη.

Διαβάστε ακόμα:

3 thoughts on “Η DC δίνει απάντηση στο ποιος είναι ο πιο γρήγορος υπερήρωας

  1. Ο μονος Superman που μπορει να περασει πιστευω τον Flash ειναι ο Superman Prime One Million. Που μην ξεχναμε οτι μπορει να κανει pretty much eveything. Διορθωστε με αν ειμαι λαθος αλλα νομιζω οτι ισχυει.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s