Ο μήνας Ιούλιος κάνει δυναμική είσοδο με εντυπωσιακές ταινίες

Μετά απο την εκπληκτική ταινία του Deadpool και του Han Solo, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε ένα μήνα γεμάτο ανατροπές, όσο αφορά τον κινηματογράφο. Την μεγάλη είσοδο θα κάνει η ταινία Ant-Man, που την περίμεναν χιλιάδες θαυμαστές της ανά τον κόσμο. Συνεχίζουμε με τα αγαπημένα μας τέρατα στο ξενοδοχείο Transylvania, όπου αυτή η ταινία δεν αφορά μόνο μικρούς αλλά και μεγάλους. Θα ρίξεις τρελλό γέλιο σου λέω…

Μετά τις 20 Ιουλίου, το Mama Mia, έρχεται για να σου θυμήσει τα παλιά, ενώ παράλληλα την ίδια ημερομηνία ο Denzel Washington, θα σε κάνει να νιώσεις ότι ζεις σε ταινία δράσης χωρίς κανένα όριο. Ο μήνας κλείνει με το Fallout που είμαστε περίεργοι εάν θα ικανοποιήσει τους θαυμαστές του, ή απλά θα είναι ακόμη μια αποτυχημένη προσπάθεια, στο να μετατραπεί ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι σε ταινία.

Δες πιο κάτω τις ταινίες του μήνα Ιουλίου, αναλυτικά:

 

THE EQUALIZER 2 – 20 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2018

Ο Denzel Washington επιστρέφει σε έναν από τους καλύτερους ρόλους της καριέρας του. Ο Ρόμπερτ ΜακΚόλ εξυπηρετεί μια ανεπανόρθωτη δικαιοσύνη για τους εκμεταλλευόμενους και καταπιεσμένους – αλλά πόσο μακριά θα πάει όταν ένας απο αυτούς είναι κάποιος που αγαπά;

ANT-MAN AND THE WASP – 6 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2018

Μετά το Captain America, ο Scott Lang (Rudd) αναλαμβάνει τις συνέπειες των επιλογών του τόσο ως Super Hero όσο και ως πατέρας. Καθώς αγωνίζεται να εξισορροπήσει την οικιακή του ζωή με τις ευθύνες του ως Ant-Man, βρίσκεται αντιμέτωπος με την Hope van Dyne (Lilly) και τον Hank Pym (Douglas) με μια νέα επείγουσα αποστολή. Ο Scott πρέπει για άλλη μια φορά να βάλει το κοστούμι και να πολεμήσει.

MISSION: IMPOSSIBLE – FALLOUT – 27 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2018

Αποστολή: Αδύνατο – Η ταινία Fallout βρίσκει τον Ethan Hunt (Tom Cruise) και την ομάδα του (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames), σε μια ιδιαίτερη υπόθεση που υπόσχεται να σε καθηλώσει.

HOTEL TRANSYLVANIA 3: SUMMER VACATION – 13 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2018

Στο ξενοδοχείο Transylvania ξεκινούν οι καλοκαιρινές διακοπές σε ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο. Καθώς τα τέρατα επιδίδονται σε όλη τη διασκέδαση που έχει να προσφέρει η κρουαζιέρα, από το βόλεϊ έως τις εξωτικές εκδρομές, οι διακοπές των ονείρων μετατρέπονται σε εφιάλτη, όταν ο Μάβις συνειδητοποιεί ότι κάποιος κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό που θα μπορούσε να τους καταστρέψει όλους.

MAMMA MIA: HERE WE GO AGAIN! – 20 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2018

Η ταινία πηγαίνει εμπρός και πίσω στο χρόνο για να δείξει πώς οι σχέσεις που σφυρηλατούνται στο παρελθόν αντηχούν στο παρόν. Η Lily James παίζει ως Young Donna, ενώ η Donna ως Meryl Streep.

 

gif-02

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s