Οι υπερδυνάμεις που θα θέλαμε για τον εαυτό μας

Και σας ρωτάω…Τι θα δίνατε για να αποκτήσετε την ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ των ονείρων σας;

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που θα αρνηθεί οτιδήποτε για να εκπληρώσει αυτή την επιθυμία. Για αυτό, η ομάδα του Geek Cultura ετοίμασε για εσάς μια λίστα με τις πιο περίεργες και περιζήτητες υπερδυνάμεις που θα ήθελε ο κάθε ένας απο εμάς να έχει.

 

Invisibility

Related image

Μια εύχρηση δύναμη για όλους εσάς εκεί έξω που θέλετε να παρακολουθήσετε τον προϊστάμενό σας, τον σύντροφό σας, τον καλύτερό σας φίλο ή απλά για να νιώσετε cool. 


Super Speed

Image result for super speed superhero

Με αυτή την δύναμη σίγουρα θα μπορούσατε να μπείτε στο βιβίο Guinness των παγκόσμιων ρεκόρ! Πραγματοποιήστε όλες σας τις ανάγκες και ξεσκονίστε με το πάτημα ενός ματιού! Το μειονέκτημα αυτής της δύναμης είναι πως το τρέξιμο σε τέτοια ταχύτητα δημιουργεί σοβαρό κίνδυνο ατυχημάτων, και αυτό πιθανό να αποτελέσει παγίδα.


Telepathy/ Mind Control

Related image

Πώς θα  μπορούσατε να χρησιμοποιούσατε τη δύναμη αυτή; Οι δυνατότητες είναι ειλικρινώς ατελείωτες. Το πιο χρήσιμο είναι όταν θέλετε κάποιος να ξεχάσει κάτι ενοχλητικό ή να στρέψετε την προσοχή μακριά από το γεγονός. Το μειονέκτημα είναι οι ιδιωτικές σκέψεις κάποιου, αλλά και οι φοβερές ημικρανίες που μπορεί να σας προκαλέσει αυτή η δύναμη.


Teleportation

Image result for Teleportation super hero

Με τη δύναμη αυτή μπορείτε να ταξιδέψετε οπουδήποτε θέλετε, οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Ακόμα και η κυβέρνηση θα είναι εξαιρετικά πρόθυμη να αξιοποιήσει την ικανότητά σας.


Element manipulation

Image result for Element manipulation super hero

Θα μπορείτε να χειριστείτε τον άνεμο, τη γη, τη φωτιά, το νερό. Τα βροχερά Σαββατοκύριακα θα γίνουν μια μακρινή ανάμνηση, ενώ οι μπύρες σας θα είναι πάντα παγωμένες.


Phasing

Image result for Phasing super hero

Ο Casper θα είναι το μεσαίο σας όνομα, ενώ θα έχετε πάντα τη δυνατότητα να κάνετε τη συντομότερη διαδρομή μεταξύ δύο σημείων. Δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιείτε τις σκάλες, εφόσον το πέρασμα των τοίχων θα το λατρέψετε.


Time Bending/ Freezing

Image result for Time Bending/ Freezing superhero

Πώς θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας; Θα μπορούσατε να παγώσετε το χρόνο. Το τέλειο κόλπο για να γλιτώσετε απο τις εξετάσεις του σχολείου και το κύρηγμα της μαμάς.

 

gif-02

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s