Οι Guardians of the Galaxy απαιτούν την επαναπρόσληψη του James Gunn

Το καστ της έτερης υπερηρωικής ομάδας της Marvel έστειλε ανοιχτή επιστολή στην Disney απαιτώντας την επιστροφή του James Gunn για το Guardians of the Galaxy 3.

Η geek κοινότητα σοκαρίστηκε από την απρόσμενη απόλυση του σκηνοθέτη εξαιτίας κάποιων παλιών του tweet τα οποία περιείχαν άκομψα αστεία για την παιδοφιλία, τον βιασμό, την 11η Σεπτεμβρίου και άλλα ευαίσθητα θέματα. Ο ίδιος, σε ανάρτησή του, ανέφερε ότι μετανιώνει για αυτά τα tweet και ότι αποδέχεται την ευθύνη των πράξεών του.

Στο άκουσμα της είδησης ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης ξέσπασε υπέρ του με μπροστάρηδες τους πρωταγωνιστές του franchise, Chris Pratt, Dave Bautista και Zoe Saldana. Επίσης οι φανς ξεκίνησαν μέσω του Change.org συλλογή υπογραφών για να επιστρέψει ο James Gunn στο τρίτο μέρος με τον αριθμό που έχει υπογράψει να ανέρχεται στους 335.000 και να αυξάνεται.

Τα πράγματα γίναν ακόμα πιο επίσημα με το καστ να στέλνει δημόσια επιστολή στα ανώτερα στελέχη των Marvel Studios με σκοπό την επαναπρόσληψη του σκηνοθέτη και ταυτόχρονα την συγχώρεσή του. Την επιστολή υπογράφουν όλα τα μεγάλα ονόματα του καστ ζητώντας από τους ιθύνοντες να επανεξετάσουν την απόλυση του και να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία.

Guardians-of-the-Galaxy-cast-open-letter-for-James-Gunn

H Marvel μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει κάποια επίσημη απάντηση για το θέμα. Το σίγουρο είναι ότι το κύμα συμπαράστασης είναι πολύ μεγάλο και ελπίζουμε τα στελέχη να επανεξετάσουν την κατάσταση και να ακούσουν την θέληση του κοινού.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s