Ο μήνας Αύγουστος μπαίνει δυναμικά με εντυπωσιακές ταινίες

Όσοι απο εσάς πιστεύετε πως ο κινηματογράφος θα σας αφήσει να ηρεμήσετε αυτό το καλοκαίρι του Αυγούστου, κάνετε τεράστιο λάθος. Μετά τις επικές ταινίες του Ιουλίου, ο Αύγουστος θέλει να αφήσει το δικό του στίγμα μέσω των ταινιών: Alpha, Kin και Slenderman.

Απο που να ξεκινήσουμε; 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ταξιδέψουμε 20.000 χρόνια πριν, θα γνωρίσουμε τον Winne, θα παίξουμε μποξ στις φυλακές της Ταϊλάνδης και θα νιώσουμε το μυστήριο να μας κατακλύζει. Τι περιμένετε λοιπόν; Κάντε “βουτιά” στις ταινίες και αυτόν τον μήνα.

ALPHA – 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2018

Μια επική περιπέτεια, πριν από 20.000 χρόνια. Στο πρώτο κυνήγι της φυλής του, ένας νεαρός τραυματίζεται και αφήνεται για νεκρός. Όταν επιτέλους βρίσκει τις αισθήσεις του πρέπει να μάθει να επιβιώνει στην σκληρή έρημο. Εξημερώνοντας έναν μοναχικό λύκο, θα μάθει να βασίζεται σε αυτόν και θα γίνουν απίθανοι σύμμαχοι, υπομένοντας κινδύνους προκειμένου να βρουν το δρόμο τους πριν φτάσει ο θανατηφόρος χειμώνας.

 

 

 

 

 

DISNEY’S CHRISTOPHER ROBIN – 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2018

Ο Κρίστοφερ Ρόμπιν, τώρα ενήλικας, επιστρέφει στο  Acre όπου ζει ο Winne the Pooh.

KIN – 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2018

Ο Τζέιμς Φρένκο, μια συμμορία αλλοδαπών στρατιωτών, ένας πρώην κωπηλάτης και ο υιοθετημένος νεότερος αδελφός του αναγκάζονται να “τρέξουν”. Δεν σας λέμε τίποτα περισσότερο. Αξίζει να δείτε αυτή την ταινία.

A PRAYER BEFORE DAWN – 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2018

Η αληθινή ιστορία του Billy Moore, ενός νεαρού μπόξερ φυλακισμένου στις περιβόητες φυλακές της Ταϊλάνδης. Ο Billy ξεκινάει μια αδυσώπητη διαδρομή για να ανακτήσει την ελευθερία του.

SLENDERMAN – 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2018

Σε μια μικρή πόλη στη Μασαχουσέτη, τέσσερα κορίτσια  εκτελούν μια τελετουργία. Η συνέχεια…στις οθόνες σας. Ετοιμάστε ποπ κορν γιατί αυτή η ταινία θα σας μείνει αξέχαστη.

gif-02

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s