Ο Dave Bautista απειλεί την Disney

Η ξαφνική απόλυση του James Gunn από το τρίτο μέρος του Guardians of the Galaxy, λόγω των προσβλητικών tweet που είχε κάνει στο παρελθόν, προκάλεσε αντιδράσεις από τον κόσμο και τους συντελεστές των ταινιών. Ο Αμερικάνος σκηνοθέτης είχε δέσει άρρηκτα το όνομά του με την επιτυχία του franchise, οπότε η αποχώρησή του δεν κάθισε καλά στους συνεργάτες του, οι οποίοι τον υπερασπίζονται ακόμα και ζητούν την επαναπρόσληψή του. Απ’ ότι φαίνεται όμως, η απόφαση της Disney είναι οριστική και μάλλον δεν υπάρχει καμία πιθανότητα επιστροφής του στο Guardians of the Galaxy vol. 3.

O Dave Bautista, ο οποίος υποδύεται τον Drax ήταν από τους πρώτους που υποστήριξαν σθεναρά τον Gunn, ζητώντας από τους ιθύνοντες της Disney να τον συγχωρέσουν και να τον κρατήσουν για την επόμενη ταινία. Πλέον όμως, βλέποντας ότι η Disney δεν πρόκειται να αλλάξει την απόφασή της, πέρασε στην αντεπίθεση.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του έκανε την εξής δήλωση: ” Στο σημείο που είμαι τώρα, αν η Marvel δεν χρησιμοποιήσει το σενάριο του James Gunn (για το τρίτο Guardians), τότε θα τους ζητήσω να διακόψουν το συμβόλαιο που έχω υπογράψει. Θα ήταν ασεβές ως προς τον James αν δεν το έκανα αυτό”.

Dave-Bautista-James-Gunn-Guardians

Η κίνηση αυτή δεν προκαλεί εντύπωση, καθώς ο Bautista ήταν από την αρχή κάθετα αντίθετος ως προς την απόλυση του φίλου και συνεργάτη του. Ο χαρακτήρας του Drax μπορεί να μην ανήκει στην βασική γραμμή των υπερηρώων, αλλά είναι σίγουρα ένας από τους πιο αγαπητούς ήρωες στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, κάτι που καθιστά δύσκολη την αντικατάστασή του.

Ανεξάρτητα από το αν ήταν σωστή ή λάθος η απόφαση αυτή, το μόνο σίγουρο είναι ότι το μέλλον του franchise είναι στον αέρα, καθώς η Marvel δεν χρειάζεται απλά έναν αντικαταστάτη αλλά και έναν άνθρωπο, ο οποίος θα προχωρήσει τις ταινίες στην καινούρια φάση του MCU, πράγμα καθόλου εύκολο.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s