Καινούργιες σειρές για την τηλεοπτική season 2018-2019 (Μέρος Α’)

Η τηλεοπτική season 2018-2019 πλησιάζει, με πολλές από τις αγαπημένες μας σειρές να επιστρέφουν με καινούργιους κύκλους επεισοδίων. Δεν είναι όμως μόνο παλιές σειρές που έχουν να παρουσιάσουν τα τηλεοπτικά δίκτυα της Αμερικής για την καινούργια season, αλλά και μια μεγάλη ποικιλία από καινούργιες παραγωγές.

The Umbrella Academy (Netflix)

umbrella-academy-teaser-photo.jpg

Τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτυχθεί πολλές σειρές βασισμένες σε comic books και σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, αυτή η τάση δεν πρόκειται να σταματήσει σύντομα. Το The Umbrella Academy είναι μια σειρά comic της εταιρίας Dark Horse Comics, στην οποία θα βασίζεται και το σενάριο της τηλεοπτικής σειράς. Το cast αποτελείται από ταλαντούχους ηθοποιούς, με την παρουσία της Ellen Page να ξεχωρίζει, γνωστή στους φαν των ταινιών X-ΜΕΝ από τον ρόλο της ως Kitty Pryde.

Η σειρά περιστρέφεται γύρω από μια οικογένεια σούπερ-ηρώων η οποία είχε διαλυθεί, αλλά ενώνονται για να λύσουν του μυστήριο της δολοφονίας του θετού τους πατέρα. Ο κύριος ανταγωνιστής της σειράς θα λέγεται The Conductor.

Το Netflix δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την ημερομηνία προβολής της σειράς αλλά έχει ξεκαθαρίσει ότι θα βγει κάποια στιγμή το 2019. Οι φήμες θέλουν την σειρά να εμφανίζεται τον Μάρτιο του 2019 ή μέσα στην άνοιξη αφού τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2018.

Nightflyers (SyFy)

nighflyersfirstlook.jpg

Το Nightflyers είναι μια νέα σειρά που θα προβληθεί το φθινόπωρο του 2018 στο SyFy. Θεωρείται μια sci-fi horror σειρά και είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του George RR Martin. Για το ελληνικό κοινό η σειρά θα προβληθεί στο Netflix αφού έχει τα παγκόσμια δικαιώματα προβολής της σειράς.

Η σειρά διαδραματίζεται στο μέλλον και συγκεκριμένα στο 2093. Με την γη να βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής, μια ομάδα που αποτελείται κυρίως από επιστήμονες φεύγει από την γη με το υπερσύγχρονο διαστημόπλοιο τους, το οποίο ονομάζεται Nightflyer. Σκοπός του ταξιδιού τους είναι να έρθουν σε επαφή με εξωγήινες μορφές ζωής, ελπίζοντας να βρουν έναν τρόπο να σώσουν την ανθρωπότητα.

Αν και δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα η επίσημη ημερομηνία προβολής της σειράς, το SyFy έχει ξεκαθαρίσει ότι θα είναι κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο του 2018.

Maniac (Netflix)

bfef1933135115bd45c987b69a22bab1

Το Maniac είναι η νέα σκοτεινή κωμωδία του Netflix, η οποία είναι βασισμένη σε μια νορβηγική τηλεοπτική σειρά με το ίδιο όνομα. Η σειρά έχει χαρακτηριστεί ως mini-series και θεωρείται ότι ο πρώτος κύκλος θα είναι και ο τελευταίος. Η επίσημη ημερομηνία προβολής είναι 21 Σεπτεμβρίου και  όπως συνηθίζεται για τις Netflix Original σειρές όλα τα επεισόδια θα γίνουν διαθέσιμα την ίδια μέρα.

Το Maniac διαδραματίζεται γύρω από δύο ξένους, την Annie Landsberg και τον Owen Milgrim, οποίοι συναντιούνται κατά την διάρκεια μίας περίεργης κλινικής δοκιμής. Η Annie, είναι κολλημένη με τη διαλυμένη σχέση της με τη μητέρα της και την αδερφή της, ενώ ο Owen, παλεύει όλη του τη ζωή με μια διάγνωση σχιζοφρένιας.

Το cast αποτελείται από μεγάλα αστέρια του Hollywood στους πρωταγωνιστικούς ρόλους με την νικήτρια Oscar Emma Stone αλλά και τον δύο φορές υποψήφιο για Oscar Jonah Hill. Επίσης πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Billy Magnussen και Sonoya Mizuno.

Διαβάστε ακόμα:

gif03

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s