Καινούργιες σειρές για την τηλεοπτική season 2018-2019 (Μέρος B’)

I Am the Night (TNT)

chris-pine-i-am-the-night

Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, το I Am the Night εξιστορεί την ζωή της Fauna Hode. Όταν ανακαλύπτει ότι είναι υιοθετημένη αποφασίζει να φύγει ώστε να ανακαλύψει την προέλευση της. Καθώς ξεκινάει το ταξίδι της θα συναντηθεί με έναν δημοσιογράφο, του οποίου η καριέρα βρίσκεται σε πτωτική πορεία μετά από μια υπόθεση. Η αναζήτηση τους για απαντήσεις θα τους οδηγήσει σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι, στο οποίο περιπλέκονται ένας κακόφημος γυναικολόγος και το πιο τρομακτικό άλυτο έγκλημα εκείνης της εποχής.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τον Chris Pine (Star Trek, Wonder Woman) και την India Eislely (Underworld). Η Patty Jenkins γνωστή από την μεγάλη επιτυχία του Wonder Woman θα σκηνοθετήσει δύο επεισόδια.

Η σειρά θα αποτελείται από έξι επεισόδια, στα οποία θεωρητικά θα ολοκληρωθεί η ιστορία. Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά έχει ανακοινωθεί ότι θα είναι κάποια στιγμή τον Ιανουάριο του 2019.

Trailer : https://www.youtube.com/watch?v=x4M5gCabatw

Manifest (NBC)

manifest.jpg

Μετά από μια πτήση γεμάτη αναταραχές, 191 επιβάτες φτάνουν στον προορισμό τους. Παρόλο που η πτήση τους ήταν διάρκειας μόλις λίγων ωρών, σύντομα θα ανακαλύψουν ότι ο υπόλοιπος κόσμος έχει προχωρήσει 5 χρόνια στο μέλλον. Πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά έχει η οικογένεια Stone, της οποίας αρκετά μέλη ήταν επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης.

Η σειρά έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετού κόσμου, σε σημείο που να χαρακτηρίζεται από αρκετούς το νέο Lost. To cast αποτελείται από γνωστούς ηθοποιούς της τηλεόρασης όπως τον Josh Dallas (Once Upon a Time), τον J.R. Ramirez (Power, Jessica Jones) και την Melissa Roxburgh (Arrow, Supernatural, Valor)

Η πρώτη season της σειράς θα αποτελείται από 13 επεισόδια, με το πρώτο επεισόδιο να είναι προγραμματισμένο για την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου.

Trailer : https://www.youtube.com/watch?v=LjsFg7e-ffk

A Million Little Things (ABC)

million.jpg

Πριν χρόνια κάποιοι άγνωστοι μεταξύ τους εγκλωβίστηκαν σε ένα ασανσέρ. Μέσα από αυτήν την εμπειρία δημιούργησαν στενούς δεσμούς φιλίας, με την φιλία τους να κρατάει για χρόνια. Όμως χρειάστηκε μια τραγική είδηση για να καταλάβουν ότι δεν μοιράζονται πραγματικά όσα θα έπρεπε.

Η σειρά θεωρείται κωμωδία αλλά έχει και έντονα στοιχεία δράματος, αφού δείχνει τους πρωταγωνιστές να προσπαθούν να διορθώσουν τα λάθη τους αλλά και να μάθουν πάλι να ζούνε.

Το cast αποτελείται από ταλαντούχους ηθοποιούς με χαρακτηριστικά παραδείγματα τους  David Giuntoli (Grimm), Romany Malco (Weeds) και Allison Miller (13 Reasons Why).

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, χωρίς να είναι γνωστό ακόμα από πόσα επεισόδια θα αποτελείται η πρώτη season.

Trailer : https://www.youtube.com/watch?v=x0aB4nA5MOQ

Διαβάστε ακόμα:

gif-02

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s