Ο Henry Cavill αποχωρεί από το DCEU

Το σύμπαν της DC δέχεται κι άλλο πλήγμα καθώς ο Henry Cavill, ο οποίος υποδυόταν τον Superman, δεν θα συμμετέχει στις επόμενες ταινίες.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του THR, ο Cavill ήρθε σε ρήξη με τους ιθύνοντες της Warner, ύστερα από διαπραγματεύσεις που αφορούσαν την εμφάνιση του στις επερχόμενες ταινίες του DCEU. Συγκεκριμένα επρόκειτο να κάνει cameo στο Shazam! ως Superman, αλλά ο ηθοποιός αρνήθηκε λόγω των υποχρεώσεών του με την σειρά Witcher του Netflix, βασισμένη στην γνωστή σειρά βιβλίων φαντασίας. Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για οικονομικές διαφορές μεταξύ του ηθοποιού και της Warner.

Μετά τον Cavill αναμένεται να αποχωρήσει και ο Ben Affleck από τον ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη, δεδομένης της έντονης φημολογίας για την μη συμμέτοχη του στην solo ταινία Batman του Matt Reeves, σε αντίθεση με τους συμπρωταγωνιστές τους στο Justice League, Gal Gadot και Jason Momoa, οι οποίοι θα επαναλάβουν τους ρόλους τους στο sequel της Wonder Woman και στο Aquaman αντίστοιχα.

Μετά από αυτό το νέο κανείς δεν είναι σίγουρος για το μέλλον του DCEU, με άλλους να κάνουν λόγο για reboot του σύμπαντος και άλλους για αντικατάσταση των ηθοποιών στις επόμενες ταινίες. Παρά τις αμφιλεγόμενες κριτικές που έχουν δεχτεί οι ταινίες της DC, η πλειοψηφία του κοινού ήταν θετικά προσκείμενη στο πρόσωπο του Cavill ως Superman και η απόφαση αυτή σίγουρα θα προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s